Merhabalar. Geçen sene büyük heveslerle aldığım kpss kitaplarımı satıyorum. Çok az kullanılmışlardır, bir rahatsızlık dolayısıyla devam edemedim, herhangi bir şüpheniz olmasın temizdirler. Çok paralar verip set halinde aldığım kitapların fotoğraflarını koyuyorum. Fiyat olarak herhangi bir ücret düşünmedim ciddi alıcı olanlar varsa aramızda halledebiliriz. Ayrıca pegem,yediiklimin,yargının vs. kalitesinden bahsetmeye gerek yok ,zaten hazırlananlar bunu bilirler :) Buyrun fotoğrafları..
Ayrıca elimde daha nice soru bankaları vs. vardır,setleri alanlara hediye edebilirim..
Su an böyle bir mesajı buraya yazdığınız için çok saskinim inanij. Bu nasıl bir terbiyesizliktir insanlar ne tuhaf. Ben size cozulmemis bir soru Bankası gönderdim siz bana cikmis sorularin kullanim durumunu sormadiniz ben de faydali olurdiye notta yazdım isterseniz gonderirim onu da diye ve hicbir ucret almadan. Yazik ki insanlara iyilik yapmak bu kadar yanlis anlasilabilmis. Gonderin geri paranizi geri vericem boyle bisey olamaz ya..Yaptığımız alışverişten hiç memnun kalmadım. Ben Pegem Soru bankası ve Çıkmış Sorular kitabını aldım, ama kendisi Çıkmış Sorular kitabını fazla hırpaladığını bunun için göndermediğini not olarak yazmış yaprak test göndermiş. İnternetten bulabilirsiniz çıkmış soruları, demiş. Ben bilmiyor muyum internetten bulmayı? Ben burada açıkça sordum kullanım durumu nasıl diye, ya da göndermeden önce bana bilgi verebilirdi "Göndermeyeceğim, çünkü fazlasıyla çözdüm vs." diye. Ben paketi açtığımda öyle bir durumla karşılaşmasaydım. Ben çıkmış sorular kitabını istemiştim özellikle olarak ama böyle absürt bir durumla karşılaştım.
Ayrıca da Pegem Türkçe testlerinin cevap anahtarı koparılmış! Lütfen eğer elinizdeyse en azından fotoğraf atın.
Çıkmış sorular ve Pegem soru bankasının kullanım durumu ve ücreti nedir?
Çıkmış sorulara biraz baktim onu pegemin yaninda ücretsiz verebilirim pegemi de 35 gibi bir fiyata almıştım 20 olabilir düşünürseniz
Ya hem suçlu hem güçlü olmak istiyorsunuz, beni ilgilendirmiyor ne dediğiniz ben istediğim iki kitabı kargoda bulamadım ben sizzden yaprak test istemedim ki. Özür dileyeceğiniz halde bir de insanlarla uğraşmak istemiyorum yazıyorsunuz, yazık. Anlaşılan cevap anahtarını yırttığınızdan da haberiniz yok. Arkadaşıma başarılar olamıyor sayenizde bu konuya sıkılmaktan!Bir de pegemin yanında ücretsiz verebilirim demişim hatırlamıyorum çünkü birçok şeyle uğraşıyorum şu tartışmaya bile ayıracak vaktim yok aslında ama durum şundan ibaret: çıkmış sorulara biraz baktım dogru ve karalama yapmışım bu yuzden sorulara ulasabilur zaten diyerek temiz bir soru bankasi gondererek surpriz yapmak istedim ama gerçekten insanlar cok tuhaf ve ugrasilmiyor.. Arkadaşınıza basarilar daha fazla uzatmayacagim.