Kızlar aranızda hiç kendi tasarımlarını bir mağaza açarak ya da internette satan var mı? Ama 3-5 parça satmaktan bahsetmiyorum, ciddi ciddi kendi markanı oluşturmaktan söz ediyorum. Ya da böyle birşey yapmayı düşünen varsa, bildiklerimizi paylaşabiliriz diye düşündüm. Çünkü insan tek başına biraz korkuyor, yapanların olduğunu görmek rahatlatır biraz cesaret verir diye düşündüm :)
Ben Ankara'dayım, baktım özel sektörde mutlu olamıyorum, çocuklugumdan beri hayalım olan moda tasarımcılığını hayata gecireyim dedim ve basladım 3-5 birşeyler üretmeye. Bunun dışında marka tescili, şirket kurma falan araştırdım, masrafları belirledim. Sizin de bu işi yapmış ya da araştırmış olanlarınız varsa bildiklerimizi paylaşalım :)
Ben Ankara'dayım, baktım özel sektörde mutlu olamıyorum, çocuklugumdan beri hayalım olan moda tasarımcılığını hayata gecireyim dedim ve basladım 3-5 birşeyler üretmeye. Bunun dışında marka tescili, şirket kurma falan araştırdım, masrafları belirledim. Sizin de bu işi yapmış ya da araştırmış olanlarınız varsa bildiklerimizi paylaşalım :)