- 21 Kasım 2011
- 31
- 6
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence inanç konusuna girmeye hiç gerek yok. inancınız olmasa yine de size karısamaz cunku.O zaman kırılmakta alınmakta haklısın canım. Benim inançlarım bana bunu emrediyor. Ben sana yorum yapmıyorum. İlgilenmiyorum. Sen benimle neden bu kadar ilgilisin, sen kendi kombinlerine odaklan canım boşver beni de ::):):):
haklısın aslında ama nedense bi an üzüldüm neden bende bilmiyorumcanım sen neden üzülüyorsun ki.kıyafet çok önemsiz bi detay bende hiç özenmem ve kimin ne düşündüğünü de önemsemem.bak çok zeki insanların gündelik hayatlarına sallam sullam geziyorlar.önemli olan beynini kullanmak fiziğini değil.
konumuz aslında inanç değil zaten ben ne giysem bişi söylüyobence inanç konusuna girmeye hiç gerek yok. inancınız olmasa yine de size karısamaz cunku.
benim yapım böyle fazla gösterişi sevmiyorum ve üstelik tesettürlüyüm zaten abartıyı sevmiyorum de bir daha laf edemezmerhaba ben kapalı biriyim genelde tunik ve pantolon giyiniyorum açıkçası öyle giyimime fazla önem vermiyorum iş yerinde her yerde erkekler var. sürekli olmasa da bişiler alıyorum çok şükür ve iş yerimde bi kız var (açık) aklı fikri alışverişte nerde bi etek elbise var alıyor hiç durmadan gözü hiç doymadı gitti. son günlerde benim giyimime takmış durumda yok pantolonun şöyle yok eşarbın böyle yani beni beğenmiyo sürekli laf sokuyor bende üzülüyorum açıkçası ben iş yerinde pek süsü sevmiyorum gösterişli giyimi sevmiyorum ama onun böyle yapması beni hem üzüyor hemde sinir ediyor ne yapmam lazım ona nasıl davranmalıyım laf soktuğunda ne demeliyim artık kırıcı olmaya başladı
Sana ne de,sinirli gününde olduğunu da eklersin sonra ama bir kere illa bunu söylemen gerek.merhaba ben kapalı biriyim genelde tunik ve pantolon giyiniyorum açıkçası öyle giyimime fazla önem vermiyorum iş yerinde her yerde erkekler var. sürekli olmasa da bişiler alıyorum çok şükür ve iş yerimde bi kız var (açık) aklı fikri alışverişte nerde bi etek elbise var alıyor hiç durmadan gözü hiç doymadı gitti. son günlerde benim giyimime takmış durumda yok pantolonun şöyle yok eşarbın böyle yani beni beğenmiyo sürekli laf sokuyor bende üzülüyorum açıkçası ben iş yerinde pek süsü sevmiyorum gösterişli giyimi sevmiyorum ama onun böyle yapması beni hem üzüyor hemde sinir ediyor ne yapmam lazım ona nasıl davranmalıyım laf soktuğunda ne demeliyim artık kırıcı olmaya başladı
duymamazlığa vuruyorum ama artık kırıcı olmaya başladı az öncede pantolonuma laf söyledi
merhaba ben kapalı biriyim genelde tunik ve pantolon giyiniyorum açıkçası öyle giyimime fazla önem vermiyorum iş yerinde her yerde erkekler var. sürekli olmasa da bişiler alıyorum çok şükür ve iş yerimde bi kız var (açık) aklı fikri alışverişte nerde bi etek elbise var alıyor hiç durmadan gözü hiç doymadı gitti. son günlerde benim giyimime takmış durumda yok pantolonun şöyle yok eşarbın böyle yani beni beğenmiyo sürekli laf sokuyor bende üzülüyorum açıkçası ben iş yerinde pek süsü sevmiyorum gösterişli giyimi sevmiyorum ama onun böyle yapması beni hem üzüyor hemde sinir ediyor ne yapmam lazım ona nasıl davranmalıyım laf soktuğunda ne demeliyim artık kırıcı olmaya başladı
merhaba ben kapalı biriyim genelde tunik ve pantolon giyiniyorum açıkçası öyle giyimime fazla önem vermiyorum iş yerinde her yerde erkekler var. sürekli olmasa da bişiler alıyorum çok şükür ve iş yerimde bi kız var (açık) aklı fikri alışverişte nerde bi etek elbise var alıyor hiç durmadan gözü hiç doymadı gitti. son günlerde benim giyimime takmış durumda yok pantolonun şöyle yok eşarbın böyle yani beni beğenmiyo sürekli laf sokuyor bende üzülüyorum açıkçası ben iş yerinde pek süsü sevmiyorum gösterişli giyimi sevmiyorum ama onun böyle yapması beni hem üzüyor hemde sinir ediyor ne yapmam lazım ona nasıl davranmalıyım laf soktuğunda ne demeliyim artık kırıcı olmaya başladı
içinizden nasıl geliyorsa öyle giyinmeye devam edin. laf sokuyorsa mutlaka bir şeyinizin ondan iyi olduğunun farkında olduğu için kıskanıyordur. yoksa mesela bana ne iş yerimdeki kadının giyiminden.. o arkadaşıda sığ karakterinden dolayı konuştuğu için görmezden gelin bence. keşke hayattaki tek aktivite alışveriş giyim vs olsaydı hayatı başarmak için bunlar yetseydi :)merhaba ben kapalı biriyim genelde tunik ve pantolon giyiniyorum açıkçası öyle giyimime fazla önem vermiyorum iş yerinde her yerde erkekler var. sürekli olmasa da bişiler alıyorum çok şükür ve iş yerimde bi kız var (açık) aklı fikri alışverişte nerde bi etek elbise var alıyor hiç durmadan gözü hiç doymadı gitti. son günlerde benim giyimime takmış durumda yok pantolonun şöyle yok eşarbın böyle yani beni beğenmiyo sürekli laf sokuyor bende üzülüyorum açıkçası ben iş yerinde pek süsü sevmiyorum gösterişli giyimi sevmiyorum ama onun böyle yapması beni hem üzüyor hemde sinir ediyor ne yapmam lazım ona nasıl davranmalıyım laf soktuğunda ne demeliyim artık kırıcı olmaya başladı
Zevkler tartisilmaz,sorgulanmaz,senin giyim tarzinda bana hos gelmiyor ama bu senin bilecegin is tabi ki.o yuzden simdiye kadar dile getirmedim.rica ederim sende benim secimlerimi sorgulama deyip bitir arkadasim.merhaba ben kapalı biriyim genelde tunik ve pantolon giyiniyorum açıkçası öyle giyimime fazla önem vermiyorum iş yerinde her yerde erkekler var. sürekli olmasa da bişiler alıyorum çok şükür ve iş yerimde bi kız var (açık) aklı fikri alışverişte nerde bi etek elbise var alıyor hiç durmadan gözü hiç doymadı gitti. son günlerde benim giyimime takmış durumda yok pantolonun şöyle yok eşarbın böyle yani beni beğenmiyo sürekli laf sokuyor bende üzülüyorum açıkçası ben iş yerinde pek süsü sevmiyorum gösterişli giyimi sevmiyorum ama onun böyle yapması beni hem üzüyor hemde sinir ediyor ne yapmam lazım ona nasıl davranmalıyım laf soktuğunda ne demeliyim artık kırıcı olmaya başladı