Kendi zevk suyumdan degil erkek arkadaşımın zevk suyundan Şüphe ettim diyorumZevk suyundan kendi kendine hamile kalınmaz bunca lnsan tüp bebekle uğraşmaz her akşam sabah zevk yaşarlar bak kardeşim çocuk olabilmesi için erkeğin spermi ile birleşmesi gerekiyor sadece senin suyunla bebek olmaz bu nedir yahu çocuk musun sen ya anne babalar öpüşünce çocuk olur gibi bişey senin ki ya
Evet çok haklısınız kaç doktora gittim haddi hesabı uok tamam doktora yine inanırdım ama bu interneti açıp okumasaydım KESK’e Yok gizli gebelik varmış ne alttan ultrasonda ne karından ultrason da ne beta hcg de çıkmazmış falan acaba dedim bunca belirti onu mu gösteriyor
Ee tamam senin sıvıların ile birleşip vajinandan içeri girdi mi kardeş bu ne yaman çelişki iç çamaşırlarınız üstünüzde bebek böyle olmaz gözünü seveyim Google a gizli gebelik değil de bebek nasıl olur diye yaz ve okuKendi zevk suyumdan degil erkek arkadaşımın zevk suyundan Şüphe ettim diyorum
Evet gerçekten öyle bu internetteki gizli gebelik olayını okumasaydım zaten durum buralara kadar gelmicektiBoyle birsey mumkun degl.
Bakin anlatayim iciniz rahatlasin senelerce cocugu olmayan bir kadin hocaya gidiyor hoca buna biseyler yapip bebegin karninda hamilesin 9 ay sonra doguracaksin ama ultrasona flan gitme. 9 ay sonra dogumu bekle diyor ama kimseye soyleme diyor...
Eve donuyor kadin oyle inandiriyor ki kendini kan da idrarda negatif cikmasina ragmen hamile olduguna emin oluyor. Bu surecte kadinin mide bulantisi bas donmesi baslyor karni şişiyor gogsunden sut geliyor. 9 ay doluyor kadin doguruyormu tabikkii hayir. Hocanin yalan soyledigini zorla inandiriyolar kendisinee. Psikolojisi berbat durumda kaliyor... seninkide o hesap olmuş iyice...
Haklısınız da her doktor farklı bir cevap veriyor kimi zevk şuyunda bulunan sperm hamile bırakabilir diyor kimisi zevk suyunda sprem olmaz diyor kimisi iç çamaşırıyla gebelik olmaz diyor kimisi sürtünmeli ilişkidr gebelik olur diyorEe tamam senin sıvıların ile birleşip vajinandan içeri girdi mi kardeş bu ne yaman çelişki iç çamaşırlarınız üstünüzde bebek böyle olmaz gözünü seveyim Google a gizli gebelik değil de bebek nasıl olur diye yaz ve oku
İnternete başım ağrıyor diye yazsan sana tümör var der. Hadi inandın bak birsürü kadın yazmış sakin olsana artık.Haklısınız da her doktor farklı bir cevap veriyor kimi zevk şuyunda bulunan sperm hamile bırakabilir diyor kimisi zevk suyunda sprem olmaz diyor kimisi iç çamaşırıyla gebelik olmaz diyor kimisi sürtünmeli ilişkidr gebelik olur diyor
bosalma olmadan önce gelen sıvıda sperm uok yani çok ama çok sağolun basınızı ağrıttımZevk suyunda bulunan sperm şöyle hamile bırakır
Öncesinde boşalma olmuştur
İkinci kere ilişkiye başlamışsınızdır
Sahış içünize girmiştir ancak boşalma olmamıştır
Zevk suyunda bi önceki boşalmadan kalan spermler vajinaya gşrişten sonra ancak bu şekilde hamileliğe sebep olabilir
Sürtünmeyle imkansız denmesi bu yğzden
İç çamaşırın varmış sürtünme olsa nasıl olsak iç çamaşırından içeri girdiyse ne becerikli spermmiş yahu sen ertesi günü hapı da içmişsindir kesinHaklısınız da her doktor farklı bir cevap veriyor kimi zevk şuyunda bulunan sperm hamile bırakabilir diyor kimisi zevk suyunda sprem olmaz diyor kimisi iç çamaşırıyla gebelik olmaz diyor kimisi sürtünmeli ilişkidr gebelik olur diyor
Teşekkür ederim gerçekten öyle internette normal hiç birseye denk gelemedimİnternete başım ağrıyor diye yazsan sana tümör var der. Hadi inandın bak birsürü kadın yazmış sakin olsana artık.
Gizli gebelik diye birşey yok. Üzerinizde çamaşır varken gebe kalamazsın.
Bak bunu da internet sayesinde yazıyorum. İnan ve rahatla artık.
Olsa 6 milyarda 1 olursun o derecebosalma olmadan önce gelen sıvıda sperm uok yani çok ama çok sağolun basınızı ağrıttım
Yok içmedimİç çamaşırın varmış sürtünme olsa nasıl olsak iç çamaşırından içeri girdiyse ne becerikli spermmiş yahu sen ertesi günü hapı da içmişsindir kesin
Yok inanır mı bilmemZevk suyunda bulunan sperm şöyle hamile bırakır
Öncesinde boşalma olmuştur
İkinci kere ilişkiye başlamışsınızdır
Sahış içünize girmiştir ancak boşalma olmamıştır
Zevk suyunda bi önceki boşalmadan kalan spermler vajinaya gşrişten sonra ancak bu şekilde hamileliğe sebep olabilir
Sürtünmeyle imkansız denmesi bu yğzden
Aman aman demeyin oyleYok inanır mı bilmemkardeş evlensin çocuk sahibi olsun belli ki istiyor bebek
Rahatladın mı artıkTeşekkür ederim gerçekten öyle internette normal hiç birseye denk gelemedim
Çok şükür evetRahatladın mı artık ☺
Hadi canım inanmamÇok şükür evet
Neden böyle diyorsunuzHadi canım inanmam
Ne güzelÇok şükür evet
Aman ya birdaha mı aslaNe güzel
İnternet e bakma artık. İstersen konunu kapattırabilirsin.
Birde evlenene kadar ilişkiden uzak durursan kafan rahat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?