- 23 Ağustos 2012
- 49.695
- 230.573
Hazır kombinler de sana uymayabilir bence. Herkesin vücut tipi farklı, boyun nasıl bilmiyorum ama topuklu giyiyorsan ispanyol paça pantalonlar giyebilirsin tabi paça boyu ayakkabını kapatsın kısa olmasın. Yine o paçada kot giyip sporlaştırabilirsin. Topuklu ile boru paça kumaş pantalonlar şık duruyor. Üzerine kilona göre salaş yeni çıkan hırkalar var onları giyebilirsin. Tabi sadece tavsiye canım. Bir de maliyet fazla olmasın demişsin ama bence çok ucuz yollu giyinmek de rüküş gösteriyor. kalitesiz pantalon , özellikle çanta ayakkabı şık göstermiyor insanı.
Ben de çok iyi bilirim ama maddiyat yok. Hayat işte...Slm kizlar ben kombin yapmayi hic beceremiyorum. Internette kombin olarak kiyafet satan bi yer var mi? Biz yapmayalim ama kombini onlar yapmis olsun cunku ben yapamiyorum. Eger oyle bi site yoksa lutfen anlayan birisi bana bi kac kombin yapip gondersin.
Aslında sana yakışır çoğu kıyafet boy iyi. Trendyol markafoniden vs de çok alıyorum ben indirimleri baya iyi oluyor. Uymayınca geri de gönderebiliyorsun. Ucuz derken hani isimsiz dükkanlarda oluyor ya onları demiştim. Koton filan da güzel oluyor.Boyum 171 ama yinede en az 6 7 cm topuk giyiniyorum. Cok ucuk olmasindan kastim yani bi kot pantolona 200 lira vermek istemiyorum deli gibi begenmediysem
Slm kizlar ben kombin yapmayi hic beceremiyorum. Internette kombin olarak kiyafet satan bi yer var mi? Biz yapmayalim ama kombini onlar yapmis olsun cunku ben yapamiyorum. Eger oyle bi site yoksa lutfen anlayan birisi bana bi kac kombin yapip gondersin.
Ben de çok iyi bilirim ama maddiyat yok. Hayat işte...
Aslinda bahardi o zaman mayis ayi gibi. O bogazli kazak triko cok ince. Yine de olmaz mi?Renkleri ve dokuları uydurmakla başlayabilirsin.
,
Koyduğun fotoda, açık yazlık ayakkabı, kışlık boğazlı kazak çok yanlış mesela. Birde böyle üst dar, alt dar, kalmadı artık.
Salaş şeyler moda. Üste salaş giyip, alta dapdar bi pantolon, yada alt üst bol, salaş, şık bi ayakkabı. Mix&match diyolar Sanırım.
Bu tarz benim izle, ciciddiyim. Kavgalar dışında güzel şeyler öğreniyorum
Aslinda bahardi o zaman mayis ayi gibi. O bogazli kazak triko cok ince. Yine de olmaz mi?
Ama hep siyah giuiniyorum. Ara sira kirmizi yada krem rengi. Degisik renkleri tarzlari bir araya getrmek istiyorum ama yapamiyorum cingene gibi oluyorumfiziğin güzelmiş halbukı herseyı gıyebılırsın..gobegım cıkar gogsum bellı olur bacagım kalın demezsın mesela..
Butun yaz hep onu giyindim butun kotlatimin altina cok rezilimmmBence olmaz, kaldı ki o ayakkabı abiye baya baya, üstün spor kalmış.
Cok guzel buFotoda yarınki kombinimi yazayım sana haki yeşili bol paça pantolon Krem rengi dar triko bluz Bordo Kolye ten mat 11 cm stiletto ayakkabı ama ayakkabı gözükmüyoo
Ben aldıgım parçaları google yazıyorum mesala Bordo Ceket kombineleri gibi görsellerdeçok şey var işine yarar :) *
Ama hep siyah giuiniyorum. Ara sira kirmizi yada krem rengi. Degisik renkleri tarzlari bir araya getrmek istiyorum ama yapamiyorum cingene gibi oluyorum