giyinmeyi bilmiyorum

Hazır kombinler de sana uymayabilir bence. Herkesin vücut tipi farklı, boyun nasıl bilmiyorum ama topuklu giyiyorsan ispanyol paça pantalonlar giyebilirsin tabi paça boyu ayakkabını kapatsın kısa olmasın. Yine o paçada kot giyip sporlaştırabilirsin. Topuklu ile boru paça kumaş pantalonlar şık duruyor. Üzerine kilona göre salaş yeni çıkan hırkalar var onları giyebilirsin. Tabi sadece tavsiye canım. Bir de maliyet fazla olmasın demişsin ama bence çok ucuz yollu giyinmek de rüküş gösteriyor. kalitesiz pantalon , özellikle çanta ayakkabı şık göstermiyor insanı.

Ben son cumlenize yorum yapmak icin alintiladim, katiliyorum ustnuzdeki ne olursa olsun guzel olmayan bir canta & ayakkabiyla asla şık gorunemez insan. Ayakkabi, canta bence cok cok onemli.

Slm kizlar ben kombin yapmayi hic beceremiyorum. Internette kombin olarak kiyafet satan bi yer var mi? Biz yapmayalim ama kombini onlar yapmis olsun cunku ben yapamiyorum. Eger oyle bi site yoksa lutfen anlayan birisi bana bi kac kombin yapip gondersin.
Ben de çok iyi bilirim ama maddiyat yok. Hayat işte...

Boyum 171 ama yinede en az 6 7 cm topuk giyiniyorum. Cok ucuk olmasindan kastim yani bi kot pantolona 200 lira vermek istemiyorum deli gibi begenmediysem
Aslında sana yakışır çoğu kıyafet boy iyi. Trendyol markafoniden vs de çok alıyorum ben indirimleri baya iyi oluyor. Uymayınca geri de gönderebiliyorsun. Ucuz derken hani isimsiz dükkanlarda oluyor ya onları demiştim. Koton filan da güzel oluyor.

Slm kizlar ben kombin yapmayi hic beceremiyorum. Internette kombin olarak kiyafet satan bi yer var mi? Biz yapmayalim ama kombini onlar yapmis olsun cunku ben yapamiyorum. Eger oyle bi site yoksa lutfen anlayan birisi bana bi kac kombin yapip gondersin.

merhaba, instagram hesabı var benim bir tane sürekli alışveriş yaptığım, kombin halinde paylaşıyorlar fotoları, adı; mydukkan

Kıyafetlerinizin fotosunu üşenmezseniz atın, mutlaka herkesten fikirler çıkar :)
Kıyafet kadar ayakkabı ve aksesuar da önemli elbette

Ben de çok iyi bilirim ama maddiyat yok. Hayat işte...

:) yok bee, maddiyatla da cok alaklı değil..zevkli kadın işi..
ben de bilmezdim suan gayet ıyıyım.
once kendıne yakısan renklerı bilmekten baslıyor bir de tarz onemli...spor mu klasık mı kımısıne spor hıc gıtmez mesela vs vs

Ya ben daha once foto ekleyeniliyodum simdi neden yapamiyorum unuttum ya nerden olucakti

Kizlar onu diyorum bende istee. Kiyafet ayakkabi canta taki ne olursa olsun tam takim guzel giyinmek istiyorum

vücudunuzu tanıyın.vücut tipinize hangi kıyafetler gider netten araştırın.ve kombin için malesef bir çok parçaya ihtiyaç oluyor.alt üst ayakkabı takı ...

Renkleri ve dokuları uydurmakla başlayabilirsin.
,
Koyduğun fotoda, açık yazlık ayakkabı, kışlık boğazlı kazak çok yanlış mesela. Birde böyle üst dar, alt dar, kalmadı artık.

Salaş şeyler moda. Üste salaş giyip, alta dapdar bi pantolon, yada alt üst bol, salaş, şık bi ayakkabı. Mix&match diyolar Sanırım.

Bu tarz benim izle, ciciddiyim. Kavgalar dışında güzel şeyler öğreniyorum

Renkleri ve dokuları uydurmakla başlayabilirsin.
,
Koyduğun fotoda, açık yazlık ayakkabı, kışlık boğazlı kazak çok yanlış mesela. Birde böyle üst dar, alt dar, kalmadı artık.

Salaş şeyler moda. Üste salaş giyip, alta dapdar bi pantolon, yada alt üst bol, salaş, şık bi ayakkabı. Mix&match diyolar Sanırım.

Bu tarz benim izle, ciciddiyim. Kavgalar dışında güzel şeyler öğreniyorum
Aslinda bahardi o zaman mayis ayi gibi. O bogazli kazak triko cok ince. Yine de olmaz mi?

fiziğin güzelmiş halbukı herseyı gıyebılırsın..gobegım cıkar gogsum bellı olur bacagım kalın demezsın mesela..

fiziğin güzelmiş halbukı herseyı gıyebılırsın..gobegım cıkar gogsum bellı olur bacagım kalın demezsın mesela..
Ama hep siyah giuiniyorum. Ara sira kirmizi yada krem rengi. Degisik renkleri tarzlari bir araya getrmek istiyorum ama yapamiyorum cingene gibi oluyorum:110:o_O

Fotoda yarınki kombinimi yazayım sana haki yeşili bol paça pantolon Krem rengi dar triko bluz Bordo Kolye ten mat 11 cm stiletto ayakkabı ama ayakkabı gözükmüyoo

Ben aldıgım parçaları google yazıyorum mesala Bordo Ceket kombineleri gibi görsellerdeçok şey var işine yarar :) *

Eklentiler

• IMG_20150201_175858.jpg
    IMG_20150201_175858.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 212
Fotoda yarınki kombinimi yazayım sana haki yeşili bol paça pantolon Krem rengi dar triko bluz Bordo Kolye ten mat 11 cm stiletto ayakkabı ama ayakkabı gözükmüyoo

Ben aldıgım parçaları google yazıyorum mesala Bordo Ceket kombineleri gibi görsellerdeçok şey var işine yarar :) *
Cok guzel bu
Nereden alicam bunlari

Ama hep siyah giuiniyorum. Ara sira kirmizi yada krem rengi. Degisik renkleri tarzlari bir araya getrmek istiyorum ama yapamiyorum cingene gibi oluyorum:110:o_O

ıstedıgın tarzı belirle once..bak ne kadar güzel olursan ol kapatırsan kımse bılmez sıyahlar ıcınde..sıyah guzeldir asildir ama bazen farklı renkler sart..
mesela anladıgım kadarıyla dar paça pant.sevıyorsun...sıyah bır dar parça üstüne saks mavisi bir boyundan askılı bluz gıysen altına yıne saks mavisi topuklu gıysen
güzel oluyor var boyle bır kombinim...heryerı sıyah yapmak da neymiş..boyuna uygun cok ceşit var uzunsun da galıba cok kısa durmuyosun

X