Giysi tüyü alma makinası hakkında fikirleriniz?

BenEylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2006
1.270
1
116
Eskişehir
eskiyen tüylenen giysilerimizde giysi tüyü alma makıinasını kulanabiliriz çok pratik dikatli kulanmak şartıyla çok güzel bir makina anında tüylenmeyi yok ediyor ben gerçi tşörtlerimde ve penyelerimde kulanıyorum

bende kullaniyorum özellikle hirkalarimda süper oluyor tavsiye ederim fiyatida uygun

güzelim ben 5€ ya almistim sanirim 1€/YTL cilerdede oluyor, cok tüylenmis hirkama kullandim yine tüylensin önce sonra resimi ekleyebilirim ama belki baska arkadaslar da yapar benden önce

bencede süper aynısını 3 ytlye aldım gözden çıkardığımız kazaklar kızımın yelekler yeni gibi oldu..

a.s. Merhaba arkadaşlar, nereden aldığınızı anlayamadım , ürünün güzel olduğunu tahmin edebiliyorum ama fiyatının o kadar ucuz olduğunu bilmiyordum, bilgilendirirseniz sevinirim.Görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın Şeniz

a.s. Merhaba arkadaşlar, nereden aldığınızı anlayamadım , ürünün güzel olduğunu tahmin edebiliyorum ama fiyatının o kadar ucuz olduğunu bilmiyordum, bilgilendirirseniz sevinirim.Görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın
sanırım çarşıda küçük bir araştırma bulmanı sağlayabilir yada gogleye giysi tüyü alma makinası diye yazarsan daha geniş bilgi alabilirsin fotoğraflarda aratırabilirsin

tesadüfen gördüm büyük bir mağaza var burda.züccaciye hırdavat elektronik ıvırzzıvır satan bir yer ne ararsan satılan bir yer.ben ordan aldım başka nerde satılır bilmiyorum.tahtakalede falan vardır sanıyorum.ama her eve lazım bir alet diyebilirim.

aaa aaa ben böyle bi makina olduğunu bilmiyodum..ben genelde jiletle temizliyodum kazakları.. bulursam alayım bende..

amacını gerçekleştirebiliyorsa bence de gerçekten süper bir ürün...
yapışkanı filan mı var..kesiyor mu tüyleri ben de onu anlayamadım

bende ucuz ve kullanışlı olduğunu duymuş fakat piyasada bulamamıştım bakınayım tekrar :)

Pillisini deilde şarjlısını alın bence. Benimkinin pili hemen bitiyor. Evdilerde şarjlısı da pillisi de var.

evet hayatım yurtdışında çok yaygın....fakat türkiyede o kadar yaygın değil..bunun makina değilde..yapışkan tipleride var ayrıca..burada maketten de alınabilir..scottbrite nin var mesela
bende almıştım makineden norveç ..h&m den kafat türkiyede sanırım ikeada olabilir..

Makina mı? ben çok önceleri bi giyim mağazasında çalılmıştım patronlarım işe terzi ataölyesinde başlamışlar onlardan pratik bi yöntem öğrenmiştim..koli bandını biraz uzatıp kendi etrafında döndürüyorum ucunu kıvırıp yapışkan kısmıyla küçücük yapıştırıyorum ve giysilerin üzerinde bastırarak döndürüyorum..kıl tüy kalmıyo..tiftikler içinde eski eilosyan aletimi kullanıyorum en düşük seviyede çalıştırıyorum :)) memnunum

Back