Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper cevap olmuşcogu zaman ben de spor giyinirim. ozellikle yaz döneminde renkli pantolonlari falan cok giyerim. asiri klasik ve suslu giyinen bir arkadasim bana ' ayy canim giyinme soyle ya lise ogrencisi gibi oluyorsun yasli hissediyorum senin yaninda kendimi ' dedi.
ben de ' kusura bakma canim ben de boyle dugun salonundaki damadin annesi gibi giyinemiyorum hic ' dedim.
biraz bozuldu hatta sonraki birkac gun acilin kaynana geldi falan dedi ama bana da bulasmadi sonrasinda
Esarbini nasıl begenmez kalitesini filansa hic acima lafı sok. tabi yuzyuze bakiyouz diceksin çok biliyorsan iyisini al de. Ben böyle giyinirim sanane de . birşeyler de kendini ezdirme sakin ezmeti gectim moralini bozmasina izin verme lütfen .merhaba ben kapalı biriyim genelde tunik ve pantolon giyiniyorum açıkçası öyle giyimime fazla önem vermiyorum iş yerinde her yerde erkekler var. sürekli olmasa da bişiler alıyorum çok şükür ve iş yerimde bi kız var (açık) aklı fikri alışverişte nerde bi etek elbise var alıyor hiç durmadan gözü hiç doymadı gitti. son günlerde benim giyimime takmış durumda yok pantolonun şöyle yok eşarbın böyle yani beni beğenmiyo sürekli laf sokuyor bende üzülüyorum açıkçası ben iş yerinde pek süsü sevmiyorum gösterişli giyimi sevmiyorum ama onun böyle yapması beni hem üzüyor hemde sinir ediyor ne yapmam lazım ona nasıl davranmalıyım laf soktuğunda ne demeliyim artık kırıcı olmaya başladı
hayır açıklık kapalılık durumuna girmek için belirtmedim bunu ben sonuçta isteyen istediği gibi giyinir. ben onun gibi giyinemem mesela bana dar paça giy diyor o kadar tuhaf oluyor ki anlatamam şöyle böyle giy diyor benim sinirimi bozan bu ve mesela dün pantolonumun paçasına kadar taktı çok kısa kestirmişsin falan dedi gülüyo bideNiye acik kapali ayirimina girdin ki ben onu gereksiz buldum. Sen ona deki al getir ne giymemi istiyorsan o zaman bir daha konusamaz
Artik kapalilarda dar paca ustune daracik gomlek giyiyor ya arkadas sanirim seni o suslumanlardan sanmis. Diyorum iste ne giymeni istiyorsa alsin getirsin yoksada sesini kessinhayır açıklık kapalılık durumuna girmek için belirtmedim bunu ben sonuçta isteyen istediği gibi giyinir. ben onun gibi giyinemem mesela bana dar paça giy diyor o kadar tuhaf oluyor ki anlatamam şöyle böyle giy diyor benim sinirimi bozan bu ve mesela dün pantolonumun paçasına kadar taktı çok kısa kestirmişsin falan dedi gülüyo bide