• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glange 850 mg Kullanan Var mı?

Şekerhastalarının kullandı ilaç ama polikistik over sendromlularında kullandığı ilaçtır. sülin pankreas tarafından üretilen ve dolaşıma verilen bir hormon olup vücudunuzun kandaki glukozu (şeker) almasını sağlar. Vücudunuz glukozu enerji üretmek için kullanır veya ileride kullanmak için depolar. kolay kiloda verebilirsin. Doktorun Diyetisyen önerdimi ?

tavsiye ettiği şekilde kullan ozaman bu ilaç sayesinde kolay kilo verebiliyorsun ve hamile kalabiliyorsun ama saati saatine içmen gerek. Bi Diyetisyene de başvurmalısın kilolarından kurtuldukca adetlerin yavaş yavaş düzene giricektir diyetisyene başvurduğunda polikistik over sendromlu olduğunuda söylemeyi unutma...

Son düzenleme:
bende kullandım bu ilacı çok çok faydalı
biçok arkadaşım bu ilaç sayesinde hem kilo verdi hemde hamile kaldı umarım sende kalırsın ama çok düzenli iç günde 2 tablet içmeye bak ben 49 kilo oldugum halde 2 tane içtim ve hamile kalabildim çok şükür

bende kullandım bu ilacı çok çok faydalı
biçok arkadaşım bu ilaç sayesinde hem kilo verdi hemde hamile kaldı umarım sende kalırsın ama çok düzenli iç günde 2 tablet içmeye bak ben 49 kilo oldugum halde 2 tane içtim ve hamile kalabildim çok şükür

Bana sadece sabah tok karınla bir tane dedi 2 tane mi içeyim.

Back