• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giysi Tasarımlarını Satmak

mystery15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
216
0
96
Ankara
Kızlar aranızda hiç kendi tasarımlarını bir mağaza açarak ya da internette satan var mı? Ama 3-5 parça satmaktan bahsetmiyorum, ciddi ciddi kendi markanı oluşturmaktan söz ediyorum. Ya da böyle birşey yapmayı düşünen varsa, bildiklerimizi paylaşabiliriz diye düşündüm. Çünkü insan tek başına biraz korkuyor, yapanların olduğunu görmek rahatlatır biraz cesaret verir diye düşündüm :)

Ben Ankara'dayım, baktım özel sektörde mutlu olamıyorum, çocuklugumdan beri hayalım olan moda tasarımcılığını hayata gecireyim dedim ve basladım 3-5 birşeyler üretmeye. Bunun dışında marka tescili, şirket kurma falan araştırdım, masrafları belirledim. Sizin de bu işi yapmış ya da araştırmış olanlarınız varsa bildiklerimizi paylaşalım :)

Kızlar aranızda hiç kendi tasarımlarını bir mağaza açarak ya da internette satan var mı? Ama 3-5 parça satmaktan bahsetmiyorum, ciddi ciddi kendi markanı oluşturmaktan söz ediyorum. Ya da böyle birşey yapmayı düşünen varsa, bildiklerimizi paylaşabiliriz diye düşündüm. Çünkü insan tek başına biraz korkuyor, yapanların olduğunu görmek rahatlatır biraz cesaret verir diye düşündüm :)

Ben Ankara'dayım, baktım özel sektörde mutlu olamıyorum, çocuklugumdan beri hayalım olan moda tasarımcılığını hayata gecireyim dedim ve basladım 3-5 birşeyler üretmeye. Bunun dışında marka tescili, şirket kurma falan araştırdım, masrafları belirledim. Sizin de bu işi yapmış ya da araştırmış olanlarınız varsa bildiklerimizi paylaşalım :)

canım açıkcası bunu bende çok merak ediyorum hep aklımın bir köşesinde de hep olmuştur :)
umarım dilediğin gibi gerçekleşir herşey! :)

Umarım canım, teşekkür ederim. Önce birkaç parça hazırlayıp internette tanıtayım diye düşündüm, kendim giyerim hem nasılsa alışveriş yapıyoruz kendim tasarlarım, diktirip giyerim diye düşündüm :) Bakalım sonra markama tam karar verince markayı ve domain tescilletip, siteyi açıp oraya ilk koleksiyonumu ve daha üretilmemiş çizimlerimi koyarım. Böyle birşeyler düşündüm işte :)

Umarım canım, teşekkür ederim. Önce birkaç parça hazırlayıp internette tanıtayım diye düşündüm, kendim giyerim hem nasılsa alışveriş yapıyoruz kendim tasarlarım, diktirip giyerim diye düşündüm :) Bakalım sonra markama tam karar verince markayı ve domain tescilletip, siteyi açıp oraya ilk koleksiyonumu ve daha üretilmemiş çizimlerimi koyarım. Böyle birşeyler düşündüm işte :)

canım benim aklımdaki şuydu ilk önce stilistlik ve modelistlik dersleri alıp iyice ilerlemek uzman olmak iyice işin sonra bi kaç koleksiyon yapıp güzel şık bir web sitesi kurmak dediğin gibi marka tescili falan fistan o kadarı pek zor değil çünkü ben bu işin içinde asistanım bu yıl ve yıl staj gördüm. sonra kendi etiketlerimi hani şu yakaya yapıştırılan onlardan bastırmaktı ama benim projem tamamen tesettür için

Ne güzel düşünmüşsün.. Bende bazen böyle hayaller kuruyorum :)) tabi sadece hayalde kalıyor.. Dikişi nasıl hallediyorsun? Bende çizerim tasarlarım ama dikiş konusunda çok kötüyüm :37: :1:

Eğer istanbuldaysan.. tasarımlarını tabi dikilmiş,bitmiş halde nişantaşında butiklere götürsen.. küçük butiklerde satmak istediğini söyle,göster.. beğenirlerse alırlar.. tabi önce baya ucuz gider ama zamanla zam yaparsın, bir yandan web sitesi.. olabilir mi acaba :)

Back