Yardımlarınıza ihtiyacım var bundan yaklaşık 6 ay önce surtunmeli bir ilişki yaşadım erkek arkadaşımda da bende sadece üç çamaşırı vardı ondan bosalma olmadı ama bende oldu o ilişkiden sonra ben normal zamanında adetimi oldum ama o sıra psikolojik ilaçlar da kullanıyordum Ocak ayında 12 günlük bi adet gecikmem olunca doktora gittim beta hcg negatifti ultrasonda da birsey yoktu kullandığım antidepresan göğsümden süt gelmesine sebep oldu 1.5 kullandıktan sonra bıraktım düzensiz de olsa bu 6 ay içinde hep adetlerimi gördüm ve 6 ay içinde 8 kere beta hcg 6 kere karından ultrason ve 3 kere de vajinal ultrasonda bakıldı hepsi negatif ama benim karnım büyüdü rahmim büyüdü lekeler çıktı adet kanımın rengi değişti ve adetlerim azaldı ve karnımda hareket eden birsey var onca sonuca rağmen asla rahatlayamıyorum gebelik yoksa eğer bunca şey neden oluyor gizli gebelik diye birsey varmış acaba onu mu yasıyorum diyorum sürekli akıntım var gece uyurken sabah kalktığımda olmuyor akıntım ama yürüyünce aktif olunca akıntım oluyor bi sağlıkçı varsa veya bu durumu yaşayan biri varsa lütfen yardımcı olun bütün bunların hepsi birer tesadüf mü yoksa ben çok mu taktım