- 15 Şubat 2019
- 513
- 715
- 103
Ama benim akıntım beyazımsı katı krem gibi gece hiç olmuyor gündüz otururken yürürken bi bakıyorum sanki idrarımı yapmışımda peçeleye silmişim gibi ıslaklık oluyor doktoruma dedim hani kist miyom var mı diye hayır hiç birsey yol dedi en son Bikac gün önce gittim yine alttan baktı Yok beta yaptı Yok insan psikolojikmen akıntısı çoğalır mı İnan’ın tüm bu olanlara anlam veremiyorum
İdrar verdin mi?Ama benim akıntım beyazımsı katı krem gibi gece hiç olmuyor gündüz otururken yürürken bi bakıyorum sanki idrarımı yapmışımda peçeleye silmişim gibi ıslaklık oluyor doktoruma dedim hani kist miyom var mı diye hayır hiç birsey yol dedi en son Bikac gün önce gittim yine alttan baktı Yok beta yaptı Yok insan psikolojikmen akıntısı çoğalır mı İnan’ın tüm bu olanlara anlam veremiyorum
Eğer bi gebelik olsaydı suan 6 cı ayda olmuş olucaktıHeeppsi tesadüf
Hamileyim psikolojisine girip tatlıya hamur işine abandın değil mi?
Göbek ondan
Akıntı yumurtlama dönemlerimde artar ve mantar va gibi hastalıklar da bunun sebebidir
Adette azalma renginin değişmesi belki bi kist sorunu olabilir ama o da kesinlikle hamilelik değil
Sık idrara çıkma hamileliğin ilerleyen dönemlerinde rahmin idrar torbasına bası yapmasından dollayı olur yani sakin ol
Bu direk hamilelik belirtisi değildir
Eğer bi gebelik olsaydı suan 6 cı ayda olmuş olucaktı
Oohooooo yniEğer bi gebelik olsaydı suan 6 cı ayda olmuş olucaktı
Doktor Simir testi alalım bi dedi onu verdimİdrar verdin mi?
Enfeksiyon olabilir
Gece olmaması normal çünkü akıntı genelde hareketle vücuttan atılır
Sen dr a inan
Kendine de yazık git eğitiminle ilgilen
Siz baya baya olsun istiyorsunuz sanki
[/QUOTEOlmadın neden olmadı
Oyy çok zor bu işler
Keşke hamileliği sadece karın büyğmesi olarak yaşasaydım
Simir değilDoktor Simir testi alalım bi dedi onu verdim
Demeyin öyle bu sekil yatmak bu sekil kalkmak İnan’ın çok zor evet kızıyor olabilirsiniz yemeseydin o haltı diyebilirsiniz çokta haklısınız ama nefis işte en kötü şekilde yaşadım bu pişmanlığıSiz baya baya olsun istiyorsunuz sanki
Sonuç bi haftaya çıkar dediler daha 3 4 gün varSimir değil
Smear
Sonuç peki?
Bu smear testinde akıntının nedeni falan çıkar mıSimir değil
Smear
Sonuç peki?
Sana kimse o haltı yemeseydin demiyor amaDemeyin öyle bu sekil yatmak bu sekil kalkmak İnan’ın çok zor evet kızıyor olabilirsiniz yemeseydin o haltı diyebilirsiniz çokta haklısınız ama nefis işte en kötü şekilde yaşadım bu pişmanlığı
Çok haklısınız İnan’ın yani düşünemiyorum bile bende sadece bi nevi belki bu durumda olanlar vardır aydınlatırlar diye yazdımSana kimse o haltı yemeseydin demiyor ama
Altından kalkamayacağın işlerin başına gitme!
Bi hamile kalsaydın neler olurdu bi düşün bakalım azıcık hayal et yaşayacaklarını
Smear çok farklı bi testBu smear testinde akıntının nedeni falan çıkar mı
Demeyin öyle bu sekil yatmak bu sekil kalkmak İnan’ın çok zor evet kızıyor olabilirsiniz yemeseydin o haltı diyebilirsiniz çokta haklısınız ama nefis işte en kötü şekilde yaşadım bu pişmanlığı
İnsalalh kötü birsey çıkmazSmear çok farklı bi test
Onu internetten araştır
Akıntının nedeni çok çok farklı da olabilir
Nfeksiyon olabilir
Mantar olabilir
Kist olbilir
Yumurtlama olabilir
Rahim ağzı kanseri olabilir
Çok değişik sebepleri olabilir yani
Ama kesinlikle ayrıntılı incelemelerde nedeni ortaya çıkar
Gerçi o neden ortaya çıksa da senin şu anki ruh halin hala dr a inanmayıp yok hamileyim moduna girersin de neyse ..
Bi de ailen çevren için demiyorum yaşayacaklarınıÇok haklısınız İnan’ın yani düşünemiyorum bile bende sadece bi nevi belki bu durumda olanlar vardır aydınlatırlar diye yazdım
Bi nevi haklılar kızıyorlar ama ben zaten bunun pişmanlığını yaşadım ama dedim yani belki yardımcı olurlar diyeKimse size böyle bir şey diyemez demeye de hakkı yok, diyeni de haklı gorme. Hayat senin hayatın istediğini yaşarsın ama biraz kafanı rahatlat.
Aa bu da doğru evet nasıl bakıldı??bakiresiniz anladığım kadarıyla o zaman size nasıl vajinal ultrason yapılabiliyor onda ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?