Gizem'in katilinin kalbi delik çıktı 'Ben bugün yarın kendimi öldürürüm'

Bu nasil basina sizabildi ya elimde telefon yürürken gördüm ayagim yere basamadi biz nasil insanlarla iç içe yaşıyoruz Yarabbi ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen . Gizem'in adı geçince direk gözümün önüne bu fotoğraf geliyor . Çok kötü oldum dünden beri.

Facebookta Gizem'in cansız yanık yüzü dolaşıyor gerçek mi ? Geberdim burda. Gören var mı ?
Ben de gördüm. Keşke bakmasaydım.

Berkin sari sacli sozum ona annesinin haberini yapmisti ayse arman
Ama psikolojisi bozukmus falan filan zirva bi roportajdi
Bu da ayni mantik
Habercilige bak
Utanmasalar canileri bagriniza basin diyecekler
Bu ropörtajın linkini bana atar mısınız? özelden! :/ merak ettim

Ben de gördüm. Keşke bakmasaydım.

Bu ropörtajın linkini bana atar mısınız? özelden! :/ merak ettim

daha önce okumustum
ayse arman izmitteki berk bebeğin annesinin röportajı diye aratın belki cıkar
saçma sapan bir yazıydı
2 aylık bebegi aglaya aglaya ölüme terk etmenin hiçbir acıklaması olamaz
o bebek içimde hep bir yara olarak kalacak bir de mersinde yagmurda çöpe bırakılan bebek
bedduadan korkarım ve nerdeyse hiç etmem ama
Allah bin türlü belasını versin masum meleklere bunu reva görenlerin

Bu nasil basina sizabildi ya elimde telefon yürürken gördüm ayagim yere basamadi biz nasil insanlarla iç içe yaşıyoruz Yarabbi ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bulamadım arkadaşlar nerden baktınız..

bende o olayı hıç unutmadım.gunlerce aklımdan çıkmamıştı.pislik kadın .hıçbır açıklaması olamaz bunun.ALLAH onuda açlıktan öldursun ınş

valla bu haberden sonra ben facebooka girmeye korktum, Allahtan kimse paylaşmadı

ADANA’da kaybolduktan 36 saat sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman A, tutuklandıktan sonra konulduğu cezaevinde 2 kez intihar girişiminde bulundu.

Gizem Akdeniz’in ablası Gamze Akdeniz ile evlenmesine izin verilmediğini ileri sürerek intikam için cinayeti işlediğini iddia eden katil zanlısı Süleyman A, tutuklanarak Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. 29 Nisan’da nöbetçi mahkemece ’çocuğu veya beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, canavarca hisler veya eziyet çektirerek öldürme suçlarından’ tutuklanan Süleyman A, ceza evinde 2 kez intihara kalkıştı.
Süleyman A. dün Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Katil zanlısının ikinci kez intihara kalkışmasının ardından tedavi ve müşahede altında tutulması için hastaneye gönderildiği bildirildi. Süleyman A, Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin Adli Psikiyatri Ünitesi’nde gözetim altında tutuluyor

gerçekten intihar etmek isteyen eder, psikolojim bozuk ayağına yatacak bu da inanmadım

Ne var intihar etmeye la..Kes bileğini,oh mis...Neyin acındırmasını yaşıyorsun sen.Hadsiz pislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…