öncelikle bakıcı arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen...annelik duygusu bu...
9 aylık kızım var ve 4 aydır bakıcımız var.aslında herşey yolunda ama dediğim gibi anne yüreği.izlemek istiyorum...2 kez kalem kamera 1 kez de anahtarlık kamera getirttik..fakat sadece 1 saat çekim yapıyo..sonra masa saati şeklinde olan geldi,o da aynı....bunların uzun süre çekim yapanı yokmu acaba..kullanan varmı
öncelikle bakıcı arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen...annelik duygusu bu...
9 aylık kızım var ve 4 aydır bakıcımız var.aslında herşey yolunda ama dediğim gibi anne yüreği.izlemek istiyorum...2 kez kalem kamera 1 kez de anahtarlık kamera getirttik..fakat sadece 1 saat çekim yapıyo..sonra masa saati şeklinde olan geldi,o da aynı....bunların uzun süre çekim yapanı yokmu acaba..kullanan varmı
cnm bu konuda net bi bilgim yok..ama normal bi kamera koysana bu küçük kameralardan... Oda bilsin hatta.. Yavrunu özleyince açarsın bilg yada telefondan bile izleye bilirsin... Yani gizli yapmana gerek yokki..işine gelmiyo kendine güvenmiyosada çıksın gitsin açıkcası
diğer başlığınada yazmıştım hala aynı şeyi düşünüyorum
kamerayı koyacaksanız yine gizli biryere koyun ama bundan bakıcınızın haberi olsun.
bebeğinizin nasıl bakıldığını merak etmeniz yabancı birinin evinizde ne yaptığını bilmek istemeniz çok normal ama gizli kamera koymak bence çok yanlış.zatende suç yani daha öncede söylemiştim mağazalarda bile koca koca tabelalar var burası kamera ile izlenmektedir diye
aamaç burda çocuğuma iyi baksın yanlış birşey yapmasınmı
yoksa bişi yapacak bende çekicem suç üstü yapıcam gününü gösterecemmi
bence amaç bebeğinize iyi bakılması olmalı ve oda takip edildiğini kontrol edildiğini bilerek hal ve hareketlerine dikkat etmeli
eğer kamera olduğunu bilirse yanlış birşey yapmaz
ama bilmezse gizli olursa yapacağı varsa yapar ve siz çocuğunuzu koruyamazsınız.ancak olduktan sonra müdahale edersiniz
gizli kamera bana ne güvenilir nede ahlaki açıdan soğru geliyor
Gizli duvar saatleri var.24 saat net çekim yapıyor.İstersen onlara bak.Allah hepimizin çocuğunu korusun kötülerle karşılaştırmasın.Ben kullanıyorum çokta memnunum.
arkadaşlar görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim.fakat bu kadıncağaz işe başlayalı 5 ay oldu ve şu saatten sonra eve kamera koyuyorum diyemem...ama içim de rahat etmesi gerek...sadece ara ara izleyeceğim ve birşeylerden emin olduktan sonra çekmem zaten...
silver5 hanım aynı konuyu forumda farklı başlıklara açmışsınız..Dün başlığınızı doğru başlığa taşıyıp belirttim..Lütfen bu konu altından devam ediniz ve forumun çeşitli başlıklarında aynı konuyu açmayınız lütfen...