giyinmeyi bilmiyorum

Evett bencede. Bi de ben bi tane kot aldim gecenn sene. Ispanyol paca ama uzun degil bilekte bitiyo degisik bi model hosuma gitti. Herkes cok kotu buldu ay ben mi zevksizim anlamadimki

ben oyle bır pantolonu en son 2005 yılında gıymıştım..kendıne yakıstırdıysan sorun yok ama sen burda danışan kısı oldugun ıcın nacizane fıkrımı soyleyım bence ıspanyol paça pantolon gıyınce uzun olsun tamam mı bak paçası uzun ust baya dar dizden asagı dogru bollaşsın altına da topuklu dolgu topuk gıy..nefis duruyor

Ben 1.64 boy 56 kiloyum gayet iyi duruyo ama bilemedim şimdi siyah kotta olur deri sevmiyorsan
Tabi vucut yapisiylada alakali ben de buu sabah itibariyle 56 kiloydum boyumda 171. Ama yinede pek guvenemoyorum kendime deri konusunda. Bazilarinda zayif olmasada iyi duruyo mesela.

Tamam iyiyimde hani yagsiz degilim yinede yani bi deri bi kemik degilim:)

benım yenı kabullenmıs oldugum bır gercek var ki,,düşük bel dar pantolonlar cok guzel ama bel kısmını sarkıtıyor..sımsıkı sarıyor et yukarı pırtlaya pırtlaya bırıkıyor...
o yüzden ben yazları yenı yenı uzun etek gıymeye basladım yuksek bel vucutta sarkma olmasın dıye hep dar gıymek te kötü

Dusuk bel kot ben sevmiyorum aslinda ama yuksek bel bulmak bi iskence hic bibyerde yokk

Bende aynı dertten muzdariptim sonra anladım ki buradaki arkadaşların yardmiyla, kilo vermem ve stilistleri takip etmem gerektiğini :)
Ahh hamilesin sen simdi ne guzeldi o gunler yiyodumda yiyodum:)) sen simdi yemene bak bebgin dogduktan sonra halledersin kilolarini. Saglikli dogumlar

çok yok evet kotlar genelde düşük bel..yuksek olanlar da baya yüksek yeşilçam model
Aynen valla hic soyleme. Ben bi tane almistim harikaydi hem de 9 tl ye komedi gibi. Yillarca giyindim yirtilana kadar bi daha da oyle yuksek bel guzel kot bulamadim keske bi kac tane alsaydim

ben de çook uzun zamandır aynı şeyi arıyorum ama bulamıyorum sen buldun mu sonunda ?

Açıgım canim. Gunluk olarak kiyafet ariyorum etekle pek aram yok. Şık rahat bi seyler olsa iyi olur. Spor giyinmiyorum cunku. Hep topuklu ayakkabi giyiniyorum o tarz bi seyler. Maddi olarakta cok ucuk olmadigi surece sorun olmaz

Alışveriş sitesi değil ama çok beğendiğim bir blog var.
Sıkılmazsan tüm geçmiş postlarına bakmanı tavsiye ederim.Çok şık ve çok güzel renk kullanıyor.
Seçtiği parçaları birebir bulamasan da en azından neyi neyle kullandığına bakabilirsin :

http://www.memorandum.com/

Bu da bir kolaj olarak hakkında fikir verebilir :

http://www.memorandum.com/2013

Bazı markaların sitelerinde,ürünler kombin halinde gösteriliyor.
Örneğin mango sitesine girersen sıradan bir kazağın altında hiç aklına gelmeyecek bir etek kullanıldığını görebilirsin
Hazır giyilmiş görünce,insan neden olmasın hoş olmuş diyor.

Bloglarla ilgilenirsen başka linkler de verebilirim.

Evet cok sevinirim tesekkur ederim

öyle bir site bilmiyorum canım sor bana ben sana söleyim ayıptır sölemesi bu konuda iyiyimdir :)

öyle bir site bilmiyorum canım sor bana ben sana söleyim ayıptır sölemesi bu konuda iyiyimdir :)
Yani canim şoyle soyliyim. Hani siyah elbise kirmizi ayakkabi tarzi giyinmek istemiyorum. Mesela yesil pantolon bordo ayakkabi gibi anladin mi? Degisik renklerin karisimi gibi. TarZ olsun yani siradan olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…