- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
- Konu Sahibi parfumkokusu
-
d.... olan nedir? tam anlayamadım. burdan yazmak istemezseniz mesaj olarak atarsanız çok memnun olurumBunu kullanmadım hiç ama bildiğiniz d... olan sanırım engel olmuyo
En azından bana olmamış
evetBu yazdığınız ürün kuruluk için kullanılan kayganlaştırıcı di mi?
bana da doktor markette satılanları önermedi. eczaneden o dediğim markayı önerdi. markette satılanlar engel olabilir demişti. bende dediğini aldım. teşekkür ederim. sizin de sağlıkla doğsunMarkette satılan durex play- gerçek dokunuş olanı denemiştim gayet işlevsel
bana da doktor markette satılanları önermedi. eczaneden o dediğim markayı önerdi. markette satılanlar engel olabilir demişti. bende dediğini aldım. teşekkür ederim. sizin de sağlıkla doğsun
aaa size de gleitgelen önerdi dimi? peki siz onu kullanırken mi hamile kaldınız?D.... dediğiniz sanırım aynı zamanda kondom markası olan.
Kuruluk yaşıyordum, hamilelik istiyordum, doktor bize bu markayı tavsiye etmişti. Hamile kalmaya engel olmuyor, kullanabilirsiniz diye.
Hayır gleitgelen önermedi, bizde zaten D.... vardı, tamam onu kullanmaya devam edebilirsiniz, hamileliği engellemez dedi doktorumuz.aaa size de gleitgelen önerdi dimi? peki siz onu kullanırken mi hamile kaldınız?
içindeki prospektüste de yazmıyor engeldir yada değildir diye. her kafadan da farklı bir ses çıkınca benim de aklım karıştı. ben de o yüzden burda acaba onu kullanıp hamile kalan oldu mu diye merak ettim açıkçasıHayır gleitgelen önermedi, bizde zaten D.... vardı, tamam onu kullanmaya devam edebilirsiniz, hamileliği engellemez dedi doktorumuz.
Ne yazık ki o sırada hamile kalmadım, başka sorunlar çıktı, tüp bebekle hamile kaldım. Kızımı doğurdum. Bu ikinci gebelik, tamamen sürpriz oldu. Neyse işte... =) Gleithelen'in hamileliği engellemediğini duymuştum. Ama eczacılar nasıl bilmez ya... Bazı jeller özellikle sperm dostu olarak geçiyor. Bu dediğiniz onlardan biri mi bilmiyorum.
Anladım. Aslında şöyle sanırım, sprem öldürücü etkisi yoksa, hiçbir jel hamileliğe engel değil. Sperm öldürücü özelliği olsaydı, zaten prospektüste özellikle belirtilirdi. Hamileliği engeller diyen doktorlara özellikle sormak lazım o zaman, sebebi neymiş diye.içindeki prospektüste de yazmıyor engeldir yada değildir diye. her kafadan da farklı bir ses çıkınca benim de aklım karıştı. ben de o yüzden burda acaba onu kullanıp hamile kalan oldu mu diye merak ettim açıkçası
işte öldürmesede yavaşlatıyor, kaliteyi bozuyor falan diyor kimisi. kimisi engel olmaz diyor. kimisi de su bazlılar vücut Ph'ına uygun üretildiğinden aksine hareketliliği olumlu yönden etkiler filan diyor. iyice kafa karışıklığı.Anladım. Aslında şöyle sanırım, sprem öldürücü etkisi yoksa, hiçbir jel hamileliğe engel değil. Sperm öldürücü özelliği olsaydı, zaten prospektüste özellikle belirtilirdi. Hamileliği engeller diyen doktorlara özellikle sormak lazım o zaman, sebebi neymiş diye.
işte öldürmesede yavaşlatıyor, kaliteyi bozuyor falan diyor kimisi. kimisi engel olmaz diyor. kimisi de su bazlılar vücut Ph'ına uygun üretildiğinden aksine hareketliliği olumlu yönden etkiler filan diyor. iyice kafa karışıklığı.
işte kaliteyi bozup yavaşlatıyor diyenler de var. umarım engel olmuyordurYani benim bildigim hamilelige engel olmuyor kayginlastiricilar. Hem nasil engel oluyormus ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?