giyinmeyi bilmiyorum

Yani canim şoyle soyliyim. Hani siyah elbise kirmizi ayakkabi tarzi giyinmek istemiyorum. Mesela yesil pantolon bordo ayakkabi gibi anladin mi? Degisik renklerin karisimi gibi. TarZ olsun yani siradan olmasin
tabikide canım herkes gibi aynı renkleri giydikten sonra tarz olunmuyor :)

Boyum 171 ama yinede en az 6 7 cm topuk giyiniyorum. Cok ucuk olmasindan kastim yani bi kot pantolona 200 lira vermek istemiyorum deli gibi begenmediysem

Canım ben de pek fazla giyinmeyi beceremem. Çok alışveriş yaparım ama ııhh zordur kombinlemem. Artık imkanlar dahilinde çok uçuk fiyatlı değilse vitrinlerde gördüğüm kombinleri alt üst satın alıyorum. Öyle daha kolay oluyor. Bir de bukombin.com diye bir site var facebookda da takip ediyorum onları orda hazır kombinlere bakarak da giyinebilirsin.

Dusuk bel kot ben sevmiyorum aslinda ama yuksek bel bulmak bi iskence hic bibyerde yokk

Hanımlar aklınızda bulunsun bir de lcw de yüksek bel pantolonlar bulunuyor. Hatta şöyle, normal bel yazanlar ne çok yüksek ne çok düşük bel oluyor. Çok güzel duruyor. Yüksek bel diye kot ve pantolonları da var ama onları tavsiye etmem tam yeşilçam modeli. Düşük bel güzel duruyor ama sürekli bel açılıyor rahatsız edici:110::oops:

X