Gizli gebelik

Bi de ailen çevren için demiyorum yaşayacaklarını
Aldıracak mjsın günahsız bi canın hakkına girip
Doğurup bakacak mısın yoksa sokağa mı bırakacaksın
Doğurup baksan ilerde bu çocuk bi ailede büyümeyişinin derdini çok çeker
Sokağa bıraksan zaten o bambaşka bişey
Sevgilin hamile kalman konuunda ne dedi
Sen doğur tatlım ben bakarım mı dedi
O bu şekilde hamilelik olmayacağını savundu hep

Neden ters ters konuşuyorsunuz ben zaten yaptığımın farkındayım yani tecrübeleriniz yaşadıklarımız yasınız herseyiniz benden kat ve kat daha ileridir b

Bosalma olmadi diyorsun nasil gebelik olacak . Hz meryem geliyor aklima diyorum ki olabilir bu kdr stres yaptigina gore emin misin sen bosalmadigina partnerinin

Herşey bir yana erkek boşalmadan kadının kendi başına hamile kalabileceğine kendinizi nasıl inandirabildiniz?????
Psikolojinizi allak bullak etmissiniz. Kendinizi derhal rahatlatin lutfen . Yada bir psikologa görünün.

Bosalma olmadi diyorsun nasil gebelik olacak . Hz meryem geliyor aklima diyorum ki olabilir bu kdr stres yaptigina gore emin misin sen bosalmadigina partnerinin
Evet Emin’im onda da bend ede iç çamaşırı vardı sadece zevk suyundan şüphe ettim

Herşey bir yana erkek boşalmadan kadının kendi başına hamile kalabileceğine kendinizi nasıl inandirabildiniz?????
Psikolojinizi allak bullak etmissiniz. Kendinizi derhal rahatlatin lutfen . Yada bir psikologa görünün.
Zevk suyundan şüphe duyduğum icin bu kadar stres yaptım

Neden ters ters konuşuyorsunuz ben zaten yaptığımın farkındayım yani tecrübeleriniz yaşadıklarımız yasınız herseyiniz benden kat ve kat daha ileridir b
Ben ters konuşmuyorum
Duydukların canını yakıyorsa bu da benim sorunum değilç
Sana bi saattir dert anlatıyoruö şudur budur deyip
Senin ilişkin hamileliğin sokağa atman sevgiline kakman beni çok da enterese etmiyor
Yaşım sen den bğyük ve tecrğbeli olduğum için sana bazı öğütler vermek istedim
Yok bana ne senin öğüdünden dersen
O zaman bana ne senin psikolojinden aa !!

Evet Emin’im onda da bend ede iç çamaşırı vardı sadece zevk suyundan şüphe ettim
O zaman bir mucize olmadiysa ne takiyosun sperm olmadigi surece resmen sen psikolojik hamilelik yasiyosun nasil grdin o psikolojiye ben yillardir giremedim de inandiramadm kendimi yani hamile olabilecegime 😂 relax ol bnce

Ben ters konuşmuyorum
Duydukların canını yakıyorsa bu da benim sorunum değilç
Sana bi saattir dert anlatıyoruö şudur budur deyip
Senin ilişkin hamileliğin sokağa atman sevgiline kakman beni çok da enterese etmiyor
Yaşım sen den bğyük ve tecrğbeli olduğum için sana bazı öğütler vermek istedim
Yok bana ne senin öğüdünden dersen
O zaman bana ne senin psikolojinden aa !!
Estağfirullah ben sadece sordum kusuruma bakmayın

O zaman bir mucize olmadiysa ne takiyosun sperm olmadigi surece resmen sen psikolojik hamilelik yasiyosun nasil grdin o psikolojiye ben yillardir giremedim de inandiramadm kendimi yani hamile olabilecegime 😂 relax ol bnce
Bende bi bilsem nasıl girdiğimi

