Slm kizlar ben kombin yapmayi hic beceremiyorum. Internette kombin olarak kiyafet satan bi yer var mi? Biz yapmayalim ama kombini onlar yapmis olsun cunku ben yapamiyorum. Eger oyle bi site yoksa lutfen anlayan birisi bana bi kac kombin yapip gondersin.
Ben de hamilelikte kilo almistim ama verdim cok sukur. Ama hala giyinmryi bilmiyorumBende aynı dertten muzdariptim sonra anladım ki buradaki arkadaşların yardmiyla, kilo vermem ve stilistleri takip etmem gerektiğini :)
Ama her kombin her vücut tipine uymaz ki. Ben kendime göre kombin yaparım, sizde yine eğreti durur.Slm kizlar ben kombin yapmayi hic beceremiyorum. Internette kombin olarak kiyafet satan bi yer var mi? Biz yapmayalim ama kombini onlar yapmis olsun cunku ben yapamiyorum. Eger oyle bi site yoksa lutfen anlayan birisi bana bi kac kombin yapip gondersin.
Evet oyle tabi ama ben secerim arasindan bana uyanlari. Aslinda bildiginiz bi site varsa ordan alsam ne guzel olurAma her kombin her vücut tipine uymaz ki. Ben kendime göre kombin yaparım, sizde yine eğreti durur.
Bukombin.com sitesinden kombinleri görebilirsiniz, kullanılan ürünlerin markaları da var.Evet oyle tabi ama ben secerim arasindan bana uyanlari. Aslinda bildiginiz bi site varsa ordan alsam ne guzel olur
Açıgım canim. Gunluk olarak kiyafet ariyorum etekle pek aram yok. Şık rahat bi seyler olsa iyi olur. Spor giyinmiyorum cunku. Hep topuklu ayakkabi giyiniyorum o tarz bi seyler. Maddi olarakta cok ucuk olmadigi surece sorun olmazaçık mısınız kapalı mı?? giyinme ölçünüz ve şekliniz ne yani tarzınız.. ve biraz da bütçe önemli tabii ona göre markalardan yardımcı olabilirim
Tam anlatamadim ben yaa. Bi kac foto koyayim istedigim tarzlarla ilgiliaçık mısınız kapalı mı?? giyinme ölçünüz ve şekliniz ne yani tarzınız.. ve biraz da bütçe önemli tabii ona göre markalardan yardımcı olabilirim
Boyum 171 ama yinede en az 6 7 cm topuk giyiniyorum. Cok ucuk olmasindan kastim yani bi kot pantolona 200 lira vermek istemiyorum deli gibi begenmediysemHazır kombinler de sana uymayabilir bence. Herkesin vücut tipi farklı, boyun nasıl bilmiyorum ama topuklu giyiyorsan ispanyol paça pantalonlar giyebilirsin tabi paça boyu ayakkabını kapatsın kısa olmasın. Yine o paçada kot giyip sporlaştırabilirsin. Topuklu ile boru paça kumaş pantalonlar şık duruyor. Üzerine kilona göre salaş yeni çıkan hırkalar var onları giyebilirsin. Tabi sadece tavsiye canım. Bir de maliyet fazla olmasın demişsin ama bence çok ucuz yollu giyinmek de rüküş gösteriyor. kalitesiz pantalon , özellikle çanta ayakkabı şık göstermiyor insanı.
Açıgım canim. Gunluk olarak kiyafet ariyorum etekle pek aram yok. Şık rahat bi seyler olsa iyi olur. Spor giyinmiyorum cunku. Hep topuklu ayakkabi giyiniyorum o tarz bi seyler. Maddi olarakta cok ucuk olmadigi surece sorun olmaz
Slm kizlar ben kombin yapmayi hic beceremiyorum. Internette kombin olarak kiyafet satan bi yer var mi? Biz yapmayalim ama kombini onlar yapmis olsun cunku ben yapamiyorum. Eger oyle bi site yoksa lutfen anlayan birisi bana bi kac kombin yapip gondersin.