- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.208
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
Bu nedir yahu rahat bırakın insanları sanki Belene Kampı ne saçmalık yahu kahveye gitse ne olur işiniz mi yok bu saçmalık larla ugrasiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annen baban gibi izin almasan da merak etmesin diye haber versen sorun kalkar ortadan,sırf mecburiyet olduğu için soylemiyordur bunu severek yapsaniz ne güzel olurMerhabalar size bir sorum olacak, benim sevgilim benim her yaptigimi bilmek istiyor. Bir yere gitmeden izin almami istiyor. Bende kavga cikmasin diye yapiyorum ama onunda ayni sekilde sorup izin almasi gerektigini söyledim kabul etti. Ama Persembe günü dondurma yimeye gidicem dedi haber etmeden nargile cafeye gitmis. Cuma günü bir Cafeteriada biseyler icmeye gidicem dedi oraya gittikden sonra bide kahveye gitmis söylemeden. Sizce napmaliyim dogru davranis ne olur ? Biri birinize haber etmeyin felan demeyin kisasa kisas olarak yapiyorum zaten haber etmesini istiyorum cünkü oda bunu istiyor.
Çok çirkin bir mesaj olmuş..
benim egoya ihtiyacım yok şükür yaşını başını almış insanım ama senin biraz özgüvene ihtiyacın varböyle cevaplarla cok yardimci oluyorsunuz ama belkide size yardim ediyordur egonuzu tatmin etmek icin felan
Hayır,kimseyi yerin dibine sokmak gibi bir niyetim yok.. Lakin bir insanın konumu ve durumu ne olursa olsun,kimsenin kimseye "Köpek" deme hakkı,aşağılama hakkı,küfür etme ve rencide etme hakkı yoktur..cok sagol ja daha cok yerin dibine sokmak istersen burdayim
Sevgilinizin tasmalı köpeği olmuşsunuz, milletçe alkışlıyoruz canım
benim egoya ihtiyacım yok şükür yaşını başını almış insanım ama senin biraz özgüvene ihtiyacın var
Supersinbelgesel;
ergenuslar belli bir yaşa kadar böyle davranırlar kimse neden böyle davrandıklarını bilmez, zamam ilerledikçe yavaş yavaş normale dönmeye başlarlar.
bir sonraki bölümümüzde görüşmek üzere
Hayır,kimseyi yerin dibine sokmak gibi bir niyetim yok.. Lakin bir insanın konumu ve durumu ne olursa olsun,kimsenin kimseye "Köpek" deme hakkı,aşağılama hakkı,küfür etme ve rencide etme hakkı yoktur..
Çok çirkin bir mesaj olmuş..
Hayır,kimseyi yerin dibine sokmak gibi bir niyetim yok.. Lakin bir insanın konumu ve durumu ne olursa olsun,kimsenin kimseye "Köpek" deme hakkı,aşağılama hakkı,küfür etme ve rencide etme hakkı yoktur..
kötü söz sahibine aittir. Siz varken köpeklik bana kalmaz
KİB liyorum seni
Sevgili, sevgilisinin kölesi olan arkadaşım.
Mecazdan anlamayacak kadar bile edebiyat bilgisi olmayan bir insanın, böyle bir sevgili seçmesi de hiç şaşırtmadı beni. Tencere kapak, size müstehak olmuş bu kısıtlamalar. Kafes içinde bir ömre devam canım.
Size NEFİ İLE CEVAP VERMEK GELDİ İÇİMDEN
(Nefi) Yine bir başka dörtlüğünde kendisine kelp (köpek) diyen Tahir Efendi'ye karşılık verir;
tahir efendi bana kelp demiş
iltifadı bu sözde zahirdir
maliki mezhebim benim zira
itikadımca kelp tahirdir
Burda tahir rolü sizde sanırım :)
Bu günlük edebiyat yeter galiba ki size fazla oldu bile, siz ki mecazı; benzetmeyi anlamayan bir insansınız, şiir anlamak ne haddinize.
Güle güle Tahircim :)
Sana köpek lafını iade etmek "kelplere" hakaret olur Zira köpekleri çok severim, siz gibiler hariç :)
Kusura bakmayın ama birebir "köpek" kelimesini kullanarak mecazdan bahsediyorsanız buna çocuklar bile güler.. Ha edebiyat bâbında "köpek" dediyseniz,dikkat edin başkaları da size edebiyat! yapmasın.. Doğru veya yanlış,iyi veya kötü bir hemcinsiniz sorununu yazıyor ve siz ona köpek diyerek edebiyat yaptığınızı sanıyorsunuz.. Biraz seviye lütfen !!!Lisede edebiyat görmediniz galiba. Mecazdan anlamaz mısınız? Size ne oluyor.