Gizli gebelik

Zalm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
160
26
13
37
Yardımlarınıza ihtiyacım var bundan yaklaşık 6 ay önce surtunmeli bir ilişki yaşadım erkek arkadaşımda da bende sadece üç çamaşırı vardı ondan bosalma olmadı ama bende oldu o ilişkiden sonra ben normal zamanında adetimi oldum ama o sıra psikolojik ilaçlar da kullanıyordum Ocak ayında 12 günlük bi adet gecikmem olunca doktora gittim beta hcg negatifti ultrasonda da birsey yoktu kullandığım antidepresan göğsümden süt gelmesine sebep oldu 1.5 kullandıktan sonra bıraktım düzensiz de olsa bu 6 ay içinde hep adetlerimi gördüm ve 6 ay içinde 8 kere beta hcg 6 kere karından ultrason ve 3 kere de vajinal ultrasonda bakıldı hepsi negatif ama benim karnım büyüdü rahmim büyüdü lekeler çıktı adet kanımın rengi değişti ve adetlerim azaldı ve karnımda hareket eden birsey var onca sonuca rağmen asla rahatlayamıyorum gebelik yoksa eğer bunca şey neden oluyor gizli gebelik diye birsey varmış acaba onu mu yasıyorum diyorum sürekli akıntım var gece uyurken sabah kalktığımda olmuyor akıntım ama yürüyünce aktif olunca akıntım oluyor bi sağlıkçı varsa veya bu durumu yaşayan biri varsa lütfen yardımcı olun bütün bunların hepsi birer tesadüf mü yoksa ben çok mu taktım

Yardımlarınıza ihtiyacım var bundan yaklaşık 6 ay önce surtunmeli bir ilişki yaşadım erkek arkadaşımda da bende sadece üç çamaşırı vardı ondan bosalma olmadı ama bende oldu o ilişkiden sonra ben normal zamanında adetimi oldum ama o sıra psikolojik ilaçlar da kullanıyordum Ocak ayında 12 günlük bi adet gecikmem olunca doktora gittim beta hcg negatifti ultrasonda da birsey yoktu kullandığım antidepresan göğsümden süt gelmesine sebep oldu 1.5 kullandıktan sonra bıraktım düzensiz de olsa bu 6 ay içinde hep adetlerimi gördüm ve 6 ay içinde 8 kere beta hcg 6 kere karından ultrason ve 3 kere de vajinal ultrasonda bakıldı hepsi negatif ama benim karnım büyüdü rahmim büyüdü lekeler çıktı adet kanımın rengi değişti ve adetlerim azaldı ve karnımda hareket eden birsey var onca sonuca rağmen asla rahatlayamıyorum gebelik yoksa eğer bunca şey neden oluyor gizli gebelik diye birsey varmış acaba onu mu yasıyorum diyorum sürekli akıntım var gece uyurken sabah kalktığımda olmuyor akıntım ama yürüyünce aktif olunca akıntım oluyor bi sağlıkçı varsa veya bu durumu yaşayan biri varsa lütfen yardımcı olun bütün bunların hepsi birer tesadüf mü yoksa ben çok mu taktım
Bacım kafanı yorma bunlarla ya iç çamaşır var diyorsun ve erkek boşalmadan da çocuk nasıl olacak afedersin. Millet ben 3 ay korunmadan haftada 2 3 kez ilişkiye giriyordum bile hamile kalmadım seninki naskl olsun

Bacım kafanı yorma bunlarla ya iç çamaşır var diyorsun ve erkek boşalmadan da çocuk nasıl olacak afedersin. Millet ben 3 ay korunmadan haftada 2 3 kez ilişkiye giriyordum bile hamile kalmadım seninki naskl olsun
Ya bununla yatıyorum bununla kalkıyorum bu gizli gebelik kafama çok takıldı ondan rahat değilim

Ya mesela karnım pıt pıt atarken elimi kouyorum onu bile elimden hissediyorum bu bagırsak hareketleri elle dokununca hissedilir mi

Bacım kimyasal gebelik olabilir ama o da birsürü test de ortaya çıkar
Kullandığın ilaçların etkisiyle halüsinasyon görüyorsun
Karnındaki hareketler bağırsak hareketleri
Adetlerdeki düzensizlik stresinden dolayı
Gizli gebelik diye bişey olmaz
İnsanın gizlediği gebelik diye bişey olur
Varsa var yoksa yoktur!

Kimyasal gebelik nasıl birsey ki yani kanda veya ultrasonda çıkmaz mı kimyasal gebelik

Ya mesela karnım pıt pıt atarken elimi kouyorum onu bile elimden hissediyorum bu bagırsak hareketleri elle dokununca hissedilir mi

tabiki hissedilir.
karniniz psikolojik olarak bile büyümüş hissediyor olabilirsiniz. Hem sperm olmadan döllenme nasıl olsun ki.?

