Gizli gebelik

Psikolojik akıntı cogalmaz. Psikolojik önceden kafanızı takmadiginiz akıntıya artık kafa takarsiniz.

İdrar verdin mi?
Enfeksiyon olabilir
Gece olmaması normal çünkü akıntı genelde hareketle vücuttan atılır
Sen dr a inan
Kendine de yazık git eğitiminle ilgilen

Eğer bi gebelik olsaydı suan 6 cı ayda olmuş olucaktı

Eğer bi gebelik olsaydı suan 6 cı ayda olmuş olucaktı
Oohooooo yni
Canım 6 aylık hamileyken kızımın tekmeleri taa dışardan belli oluyordu
Sen bi psikoloğa git önce çünkü %100 hamile değilsin

İdrar verdin mi?
Enfeksiyon olabilir
Gece olmaması normal çünkü akıntı genelde hareketle vücuttan atılır
Sen dr a inan
Kendine de yazık git eğitiminle ilgilen
Doktor Simir testi alalım bi dedi onu verdim

Siz baya baya olsun istiyorsunuz sanki
Demeyin öyle bu sekil yatmak bu sekil kalkmak İnan’ın çok zor evet kızıyor olabilirsiniz yemeseydin o haltı diyebilirsiniz çokta haklısınız ama nefis işte en kötü şekilde yaşadım bu pişmanlığı

Sana kimse o haltı yemeseydin demiyor ama
Altından kalkamayacağın işlerin başına gitme!
Bi hamile kalsaydın neler olurdu bi düşün bakalım azıcık hayal et yaşayacaklarını

Sana kimse o haltı yemeseydin demiyor ama
Altından kalkamayacağın işlerin başına gitme!
Bi hamile kalsaydın neler olurdu bi düşün bakalım azıcık hayal et yaşayacaklarını
Çok haklısınız İnan’ın yani düşünemiyorum bile bende sadece bi nevi belki bu durumda olanlar vardır aydınlatırlar diye yazdım

Bu smear testinde akıntının nedeni falan çıkar mı
Smear çok farklı bi test
Onu internetten araştır
Akıntının nedeni çok çok farklı da olabilir
Nfeksiyon olabilir
Mantar olabilir
Kist olbilir
Yumurtlama olabilir
Rahim ağzı kanseri olabilir
Çok değişik sebepleri olabilir yani
Ama kesinlikle ayrıntılı incelemelerde nedeni ortaya çıkar

Gerçi o neden ortaya çıksa da senin şu anki ruh halin hala dr a inanmayıp yok hamileyim moduna girersin de neyse ..

Anlamadım kardeşim ne tuhaf bişey bu iç çamaşırlarınız varmış ilişkiye girmemişsiniz erkek boşalmamış sizin zevk suyunuzla nasıl çocuk olacak bunun için erkeğin spermine ihtiyaç var ilişki yaşamadığınıza göre bakiresiniz anladığım kadarıyla o zaman size nasıl vajinal ultrason yapılabiliyor onda ilginç hamile falan değilsin ayrıca çok da bilgisizsin o hareketler bağırsak hareketleri senin o bebek hareketlerini duyabilmen için 4 5 aylık olman lazım bu da demek oluyor ki ultrasonda kanda beta hcg yani her şeyde hamile olduğun gözükmesi gerekiyor senin bu nasıl bir çelişki kardeş ya

Kimse size böyle bir şey diyemez demeye de hakkı yok, diyeni de haklı gorme. Hayat senin hayatın istediğini yaşarsın ama biraz kafanı rahatlat.

İnsalalh kötü birsey çıkmaz

Çok haklısınız İnan’ın yani düşünemiyorum bile bende sadece bi nevi belki bu durumda olanlar vardır aydınlatırlar diye yazdım
Bi de ailen çevren için demiyorum yaşayacaklarını
Aldıracak mjsın günahsız bi canın hakkına girip
Doğurup bakacak mısın yoksa sokağa mı bırakacaksın
Doğurup baksan ilerde bu çocuk bi ailede büyümeyişinin derdini çok çeker
Sokağa bıraksan zaten o bambaşka bişey
Sevgilin hamile kalman konuunda ne dedi
Sen doğur tatlım ben bakarım mı dedi

Kimse size böyle bir şey diyemez demeye de hakkı yok, diyeni de haklı gorme. Hayat senin hayatın istediğini yaşarsın ama biraz kafanı rahatlat.
Bi nevi haklılar kızıyorlar ama ben zaten bunun pişmanlığını yaşadım ama dedim yani belki yardımcı olurlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…