Gizem'in katilinin kalbi delik çıktı 'Ben bugün yarın kendimi öldürürüm'

Aman Allahım kanım dondu. diri diri yakmış yavrucuğu.

iğrenç yaratık. umarım senide diri diri yakar mahkumlar o hapishanede.

İnşallah intihar şeklini kendini yakmak olarak seçer...

O sabiye çektirdiği acının bin beterini yaşayıp gebermesini dilerim..

Insanların kaybedecek bir şeyi olmadığında ya kendilerine ya da başkalarına zarar veriyorlar. Bu da sadece kendilerinin suçu değil.

Geber inşallah o çocuğun, ailesinin çektiği acıların kat be katını çekerek geber pislik
Allah'ım böyle insanlara idam bile az eziyet çekerek gebersinler inşallah

Bu bi bahane olmamalı affı için.Hiç acımıyorum çocukcağızı diri diri yakmış.Pislik herif kalbinden ölecekse bir gün en azından katledilip üzerine de yakılarak can vermeyecek.Her bakımdan o çocuktan daha şanslı bir ölüm.Yazık...Olan küçücük masum bir çocuğa oldu.Gücü anca ona yetmiş...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Off ya yavrucakkk nasılda canı yanmıştır diri diri haaa..

Allahta senı yaksın yaksın yaksınnn

Ablası yazık nasıl bir vicdan yangını yaşıyordur. Psikopatlık moda oldu bu aralar

Bu pisligin kalbi delik olsa ne olmasa ne ki? Sapkin yaratik serefsiz pislik derdin ablasiylasa cocugun sucu ne ki? Bugun bile sokaklarda cocuklar yine yalniz baslarina oynuyorlardi bu insanlar nasil akillanacak hic bilmiyorum.. Bayanlar cocuklarinizi yalniz bakkala bile göndermeyin!!

Geber kansız pislik.

haberden kaçtım kaç gündür, detayları görmek istemedim, diri diri yakmamıştır öldürüp yakmıştır dedim... Şimdi içine girdim haberin, ağlıyorum dakikalardır. Yavrum yaaaa yavrummm yaaa çabuk ölmüştü umarım, durduramıyorum kendimi...

Facebookta Gizem'in cansız yanık yüzü dolaşıyor gerçek mi ? Geberdim burda. Gören var mı ?

Gözlerim doldu, sinirlerim bozduldu. O kiz simdi nasil cani acimistir, ne oldugunu farkinda bile olamadan. Bunun adi vicdansizlik bile degil, bu bambaska birsey. Keske Gizemin annesi o kizi yalniz birakmasaydi. Eminim o kadin simdi ne kadar pismandir, içi, içini yiyordur fakat ne yazikki geç kalindi.

Lütfen çoçuklariniza sahip çikin. Konu komsu bakiyor diye isi rahata almayin. Böyle olaylari artik duymak istemiyorum. Bir 6 yasindaki çoçugun diri diri yakildigini duymak istemiyorum.

öffff

Berkin sari sacli sozum ona annesinin haberini yapmisti ayse arman
Ama psikolojisi bozukmus falan filan zirva bi roportajdi
Bu da ayni mantik
Habercilige bak
Utanmasalar canileri bagriniza basin diyecekler

Geber pislik. aci ceke ceke...
geberde yaptigin hesabini bi an önce ver

Facebookta Gizem'in cansız yanık yüzü dolaşıyor gerçek mi ? Geberdim burda. Gören var mı ?

Bu nasil basina sizabildi ya elimde telefon yürürken gördüm ayagim yere basamadi biz nasil insanlarla iç içe yaşıyoruz Yarabbi ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…