- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
Abiye karşılığında takas olarak tabi ki..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/ikinci-el-takas.1195/Kızlar bunu buraya yazmakla doğru mu yaptım bilmiyorum ama mecbur kaldım umarım yanlış anlamazsınız.
Diğer konumu okuyanlar bilirler 1 ay sonra düğünüm olacağını yazmıştım. Nişanlımla maddi anlamda çok sıkıntılar yaşadık şu son zamanlarimda ve dün bana düğün icin bazı şeyleri yapamicagini söyledi. Bindalli alamam birinden bul dedi ama çevremdeki kimsede yok benimde en cok heveslendigim şey.
Buraya yazmaya karar verdim düğünü olupta bindallısı bi köşede duranlar belki vermek ister diye.
Orda bulabilir miyim kiAlınan verilen şeyler topigi vardı linkini bilen atabilir mi bu hatuna?
Orda bulabilir miyim ki
Teşekkür ederim :)Hele bir bak derim, en çok gelinlik nişanlık veriliyor zaten.
AnkaraHangi ildesin
Neresindesin yakınsan verebilirim aslında ama geri almak şartıyla :)Ankara
Ankara hastanesinin karşısındaki tokilerdeyim verirseniz bende gelip alabilirim tabiki geri vermek şartıyla bidaha nerde giyicem ki :)Neresindesin yakınsan verebilirim aslında ama geri almak şartıyla :)
Resmini atayım. Beğenirsen veriyim işine yarasın. Hatta eski konularıma bakAnkara hastanesinin karşısındaki tokilerdeyim verirseniz bende gelip alabilirim tabiki geri vermek şartıyla bidaha nerde giyicem ki :)