2 ay kullanımda yüzde 90 gebelik dedi dr um ınş sabırla olacak ben de ağustosta olacagim yarın yumurta takibim var ınş büyümüştür de olurum 4. Olacak bu hiç problem yok pcos illeti var ınş rabbim uğurlu getirir bu ayıBen pko hastasıyım 1 seneden fazla hamilelik oluşmadı tedavi görüyorum ilk defa bu ay glifor verdi drm yumurta kalitesini artırıyormuş ağustos gibi aşılama deniycez inş glifor işe yarar bu ay da aşılamaya gerek kalmaz
İnşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bir gün pkoyu yenip bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah ben aşılama ilk defa denicem ağustos sonunda dr eğer gebelik oluşmazsa direk tüp bebeğe geçicez dedi daha faZla zaman kaybetme dio bakalım güzel sonuçlarla inşallah Eabbim olumlu sınuçlar vermeyi nasip etsin2 ay kullanımda yüzde 90 gebelik dedi dr um ınş sabırla olacak ben de ağustosta olacagim yarın yumurta takibim var ınş büyümüştür de olurum 4. Olacak bu hiç problem yok pcos illeti var ınş rabbim uğurlu getirir bu ayı
Sanırım özelde yaptiriyorsun 1. Asilama olumsuz olursa ikinciyi dene hemen tupe geçme hormonlarinda falan bir sıkıntı yoksa hemen geçme bazı dr lar para tuzağı tüp maddi manevi çok zor 2. Den sonra geç benceİnşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bir gün pkoyu yenip bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah ben aşılama ilk defa denicem ağustos sonunda dr eğer gebelik oluşmazsa direk tüp bebeğe geçicez dedi daha faZla zaman kaybetme dio bakalım güzel sonuçlarla inşallah Eabbim olumlu sınuçlar vermeyi nasip etsin
Özelde yaptırmıyorum devlet hastanesinde yaptırıcam 1,5 senedir gebelik olmadı dr daha fazla bekleme tüp bebeğe geçelim olmazsa dio zaten Eylüle kadar drum devlet hastanesinde olucak ataması olacağı için gitmeden hamile kalmamı istiyor bakalım hayırlısıSanırım özelde yaptiriyorsun 1. Asilama olumsuz olursa ikinciyi dene hemen tupe geçme hormonlarinda falan bir sıkıntı yoksa hemen geçme bazı dr lar para tuzağı tüp maddi manevi çok zor 2. Den sonra geç bence
Hmm o zaman tup bebek icin sartlari tasiyorsunuz siz 3 yillik evlilik 900 gunluk sigorta daln benim 3 tane asilama oldu 2 yillik evli old. Icin malesef yaptiramiyoruz ben de tüp olsun bitsin artık die ama malesef seneye ınş gerek kalmazÖzelde yaptırmıyorum devlet hastanesinde yaptırıcam 1,5 senedir gebelik olmadı dr daha fazla bekleme tüp bebeğe geçelim olmazsa dio zaten Eylüle kadar drum devlet hastanesinde olucak ataması olacağı için gitmeden hamile kalmamı istiyor bakalım hayırlısı
Aaaa şartlar konusunda bilgim yoktu açıkçası 3 yıl dolmadı mı gerekiyormuş Bende tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olsun istiyorum ama nasip işte bazen aşılama sonrası kendiliğinden hamile kalanlar olabiliomuş kaç yaşındasınızHmm o zaman tup bebek icin sartlari tasiyorsunuz siz 3 yillik evlilik 900 gunluk sigorta daln benim 3 tane asilama oldu 2 yillik evli old. Icin malesef yaptiramiyoruz ben de tüp olsun bitsin artık die ama malesef seneye ınş gerek kalmaz
Şöyle bana drum ilk inofolic vermişti içerisinde inozitol bulunuyor ve bu gliforun içerisinde de bulunuyormuş o ilacı 3 ay kullandırdı dr hsg çekildim bazen hsg sonrası da kendiliğinden hamilelik oluşabiliomuş bu ay da tatile gittiğim için dr ağustostaki adetinde aşılamaya geçeriz git gel zor olur bu ay tatilini yap dedi ilacımı da değiştirdi glifor verdi normalde kilo problemi olablara veriyoruz fakat aynı zamanda yumurta kalitesini arttırıyor dedi sanırım ağustos ayında da kullanmaya devam edicem bu ilacı bi arkadaşım var onun da pkosu var onada dr glucopaj vermişti o ilacı kullandıktan sonra adetleri düzene girmiş benimde adetlerim çok düzensiz ilaç kullanmayınca olamıyorum hatta artık ilaçlara bile tepki vermeye başladı bünyeLady1234 gliforne kadar sürede etki edermis senin dr un yeni vermiş amaagustostaki aşılamaya bi etkisi oluyormuymus benim de 2 gun oldu sabah kuşam 850 mg kullanıyorum ilacı bitirince normal yolla hamile kalan çok olmuş o yüzden kullan dedi
Şöyle bana drum ilk inofolic vermişti içerisinde inozitol bulunuyor ve bu gliforun içerisinde de bulunuyormuş o ilacı 3 ay kullandırdı dr hsg çekildim bazen hsg sonrası da kendiliğinden hamilelik oluşabiliomuş bu ay da tatile gittiğim için dr ağustostaki adetinde aşılamaya geçeriz git gel zor olur bu ay tatilini yap dedi ilacımı da değiştirdi glifor verdi normalde kilo problemi olablara veriyoruz fakat aynı zamanda yumurta kalitesini arttırıyor dedi sanırım ağustos ayında da kullanmaya devam edicem bu ilacı bi arkadaşım var onun da pkosu var onada dr glucopaj vermişti o ilacı kullandıktan sonra adetleri düzene girmiş benimde adetlerim çok düzensiz ilaç kullanmayınca olamıyorum hatta artık ilaçlara bile tepki vermeye başladı bünye[/QUOT
Inş bu ay ise yarar sağlıklı evlatlarımız olur ins
29 yaşındayım evet şartlar var biz 2 yillik evliyiz sen ?? Rapor çıkarınca cüzi bir miktar oluyor taş çatlasa 2 bin ama rapordur 6 bin cepte olmalı en azındanAaaa şartlar konusunda bilgim yoktu açıkçası 3 yıl dolmadı mı gerekiyormuş Bende tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olsun istiyorum ama nasip işte bazen aşılama sonrası kendiliğinden hamile kalanlar olabiliomuş kaç yaşındasınız
3,5 yıldır evliyiz 1,5 yıldır bebek istiyoruz ama nasip olmadı yaşlarımız hakın bende 30 yaşındayım Eşim hiç istemiyor tüp bebek onu ikna etmem çok zor olacak ben çok istiyorum o yüzden herşeye razıyım artık olsun bebişimiz tüp bebek 6000 dimi aşılama ne kadara mal oluo biliomusub ?29 yaşındayım evet şartlar var biz 2 yillik evliyiz sen ?? Rapor çıkarınca cüzi bir miktar oluyor taş çatlasa 2 bin ama rapordur 6 bin cepte olmalı en azından