GK-GY KPSS Setleri-Soru Bankaları

Nhll52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
414
9
34
Merhabalar. Geçen sene büyük heveslerle aldığım kpss kitaplarımı satıyorum. Çok az kullanılmışlardır, bir rahatsızlık dolayısıyla devam edemedim, herhangi bir şüpheniz olmasın temizdirler. Çok paralar verip set halinde aldığım kitapların fotoğraflarını koyuyorum. Fiyat olarak herhangi bir ücret düşünmedim ciddi alıcı olanlar varsa aramızda halledebiliriz. Ayrıca pegem,yediiklimin,yargının vs. kalitesinden bahsetmeye gerek yok ,zaten hazırlananlar bunu bilirler :) Buyrun fotoğrafları..

MlOgg2.jpg
Z18Qd0.jpg
WrN9bq.jpg
ozb83q.jpg

Ayrıca elimde daha nice soru bankaları vs. vardır,setleri alanlara hediye edebilirim..

Merhabalar. Geçen sene büyük heveslerle aldığım kpss kitaplarımı satıyorum. Çok az kullanılmışlardır, bir rahatsızlık dolayısıyla devam edemedim, herhangi bir şüpheniz olmasın temizdirler. Çok paralar verip set halinde aldığım kitapların fotoğraflarını koyuyorum. Fiyat olarak herhangi bir ücret düşünmedim ciddi alıcı olanlar varsa aramızda halledebiliriz. Ayrıca pegem,yediiklimin,yargının vs. kalitesinden bahsetmeye gerek yok ,zaten hazırlananlar bunu bilirler :) Buyrun fotoğrafları..

Ayrıca elimde daha nice soru bankaları vs. vardır,setleri alanlara hediye edebilirim..

Çıkmış sorular ve Pegem soru bankasının kullanım durumu ve ücreti nedir?

Çıkmış sorulara biraz baktim onu pegemin yaninda ücretsiz verebilirim pegemi de 35 gibi bir fiyata almıştım 20 olabilir düşünürseniz

Yaptığımız alışverişten hiç memnun kalmadım. Ben Pegem Soru bankası ve Çıkmış Sorular kitabını aldım, ama kendisi Çıkmış Sorular kitabını fazla hırpaladığını bunun için göndermediğini not olarak yazmış yaprak test göndermiş. İnternetten bulabilirsiniz çıkmış soruları, demiş. Ben bilmiyor muyum internetten bulmayı? Ben burada açıkça sordum kullanım durumu nasıl diye, ya da göndermeden önce bana bilgi verebilirdi "Göndermeyeceğim, çünkü fazlasıyla çözdüm vs." diye. Ben paketi açtığımda öyle bir durumla karşılaşmasaydım. Ben çıkmış sorular kitabını istemiştim özellikle olarak ama böyle absürt bir durumla karşılaştım.

Ayrıca da Pegem Türkçe testlerinin cevap anahtarı koparılmış! Lütfen eğer elinizdeyse en azından fotoğraf atın.

Yaptığımız alışverişten hiç memnun kalmadım. Ben Pegem Soru bankası ve Çıkmış Sorular kitabını aldım, ama kendisi Çıkmış Sorular kitabını fazla hırpaladığını bunun için göndermediğini not olarak yazmış yaprak test göndermiş. İnternetten bulabilirsiniz çıkmış soruları, demiş. Ben bilmiyor muyum internetten bulmayı? Ben burada açıkça sordum kullanım durumu nasıl diye, ya da göndermeden önce bana bilgi verebilirdi "Göndermeyeceğim, çünkü fazlasıyla çözdüm vs." diye. Ben paketi açtığımda öyle bir durumla karşılaşmasaydım. Ben çıkmış sorular kitabını istemiştim özellikle olarak ama böyle absürt bir durumla karşılaştım.

Ayrıca da Pegem Türkçe testlerinin cevap anahtarı koparılmış! Lütfen eğer elinizdeyse en azından fotoğraf atın.
Su an böyle bir mesajı buraya yazdığınız için çok saskinim inanij. Bu nasıl bir terbiyesizliktir insanlar ne tuhaf. Ben size cozulmemis bir soru Bankası gönderdim siz bana cikmis sorularin kullanim durumunu sormadiniz ben de faydali olurdiye notta yazdım isterseniz gonderirim onu da diye ve hicbir ucret almadan. Yazik ki insanlara iyilik yapmak bu kadar yanlis anlasilabilmis. Gonderin geri paranizi geri vericem boyle bisey olamaz ya..

Ayrıca 20 liraya iki temiz kitaba karşılık böyle bi tepki.. ikisinin bana maliyeti 50 lira. Buradan tartismak istemezdim ama gerçekten cok sinirlendim.

Çıkmış sorular ve Pegem soru bankasının kullanım durumu ve ücreti nedir?