Yardımlarınıza ihtiyacım var bundan yaklaşık 6 ay önce surtunmeli bir ilişki yaşadım erkek arkadaşımda da bende sadece üç çamaşırı vardı ondan bosalma olmadı ama bende oldu o ilişkiden sonra ben normal zamanında adetimi oldum ama o sıra psikolojik ilaçlar da kullanıyordum Ocak ayında 12 günlük bi adet gecikmem olunca doktora gittim beta hcg negatifti ultrasonda da birsey yoktu kullandığım antidepresan göğsümden süt gelmesine sebep oldu 1.5 kullandıktan sonra bıraktım düzensiz de olsa bu 6 ay içinde hep adetlerimi gördüm ve 6 ay içinde 8 kere beta hcg 6 kere karından ultrason ve 3 kere de vajinal ultrasonda bakıldı hepsi negatif ama benim karnım büyüdü rahmim büyüdü lekeler çıktı adet kanımın rengi değişti ve adetlerim azaldı ve karnımda hareket eden birsey var onca sonuca rağmen asla rahatlayamıyorum gebelik yoksa eğer bunca şey neden oluyor gizli gebelik diye birsey varmış acaba onu mu yasıyorum diyorum sürekli akıntım var gece uyurken sabah kalktığımda olmuyor akıntım ama yürüyünce aktif olunca akıntım oluyor bi sağlıkçı varsa veya bu durumu yaşayan biri varsa lütfen yardımcı olun bütün bunların hepsi birer tesadüf mü yoksa ben çok mu taktım

Sizinki gizli degil psikolojik gebelik yani ilk defa duyuyorum bu kadar negatife ragmen hala israrla gizlisini bile arastirip bulani...

Boşalma olmadan da hamilelik ne bileyim bu kadar hayatinizi etkileyecekse keske yapmasaydiniz.

Sizinki gizli degil psikolojik gebelik yani ilk defa duyuyorum bu kadar negatife ragmen hala israrla gizlisini bile arastirip bulani...

Boşalma olmadan da hamilelik ne bileyim bu kadar hayatinizi etkileyecekse keske yapmasaydiniz.
Bunca şeyi bu denli takıcagımı bilsem asla yapmazdım

Bakin bebegin olusabilmesi icin zevk suyuna degil . Bir anne yumurtasına birde baba spermine ihtiyaç vardır. Bunlar olmadan hamilelik olmaz . Eğer öyle olsaydi Insanlar mastürbasyonla defalarca kez kendi kendine hamile kalırdı zevk suyuyla . Sizce bu mantıklı mi ?
Şimdi ben boşaldım o bosalmadı ama zevk suyu belki denk gelmiştir dedim

Bunca şeyi bu denli takıcagımı bilsem asla yapmazdım

Hayatiniza bakin hamile degilsiniz yasadiginiz hersey psikolojik. Ben hamileyim ama kendimi hamile olduguma inandiramiyorum ultrasonda gormeme ragmen. Biraz kendinize gelin ve bu dusunceyi cikarin aklinizdan yoksa gercekten sagliginizdan olacaksiniz.

Hayatiniza bakin hamile degilsiniz yasadiginiz hersey psikolojik. Ben hamileyim ama kendimi hamile olduguma inandiramiyorum ultrasonda gormeme ragmen. Biraz kendinize gelin ve bu dusunceyi cikarin aklinizdan yoksa gercekten sagliginizdan olacaksiniz.
Evet çok haklısınız kaç doktora gittim haddi hesabı uok tamam doktora yine inanırdım ama bu interneti açıp okumasaydım KESK’e Yok gizli gebelik varmış ne alttan ultrasonda ne karından ultrason da ne beta hcg de çıkmazmış falan acaba dedim bunca belirti onu mu gösteriyor

Zevk suyundan kendi kendine hamile kalınmaz bunca lnsan tüp bebekle uğraşmaz her akşam sabah zevk yaşarlar bak kardeşim çocuk olabilmesi için erkeğin spermi ile birleşmesi gerekiyor sadece senin suyunla bebek olmaz bu nedir yahu çocuk musun sen ya anne babalar öpüşünce çocuk olur gibi bişey senin ki ya

Back