giyinişime takan arkadaşım

canım sen neden üzülüyorsun ki.kıyafet çok önemsiz bi detay bende hiç özenmem ve kimin ne düşündüğünü de önemsemem.bak çok zeki insanların gündelik hayatlarına sallam sullam geziyorlar.önemli olan beynini kullanmak fiziğini değil.

O zaman kırılmakta alınmakta haklısın canım. Benim inançlarım bana bunu emrediyor. Ben sana yorum yapmıyorum. İlgilenmiyorum. Sen benimle neden bu kadar ilgilisin, sen kendi kombinlerine odaklan canım boşver beni de ::):):):
bence inanç konusuna girmeye hiç gerek yok. inancınız olmasa yine de size karısamaz cunku.

canım sen neden üzülüyorsun ki.kıyafet çok önemsiz bi detay bende hiç özenmem ve kimin ne düşündüğünü de önemsemem.bak çok zeki insanların gündelik hayatlarına sallam sullam geziyorlar.önemli olan beynini kullanmak fiziğini değil.
haklısın aslında ama nedense bi an üzüldüm neden bende bilmiyorum

boşver unut bence bu konuyu hiç üzerinde durma hayat çok kısa ve bi o kadarda güzel onca çıkmazla uğraşan insanlar bile mutlu olmanın yollarını arıyor sen mutlu olmaya bak nasıl iyi hisediyorsan öyle yaşa elalem kızlarıyla yarışmak için gelmedik bu dünyaya

merhaba ben kapalı biriyim genelde tunik ve pantolon giyiniyorum açıkçası öyle giyimime fazla önem vermiyorum iş yerinde her yerde erkekler var. sürekli olmasa da bişiler alıyorum çok şükür ve iş yerimde bi kız var (açık) aklı fikri alışverişte nerde bi etek elbise var alıyor hiç durmadan gözü hiç doymadı gitti. son günlerde benim giyimime takmış durumda yok pantolonun şöyle yok eşarbın böyle yani beni beğenmiyo sürekli laf sokuyor bende üzülüyorum açıkçası ben iş yerinde pek süsü sevmiyorum gösterişli giyimi sevmiyorum ama onun böyle yapması beni hem üzüyor hemde sinir ediyor ne yapmam lazım ona nasıl davranmalıyım laf soktuğunda ne demeliyim artık kırıcı olmaya başladı :KK67:
benim yapım böyle fazla gösterişi sevmiyorum ve üstelik tesettürlüyüm zaten abartıyı sevmiyorum de bir daha laf edemez

ben olsam hic sesimi cikarmam bence semi kiskandigi için asagilamaya calisiyor sen ses cikarmadigin icin gittikce kirici oluyor elestiriyor hiç sesini cokarma sinir oldugunu belli de etme kudursun

merhaba ben kapalı biriyim genelde tunik ve pantolon giyiniyorum açıkçası öyle giyimime fazla önem vermiyorum iş yerinde her yerde erkekler var. sürekli olmasa da bişiler alıyorum çok şükür ve iş yerimde bi kız var (açık) aklı fikri alışverişte nerde bi etek elbise var alıyor hiç durmadan gözü hiç doymadı gitti. son günlerde benim giyimime takmış durumda yok pantolonun şöyle yok eşarbın böyle yani beni beğenmiyo sürekli laf sokuyor bende üzülüyorum açıkçası ben iş yerinde pek süsü sevmiyorum gösterişli giyimi sevmiyorum ama onun böyle yapması beni hem üzüyor hemde sinir ediyor ne yapmam lazım ona nasıl davranmalıyım laf soktuğunda ne demeliyim artık kırıcı olmaya başladı :KK67:
Sana ne de,sinirli gününde olduğunu da eklersin sonra ama bir kere illa bunu söylemen gerek.

Böyle açık arar gibi olmadık yerden vuran insandan hiç haz etmem. Boş boğazlığı da cabası. Öyle alttan alttan laf filan vurmayın. Direkt hayırdır güzeiml sen niye taktın benim kıyafetime bir sorun mu var? Bu konuşmaların bana çok itici geliyor gözümdeki değerin düşüyor diyin. Yani ben olsam öyle derdim.

artık eleştirilerini içinde tutsan ben artık çok sıkıldım de tersle

Siz de onun aldigi etege elbiseye takmissiniz belli gozu doymadilar falan hos degil sizi hic ilgilendirmez.
Ayni sekilde sizin nasil giyindiginiz veya ne giydiginiz de o kizi hic ama hiiiic ilgilendirmez. Bidaha bu tarz konusursa agzinin payini verin ama siz de onun ne giydigine ne kadar aldigina bu kadar dikkat etmeyin bence...

Edit: bir iki kelime ekledim

Kadın tepki görmedikçe senin üzerinden 3 kuruşluk egosunu tatmin eder olmuş. Senden cevap almadı diye saçma sapan konuşmayı hak görmüş kendine.

Hayır herkesin giyinişi kılığı kıyafeti kendine, isteyen ne kadar çeşit ne kadar renk varsa giyinsin de millete laf atmak nedir ya, takmaya bile gerek yok hayatı o kadar darmış ki demek ki, anca kıyafet üstünden ego tatmini yapar olmuş , şımarık işte

Tepkinizi koyun yoksa daha da azıtır

ben senin yerinde olsam acaba kırılır mı darılır mı demeden "tüketim toplumunun zavallı bi kölesi olmuşsun" derdim gitsin tvdeki saçma sapan giyim programlarına katılsın dünyası sadece kumaş parçalarından ibaretse... o programlardaki jüri üyelerine özeniyo galiba "git anam git kıyafet eleştirisi güdülerini başka insanlar üzerinde tatmin et" de :)

Laf sokuyor demişsin ama belki sadece öneri veriyordur.Anladığım kadarıyla kapalı olmana laf etmiyor,sadece farklı parçalar seçebileceğini söylüyor.Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum
Kendisi giyime meraklı olduğu için bu yönde farkındalığı fazla olabilir.Çevresindeki herkesi şık görmek isteyebilir hatta kafasında senin için stil yaratıyor olabilir:)
Bazı insanlar saç konusunda takıntılıdır,saçını şöyle kestirsene,sana bu renk yakışır derler.Bazısı maniküre meraklıdır,o yönde yorum yapar.Herkes bir çeşit işte :) Rahatsız olduğunu açıkça söylersen inşallah seni anlar ve vazgeçer.

içinizden nasıl geliyorsa öyle giyinmeye devam edin. laf sokuyorsa mutlaka bir şeyinizin ondan iyi olduğunun farkında olduğu için kıskanıyordur. yoksa mesela bana ne iş yerimdeki kadının giyiminden.. o arkadaşıda sığ karakterinden dolayı konuştuğu için görmezden gelin bence. keşke hayattaki tek aktivite alışveriş giyim vs olsaydı hayatı başarmak için bunlar yetseydi :)

Zevkler tartisilmaz,sorgulanmaz,senin giyim tarzinda bana hos gelmiyor ama bu senin bilecegin is tabi ki.o yuzden simdiye kadar dile getirmedim.rica ederim sende benim secimlerimi sorgulama deyip bitir arkadasim.

X