• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Glen Bubikolu sa rengi

sevilco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
668
0
96
İzmir
kızlar bu güzel bayanın saç rengi tam olarajk nedir, hani şu gençliğinde filmlerinde gördüğümüz renk. yani ne diyeceğiz kuaföre sizce , müthiş ya çok beğeniyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım saçlarının önleri röfleli...bazı yerlerde kumral bazı yerderde fındık kabuğu rengine benziyor

eğer o saçı elde etmeye çalışsa idim rengi açılmış saça bu boya ile koyu sarı rengini karıştırıp boyardım[ama yinede araştırmak icab eder son karar için]aklıma gelen ilk bu oldu ikinci resim için

Son düzenleme:
oofff işte bu yaaaaaaa ama hakkaten nasıl elde edilir ki bu renk :((

bende çok beğeniyorum saçlarını :asigim: saçları kumral ön taraflarada balyaj atılmış gibi bence :1rolleyes:

benim de en beğendiğim saç rengi:lepi:ve bana küllü kumral tonlarında gibi geliyor tabi önlerine gölge atılmış.eğer dediğim gibiyse küllü tonları zor elde ediliyor canım.çok iyi bi kuaför bulman lazım:kahve:iyice araştırmadan boyatmaya kalkma derim canım

eğer o saçı elde etmeye çalışsa idim rengi açılmış saça bu boya ile koyu sarı rengini karıştırıp boyardım[ama yinede araştırmak icab eder son karar için]aklıma gelen ilk bu oldu ikinci resim için

kızlar volıanın renklerı koyu oluyormus galıba ben volıanın acık karamelını boyamayı dusunuyordum karamelle alakası yok dendı ve koyu bır renk olmus buda oyle olabılır kutuya aldanmamak lazım

Bende bayılırım hep bu kadının saçlarına..Açık kumral kesinde sanki küllü gibi..değişik.

Back