Makina mı? ben çok önceleri bi giyim mağazasında çalılmıştım patronlarım işe terzi ataölyesinde başlamışlar onlardan pratik bi yöntem öğrenmiştim..koli bandını biraz uzatıp kendi etrafında döndürüyorum ucunu kıvırıp yapışkan kısmıyla küçücük yapıştırıyorum ve giysilerin üzerinde bastırarak döndürüyorum..kıl tüy kalmıyo..tiftikler içinde eski eilosyan aletimi kullanıyorum en düşük seviyede çalıştırıyorum :)) memnunum
o yöntemi ben de kullanmıştım. çok dikkatli uygulamaya çalışmama rağmen bir kaç trikom deforme olmuştu. ama tabi benden de kaynaklı olabilir.bilemiyorum. bu makine biraz daha risksiz gibi.
hemen hemen 10 yıldır kullanıyorum tüm kazaklarım trikolarım ilk aldığım günkü gibi.Genelde trikolarımızla çanta taktığımızda sürtünmeden dolayı tüylenme oluyor bunları hemen makine ile alıyorum ilk günkü özelliğini kazaklarım koruyor
o yöntemi ben de kullanmıştım. çok dikkatli uygulamaya çalışmama rağmen bir kaç trikom deforme olmuştu. ama tabi benden de kaynaklı olabilir.bilemiyorum. bu makine biraz daha risksiz gibi.
hiç riski yok çanım rahatlıkla kulanabilirsin ben memnunum ne tasarımısı nede satış temsiliyim ama bilgilendirmek mahitinde konuyu başlatmıştımŞeniz birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için:lepi: