Gizli kamera

Kardelenin evi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
79
22
8
Meraba arkadaşlar bir komsumun evinden sürekli ufak ufak birşeyler kayboluyor kim olduğunu bulamıyorlar bunun için benden yardım istediler kamera koy diye ama ben hiç bilmiyorum gizli kamera satan yerler var mı kayseride bildiğiniz.internetten felan anlamiyolar yaşlılar netten degilde direk yerinden alınırsa geri iade edebiliriz kotu çıkarsa .netten alınca onla ugrasamayız.bende gercekten kimse bu kisi aciga cıksın istiyorum size sorum sadece bildiginiz bir yer var mı

Son düzenleme:
Böyle şeyleri biliyor olsanız size sormaları normal derim de siz de bilmiyorsanız neden size soruyorlar?

Bence hiç karışmayın bu konuya, sonra bi şekilde size patlar olay. İnternetten çok rahat bulabilirler zaten.

Sizden şüphelenmiş olmasınlar? Hani kamera koyacağız diyerek sizi uyarmış olabilirler mi? Komşu çıkıp da kamera koy satın al bunu dert edin der mi bilemedim.
Eğer bilgisayarları varsa bilgisayar kamerasını kullanabilirler ama sürekli olmaz bu. İnternette bakıcı kamerası şeklinde arayabilirsiniz.

Meraba arkadaşlar bir komsumun evinden sürekli ufak ufak birşeyler kayboluyor kim olduğunu bulamıyorlar ya evden yada komşulardan süpheleniyorlar bunun için benden yardım istediler kamera koy diye ama ben hiç bilmiyorum gizli kamera satan yerler var mı kayseride bildiğiniz
İnternetten alsınlar.
Kayseriden almak şart mı

Komşunuzun evinde oluyor olay ve onlar komşularından şüphelenıp yine komşudan yardım istiyorlar ironik :işsiz:
Kayseride teknoloji mağazalarında var kamera karışmadan yönlendirin netten de alabilirler .

Sizden neden yardım istiyorlar ki acaba imada mı bulunuyorlar yoksa çok samimi olduğunuz için basit bir yardım teklifi mi ?

Yaşlı derken kaç yaşındalar? Çolukları çocukları yok mu da komşudan yardım istiyorlar? Ben de arkadaşlar gibi düşündüm açıkçası.Sizden şüphelenip kamera olayını size duyurmaya çalışıyorlar sizi caydırmak için sanki.

birincisi bu insanlar kac yasinda cok mu yaslilar?
ikincisi sizden baska cocuklari yada akrabalari yok mu?
ucuncusu binada tek konustuklari gorustukleri kisiler siz misiniz?
son soru ise neden sizden boyle bisey istediler

Meraba arkadaşlar bir komsumun evinden sürekli ufak ufak birşeyler kayboluyor kim olduğunu bulamıyorlar bunun için benden yardım istediler kamera koy diye ama ben hiç bilmiyorum gizli kamera satan yerler var mı kayseride bildiğiniz.internetten felan anlamiyolar yaşlılar netten degilde direk yerinden alınırsa geri iade edebiliriz kotu çıkarsa .netten alınca onla ugrasamayız.bende gercekten kimse bu kisi aciga cıksın istiyorum size sorum sadece bildiginiz bir yer var mı
neden senden yardım istiyorlar acaba senden mi şüphe ediyorlar ?seni sınamak için yardım istiyorlar gibi yapıyorlar...ben olsam kimseye söylemem böyle bir şey yapacağımı..

neden senden yardım istiyorlar acaba senden mi şüphe ediyorlar ?seni sınamak için yardım istiyorlar gibi yapıyorlar...ben olsam kimseye söylemem böyle bir şey yapacağımı..
Supheyle felan alakasi yok konuyu herkes farkli yere goturmus ya sadece bildiginiz yer var mi diye bir konu actim var veya yok hepsi bu arkadaşlar bunu irdeleyip yorum yazin diye degil ki birisi sizden yardim isteyince acaba neden ben diye dusunuyormusunuz herkes o zaman neden ben der ve kimse kimseye yardim etmez

Güvenlikli firması ile görüşsünler bence bu işe hiç siz girmeyin derim. Ben bilmiyorum bulamadım diyerek sıyrılın yoksa başınız ağrır. Zaten yaşlı insanlar muhtemelen değerli eşyaları saklayıp sonrada koydukları yeri unutuyorlardır.

Supheyle felan alakasi yok konuyu herkes farkli yere goturmus ya sadece bildiginiz yer var mi diye bir konu actim var veya yok hepsi bu arkadaşlar bunu irdeleyip yorum yazin diye degil ki birisi sizden yardim isteyince acaba neden ben diye dusunuyormusunuz herkes o zaman neden ben der ve kimse kimseye yardim etmez
Evet ben düşünürüm herkese her konuda yardım etmem heleki böyle hassas konularda. .Kamerayı her yere koyacağınızı düşünmüyorum kemaranın olmadığı yerde birşey kaybolsa kim suçlu olur bir düşünün.

Back
X