Gizli kamera

Supheyle felan alakasi yok konuyu herkes farkli yere goturmus ya sadece bildiginiz yer var mi diye bir konu actim var veya yok hepsi bu arkadaşlar bunu irdeleyip yorum yazin diye degil ki birisi sizden yardim isteyince acaba neden ben diye dusunuyormusunuz herkes o zaman neden ben der ve kimse kimseye yardim etmez
boyle bi konuda ben olsam niye diye sorarim.baska bisey olsa neyse de sizcede bu konu cok ilginc degil mi

Komşunun yardım istemesi normal ama gizli kamera konusunda biri benden yardım istese açıkçası ben işkillenirdim
Burada gizli kamera konusu irrite edici kaldı ki böyle konularda güvenlik şirketine danışmak daha sağlıklı çünkü bunun açısı takibi var basit bir konu değil yani

Google'a "kayseride güvenlik kamerası satan yerler" yazınca Melikgazi, Kocasinan'da güvenlik sistemi satan yerler çıkıyor, Google'dan aratmak aklınıza gelmedi sanırım.

Evet ben düşünürüm herkese her konuda yardım etmem heleki böyle hassas konularda. .Kamerayı her yere koyacağınızı düşünmüyorum kemaranın olmadığı yerde birşey kaybolsa kim suçlu olur bir düşünün.
Kameralarla ilgili bilgisi olmayan biri zaten herhangi bir kamerayı alıp yerleştiremez, alacağınız kamera iç mekan kamerası mı dış mekan kamerası mı? Gece görüşü var mı? Kamera konulacak yerlere kaç adet kamera lazım, yerleştirilme açıları, görüş kaliteleri önemlidir, markadan markaya dahi özellikleri değişkenlik gösterir.
Yapılacak en mantıklı şey birkaç firma bulup keşif sonrası fiyat almalarını sağlamaktır, gerisi ev sahiplerinin kararına kalır.

Kameralarla ilgili bilgisi olmayan biri zaten herhangi bir kamerayı alıp yerleştiremez, alacağınız kamera iç mekan kamerası mı dış mekan kamerası mı? Gece görüşü var mı? Kamera konulacak yerlere kaç adet kamera lazım, yerleştirilme açıları, görüş kaliteleri önemlidir, markadan markaya dahi özellikleri değişkenlik gösterir.
Yapılacak en mantıklı şey birkaç firma bulup keşif sonrası fiyat almalarını sağlamaktır, gerisi ev sahiplerinin kararına kalır.
Ben kendisi alıp yerleştirmeyi düşündüğü için şu bebek bakıcıları için falan kullanılan portatif kameralar var onlardan alacak diye düşündüm.

Kimse arkadaşın problemiyle ilgilenmemiş herkes bi yorum peşinde, yardımcı olun demiş yazan arkadaş konu nerelere gelmiş, belki evine dahi girmedi onların nasıl şüphelenebilirler bu şahısla acaba? Yaşlı insanlar bu tarz yardımlar isteyebilir çok normal

bakıcı kameralarını araştırırken çok bilgi sahibi oldum bu konuda. Bi tavsiye benimki gizli kameranın açısı ve görüntü alınacak yer çok önemli yani başkasının özelini (daire girişleri yada mahremiyeti olan alanlara koyarsanız kişi sizden şikayetçi olabilir. Her ne kdr mağdur olsanız da bu durumda işler tam tersi de olabilir. Bir güvenlik firmasından mutlaka destek almalısınız.

Back
X