Evett bencede. Bi de ben bi tane kot aldim gecenn sene. Ispanyol paca ama uzun degil bilekte bitiyo degisik bi model hosuma gitti. Herkes cok kotu buldu ay ben mi zevksizim anlamadimki
Deri pantolon icin cok zayif mi olmak gerekiyor ben cok zayif degilim sanki yaglarimi meydana cikarcak gibi geliyo banaBunun altına dar tam oturan yaglı deri pantolon ve topuklu siyah bot giymiştim çok şık olmuştu
Deri pantolon icin cok zayif mi olmak gerekiyor ben cok zayif degilim sanki yaglarimi meydana cikarcak gibi geliyo bana
Tamam iyiyimde hani yagsiz degilim yinede yani bi deri bi kemik degilim:)bır de yağım var deme şimdi resımde gayet ıyısın
Tabi vucut yapisiylada alakali ben de buu sabah itibariyle 56 kiloydum boyumda 171. Ama yinede pek guvenemoyorum kendime deri konusunda. Bazilarinda zayif olmasada iyi duruyo mesela.Ben 1.64 boy 56 kiloyum gayet iyi duruyo ama bilemedim şimdi siyah kotta olur deri sevmiyorsan
Tamam iyiyimde hani yagsiz degilim yinede yani bi deri bi kemik degilim:)
Dusuk bel kot ben sevmiyorum aslinda ama yuksek bel bulmak bi iskence hic bibyerde yokkbenım yenı kabullenmıs oldugum bır gercek var ki,,düşük bel dar pantolonlar cok guzel ama bel kısmını sarkıtıyor..sımsıkı sarıyor et yukarı pırtlaya pırtlaya bırıkıyor...
o yüzden ben yazları yenı yenı uzun etek gıymeye basladım yuksek bel vucutta sarkma olmasın dıye hep dar gıymek te kötü
Dusuk bel kot ben sevmiyorum aslinda ama yuksek bel bulmak bi iskence hic bibyerde yokk
Ahh hamilesin sen simdi ne guzeldi o gunler yiyodumda yiyodum:)) sen simdi yemene bak bebgin dogduktan sonra halledersin kilolarini. Saglikli dogumlarBende aynı dertten muzdariptim sonra anladım ki buradaki arkadaşların yardmiyla, kilo vermem ve stilistleri takip etmem gerektiğini :)
Aynen valla hic soyleme. Ben bi tane almistim harikaydi hem de 9 tl ye komedi gibi. Yillarca giyindim yirtilana kadar bi daha da oyle yuksek bel guzel kot bulamadim keske bi kac tane alsaydimçok yok evet kotlar genelde düşük bel..yuksek olanlar da baya yüksek yeşilçam model
Slm kizlar ben kombin yapmayi hic beceremiyorum. Internette kombin olarak kiyafet satan bi yer var mi? Biz yapmayalim ama kombini onlar yapmis olsun cunku ben yapamiyorum. Eger oyle bi site yoksa lutfen anlayan birisi bana bi kac kombin yapip gondersin
Maalesef.. burada bi kac oneri vardi yorumlari bi okuyun istersenizben de çook uzun zamandır aynı şeyi arıyorum ama bulamıyorumsen buldun mu sonunda ?
Açıgım canim. Gunluk olarak kiyafet ariyorum etekle pek aram yok. Şık rahat bi seyler olsa iyi olur. Spor giyinmiyorum cunku. Hep topuklu ayakkabi giyiniyorum o tarz bi seyler. Maddi olarakta cok ucuk olmadigi surece sorun olmaz
Evet cok sevinirim tesekkur ederimAlışveriş sitesi değil ama çok beğendiğim bir blog var.
Sıkılmazsan tüm geçmiş postlarına bakmanı tavsiye ederim.Çok şık ve çok güzel renk kullanıyor.
Seçtiği parçaları birebir bulamasan da en azından neyi neyle kullandığına bakabilirsin :
http://www.memorandum.com/
Bu da bir kolaj olarak hakkında fikir verebilir :
http://www.memorandum.com/2013
Bazı markaların sitelerinde,ürünler kombin halinde gösteriliyor.
Örneğin mango sitesine girersen sıradan bir kazağın altında hiç aklına gelmeyecek bir etek kullanıldığını görebilirsin
Hazır giyilmiş görünce,insan neden olmasın hoş olmuş diyor.
Bloglarla ilgilenirsen başka linkler de verebilirim.
Adi ne sitenin sadece kilolu bayanlara yonelik mi kiyafetlerben bugün bir site buldum, ilk kez sipariş verdim orada kombin önerileri vardı. ama ben kiloluyum kendime göre site buldum yani:) www.kadinlarkulubu.com
öyle bir site bilmiyorum canım sor bana ben sana söleyim ayıptır sölemesi bu konuda iyiyimdir :)Slm kizlar ben kombin yapmayi hic beceremiyorum. Internette kombin olarak kiyafet satan bi yer var mi? Biz yapmayalim ama kombini onlar yapmis olsun cunku ben yapamiyorum. Eger oyle bi site yoksa lutfen anlayan birisi bana bi kac kombin yapip gondersin
Yani canim şoyle soyliyim. Hani siyah elbise kirmizi ayakkabi tarzi giyinmek istemiyorum. Mesela yesil pantolon bordo ayakkabi gibi anladin mi? Degisik renklerin karisimi gibi. TarZ olsun yani siradan olmasinöyle bir site bilmiyorum canım sor bana ben sana söleyim ayıptır sölemesi bu konuda iyiyimdir :)
Canım selam.. Ben şu kızı takip ediyorum. Hergün yeni kombinler yapıp video yayınlıyo.. belki fikir verir :) https://www.youtube.com/channel/UC2F-vOoACt3f-gJCd6m8IWgSlm kizlar ben kombin yapmayi hic beceremiyorum. Internette kombin olarak kiyafet satan bi yer var mi? Biz yapmayalim ama kombini onlar yapmis olsun cunku ben yapamiyorum. Eger oyle bi site yoksa lutfen anlayan birisi bana bi kac kombin yapip gondersin