giyinmeyi bilmiyorum

Kesinlikle siyah ve ten rengi stiletton olsun dar paça pantolonların altında harika duruyor herşeye uyuyor üstün sarsa altın bol altın darsa üstün salaş olsun, ceket al Bordo mavi siyah içine bbasic t-shört ler al üzerine Ceket yada pantolonuna uygun kolyeler tak altına stiletto giy

Krem kazak defacto 20 TL pantolon instagramdan aldım 40 TL Bordo Kolye H&m den aldım 25 TL

Boy sıkıntım yok ama mesela uste mavi alta mavi ayakkabi istrmiyorum. Az once bi arkadas yazdiya yesilimsi bi pantolon altina bordo ayakkabi bu tarz guzel geliyo bana. Tabi her zaman degil. Bazen sizin dediginiz sekilde bazrn oyle
Bi de.tek dar paca giyinmiyorum ispanyollarimda var fazlasiyla. Ama ustune altina takisina karar veremiyorum

Harikaa tavsoyelermtsk ederim. Bi de instagramdan nasil alicam uyr olup siparismi veriliyo

Ayakkabı Bordo giymiycem ten mat stiletto giyecem ama sen Bordo aayakkabı kombini istiyorsan tamamen siyah giyinirken altında Bordo ayakkabıyı giyersin yada Krem pantolon Bordo kazak giyip Bordo ayakkabı yyapabilirsin

ha ıste o dedıklerın her ne kadar saçma muhabbetler de olsa tarz yarısmalarında mevcut..bazen ben de goruyorum siyah bır elbıse altına turuncu bır ayakkabı ya da işte yeşil bir elbiseye bordo ayakkabı..o bıraz da sıcak renk ve soguk renklerle ılgılı bısey.....ha bır de sana tavsıyem cilt analizi falan yaptırıyosun mesela cildine soguk mu sıcak mı renkler yakısıyor..
altın takı ve ya gümüş bile fark edıyor cogu zaman

Bugün mangodan 30 TL ye saks mavisi Ceket aldım nasıl kombinleyecegimi anlatayım
Siyah dar paça pantolon basic beyaz t-shirt sarı uzunlu kısalı Kolye çünkü ceketin sarı düğmeleri var siyah stiletto siyah çanta ve saks mavisi Ceket

Yaptirmadim hic. Onemliyse yaptirayim bi onuda tsk ederim yorumlarin icin. Aklina grlen bi seyler olursa paylas lutfen

bayılıyorum saks mavisine..güle güle giy

Ne guzel zevklisiniz. Ben olsam her seyi siyah giyinirdim ceket mavi diye

Yaptirmadim hic. Onemliyse yaptirayim bi onuda tsk ederim yorumlarin icin. Aklina grlen bi seyler olursa paylas lutfen

Ya gıyım konusunda ne kadar önemli bilmem ama renk seçimi konusunda işe yarıyor..
ınternette de boyle yazılar var

Tşk ederimerim sagolun

HHerşey siyah olursa saks mavisi Ceket patlar yani direk dikkat çeker öylede güzel olur . :)

bır de bu dar paça pantolonlar cıktı cıkalı topuklu ayakkabılar daha bı guzel gorunur oldu..
ben spor gıyınmeme rağmen topuklu gıymeye bayılıyorum

bır de bu dar paça pantolonlar cıktı cıkalı topuklu ayakkabılar daha bı guzel gorunur oldu..
ben spor gıyınmeme rağmen topuklu gıymeye bayılıyorum
Evett bencede. Bi de ben bi tane kot aldim gecenn sene. Ispanyol paca ama uzun degil bilekte bitiyo degisik bi model hosuma gitti. Herkes cok kotu buldu ay ben mi zevksizim anlamadimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…