Bacım kimyasal gebelik olabilir ama o da birsürü test de ortaya çıkar
Kullandığın ilaçların etkisiyle halüsinasyon görüyorsun
Karnındaki hareketler bağırsak hareketleri
Adetlerdeki düzensizlik stresinden dolayı
Gizli gebelik diye bişey olmaz
İndanın gizlediği gebelik diye bişey olur
Varsa var yoksa yoktur!
Doktor bana sende gebeliğin g si yoktu
tabiki hissedilir.
karniniz psikolojik olarak bile büyümüş hissediyor olabilirsiniz. Hem sperm olmadan döllenme nasıl olsun ki.?
zevk suyundan şüphe ettim ben hani çamaşırı geçip hareketli oluyormus bu spermler zevk suyundaki

Kaç yaşındasın sen?
Hayır hiç bilgin yok durup durup neyine kendini dolduruyosn ??
Yaşadıklarıntamamen psikolojik ok?
Ya yasım 24 ama çok büyük pişmanlık yaşadım öyle böyle değil kendimi öldürmeyi bile düşündüm o derece kötüyüm

Ya yasım 24 ama çok büyük pişmanlık yaşadım öyle böyle değil kendimi öldürmeyi bile düşündüm o derece kötüyüm
Sen de böyle şeylerle uğraşacağına al eline kişisel gelişim kitapları oku
Çünkü bunlar hem boş kuruntular hem de boş insanların saçmalamaları
Yaşın daha çok küçük
Şu gğzel beynini eğitimine versen dünyayı kurtarırsın
Ama yok bizim ülkemizdeki gençler belaltı konusunda dünyayı kurtaracaklar

Hayır madem pişman olacaksın
Madem aile yapın çevren karakterin bunu kaldıracak güçte değil ne diye kendini risklere sokup da hastalık derecesine geliyorsun?

Hamile kalmış olsydın ne olacaktı bi düşün bakalım ?

Sen de böyle şeylerle uğraşacağına al eline kişisel gelişim kitapları oku
Çünkü bunlar hem boş kuruntular hem de boş insanların saçmalamaları
Yaşın daha çok küçük
Şu gğzel beynini eğitimine versen dünyayı kurtarırsın
Ama yok bizim ülkemizdeki gençler belaltı konusunda dünyayı kurtaracaklar

Hayır madem pişman olacaksın
Madem aile yapın çevren karakterin bunu kaldıracak güçte değil ne diye kendini risklere sokup da hastalık derecesine geliyorsun?

Hamile kalmış olsydın ne olacaktı bi düşün bakalım ?
Evet çok haklısınız gerçekten ne deseniz yeri

Evet ogrenciyim benim anlamadığım bütün bunlar psikolojikmen olabilir mi sık idarrara çıkmam akıntımın çok olmadı adet te azalma kanının renginin değişmesi karnımın büyümesi rahmimin büyümesi hepsi mi tesadüf nolur kızmayın bana

Evet ogrenciyim benim anlamadığım bütün bunlar psikolojikmen olabilir mi sık idarrara çıkmam akıntımın çok olmadı adet te azalma kanının renginin değişmesi karnımın büyümesi rahmimin büyümesi hepsi mi tesadüf nolur kızmayın bana
Heeppsi tesadüf
Hamileyim psikolojisine girip tatlıya hamur işine abandın değil mi?
Göbek ondan
Akıntı yumurtlama dönemlerimde artar ve mantar va gibi hastalıklar da bunun sebebidir
Adette azalma renginin değişmesi belki bi kist sorunu olabilir ama o da kesinlikle hamilelik değil
Sık idrara çıkma hamileliğin ilerleyen dönemlerinde rahmin idrar torbasına bası yapmasından dollayı olur yani sakin ol
Bu direk hamilelik belirtisi değildir

Hepsi tesadüf değil. Hepsi psikolojik 😉

Heeppsi tesadüf
Hamileyim psikolojisine girip tatlıya hamur işine abandın değil mi?
Göbek ondan
Akıntı yumurtlama dönemlerimde artar ve mantar va gibi hastalıklar da bunun sebebidir
Adette azalma renginin değişmesi belki bi kist sorunu olabilir ama o da kesinlikle hamilelik değil
Sık idrara çıkma hamileliğin ilerleyen dönemlerinde rahmin idrar torbasına bası yapmasından dollayı olur yani sakin ol
Bu direk hamilelik belirtisi değildir
Ama benim akıntım beyazımsı katı krem gibi gece hiç olmuyor gündüz otururken yürürken bi bakıyorum sanki idrarımı yapmışımda peçeleye silmişim gibi ıslaklık oluyor doktoruma dedim hani kist miyom var mı diye hayır hiç birsey yol dedi en son Bikac gün önce gittim yine alttan baktı Yok beta yaptı Yok insan psikolojikmen akıntısı çoğalır mı İnan’ın tüm bu olanlara anlam veremiyorum

Back