Çıkmış sorulara biraz baktim onu pegemin yaninda ücretsiz verebilirim pegemi de 35 gibi bir fiyata almıştım 20 olabilir düşünürseniz

Bakın iki mesaj öncesini bile hatırlamıyorsunuz. Ben o kitapları arkadaşım için aldım ona karşı mağdur oldum buradan çok alışveriş ve satış yaptım herkesin de adını verebilirim memnuniyetle sonuçlandı hepsi.

Çıkmış soruların durumu kötüyse bile beni önceden bilgilendirmeniz gerekirdi, kargoya verdiğiniz güne kadar özelden mesajlaşmadık mı? Tamam dedik, neyse falan. Ama soru bankasının türkçe cevap anahtarı yok. Cevapları olmayan kitabı neden çözeyim ki doğrusunu yanlışını bilmeden. Ayrıca onu da göndereceğinizi evet yazmışsınız ama bu tekrar bir kargo masrafı bana.

Neyse daha fazla tartışmayacağım cevap anahtarı varsa fotoğraf atın. Ne kadar para olduğu umrumda bile değil siz 50 de diyebilirdiniz kimse sizi 20 tl olsun diye zorlamadı. Hatta indirim teklif ettim kabul etmediniz, tamam 20 olsun o zaman dedim, hatırlatayım.

Daha ne indirimi olabilirdi merak ediyorum. Sürekli mesaj atarak nezaketinizi de belirttiniz zaten gonderememissek bir nedeni vardır. Her neyse bu kadar yoğunluğun içinde bu gerçekten önemsiz geliyor bana. Kargo masrafi size aittir dedim mi ben notta? Isterseniz gonderirim dedim bana ait olacaktı yani. Cevap anahtarlari arka sayfasindaydi diye hatırlıyorum. Iyi aksamlar.

Hayır Türkçe cevap anahtarını yırtmışsınız, yok. Ne olursa olsun önceden belirtmeniz gerekirdi kargo size ait olsa bile istemiyorum çıkmış sorular kitabını.

Ayrıca indirim konusunda da ısrar etmedim sadece sordum sanki indirim yapın diye ısrar etmişim gibi merak ediyorum yazmışsınız.

Bir de pegemin yanında ücretsiz verebilirim demişim hatırlamıyorum çünkü birçok şeyle uğraşıyorum şu tartışmaya bile ayıracak vaktim yok aslında ama durum şundan ibaret: çıkmış sorulara biraz baktım dogru ve karalama yapmışım bu yuzden sorulara ulasabilur zaten diyerek temiz bir soru bankasi gondererek surpriz yapmak istedim ama gerçekten insanlar cok tuhaf ve ugrasilmiyor.. Arkadaşınıza basarilar daha fazla uzatmayacagim.

Bir de pegemin yanında ücretsiz verebilirim demişim hatırlamıyorum çünkü birçok şeyle uğraşıyorum şu tartışmaya bile ayıracak vaktim yok aslında ama durum şundan ibaret: çıkmış sorulara biraz baktım dogru ve karalama yapmışım bu yuzden sorulara ulasabilur zaten diyerek temiz bir soru bankasi gondererek surpriz yapmak istedim ama gerçekten insanlar cok tuhaf ve ugrasilmiyor.. Arkadaşınıza basarilar daha fazla uzatmayacagim.
Ya hem suçlu hem güçlü olmak istiyorsunuz, beni ilgilendirmiyor ne dediğiniz ben istediğim iki kitabı kargoda bulamadım ben sizzden yaprak test istemedim ki. Özür dileyeceğiniz halde bir de insanlarla uğraşmak istemiyorum yazıyorsunuz, yazık. Anlaşılan cevap anahtarını yırttığınızdan da haberiniz yok. Arkadaşıma başarılar olamıyor sayenizde bu konuya sıkılmaktan!
İyi akşamlar.

Ya Allah aşkına gonderin kitaplari paranizi gondericem nedir bu yaa. Hem istemiyorum diyorsunuz hem pesine dusuyorsunuz. Gonderin yarin geri hesap numarası verin bana.

Zamanımıza yazık ya, siz adresinizi verin o çok temiz kitaplarınızı göndereceğiz size. Para istemiyoruz adres verin yeter. Baktıkça arkadaşımın morali bozuluyor çünkü.

Temiz değil mi pardon? Pegeme biraz baktığım halde sildim bazı yerlerini sırf 1 saat iyice temizledim. Bu kadar terbiyesizlik yeter. Inşallah hicbir hayrini goremezsiniz demek isterdim ama bana yakismaz. Yeter!

Hayrını görmek istemiyoruz zaten adres verir misiniz? Cevap anaharı olamayan soru bankasını biz ne yapalım?

Ihtiyaci olan birilerine verin mutlaka kıymet bilecektir. Bu kadar olmaz ya. Daha fazla konusarak gerçekten sinirlerimi bozmak istemiyorum. Bu da size son cevabim. Insanlkk insanlik olali boyle bir insanlik gormedi! :KK66:

X