giyinişime takan arkadaşım

haklısınız arkadaşlar hakedene hakkını vermeli bidaha böyle bi konu açılırsa birdaha giyimimle ilgili asla kimse yorum yapmasın dicem herkes kendine baksın ben buraya kendimi göstermeye gelmiyorum diyip konuyu kapatcam

"ben de senin giyim tarzını beğenmiyorum ama sana söylemiyorum çünkü umrumda değil" diyebilirsin canım

merhaba ben kapalı biriyim genelde tunik ve pantolon giyiniyorum açıkçası öyle giyimime fazla önem vermiyorum iş yerinde her yerde erkekler var. sürekli olmasa da bişiler alıyorum çok şükür ve iş yerimde bi kız var (açık) aklı fikri alışverişte nerde bi etek elbise var alıyor hiç durmadan gözü hiç doymadı gitti. son günlerde benim giyimime takmış durumda yok pantolonun şöyle yok eşarbın böyle yani beni beğenmiyo sürekli laf sokuyor bende üzülüyorum açıkçası ben iş yerinde pek süsü sevmiyorum gösterişli giyimi sevmiyorum ama onun böyle yapması beni hem üzüyor hemde sinir ediyor ne yapmam lazım ona nasıl davranmalıyım laf soktuğunda ne demeliyim artık kırıcı olmaya başladı :KK67:
" Benim zevkim ve tercihim bu" diyecek kadar cesaretin yoksa,sürekli eleştirilirsin.

söylediğinde bunu yapın bence ;
10693516_907670029261610_2131447016_a.jpg

benim arkadaşımı hocası herkesin içinde kızı rezil etmiş, arkadaşım üniversitede akedemisyen, hocası üstüne başına doğru dürüst şeyler giy demiş kendisi de kapalı bol etek giyer eşarpını salaş bağlar, çok üzülmüş ağlamıştı bu kapalılar ne yapsın arkadaş şık giyinseler dar giyinseler yok olmamış öyle kapalımı olurmuş felan bol giyinseler göze hoş gelmiyorsun doğru giyin! gerçekten zor bu devirde kapalı olmak , o kızın söylediğinin tam tersi giyinsen bu sefer başka şekilde konuşanlar olacak bu sefer de hakkettiği gibi kapanmıyorsun derler, bu devran böyle sanane de geç hangi şekil davransan yine de yaranamıycaksın zaten.

bundan hoşlanmadığınızı açıkça belirtin terbiyesizlik yapıyor resmen.. siz istediğiniz gibi giyinirsiniz eleştirilerini kendine saklasın.

benim arkadaşımı hocası herkesin içinde kızı rezil etmiş, arkadaşım üniversitede akedemisyen, hocası üstüne başına doğru dürüst şeyler giy demiş kendisi de kapalı bol etek giyer eşarpını salaş bağlar, çok üzülmüş ağlamıştı bu kapalılar ne yapsın arkadaş şık giyinseler dar giyinseler yok olmamış öyle kapalımı olurmuş felan bol giyinseler göze hoş gelmiyorsun doğru giyin! gerçekten zor bu devirde kapalı olmak , o kızın söylediğinin tam tersi giyinsen bu sefer başka şekilde konuşanlar olacak bu sefer de hakkettiği gibi kapanmıyorsun derler, bu devran böyle sanane de geç hangi şekil davransan yine de yaranamıycaksın zaten.
AYNEN ÖYLE CANIM ÇOK ZOR

Benim kiyafetime yorum yapmak senin haddine degil diyiver.. Ben kursa gidiyodm 1 ay once ve rahatsizlik sebebi bi donem esofman giyip gtnek zorunda kalmistim kiyafetim olmadgna degil alisveris delisiyimdir mecburen esofman giydim bi sure kizin biri taktydi bana baska kiyafetn yokmu dedi ciddiye almadm sonra duydumki arkamdanda bu yine esofman giymis diye knusmus ki rahatsizlik sebebiyle giydigimi herks biliyodu benim sarteller atti bunu duyunca tabi zaten kizida sewmiyodm.. Soyledim gectim lafimi gun yapiyoruz bide kizlarla gunde hamurlari yerken hem agladi hem yedi.. Umrumdami hayir degil.. Keskr yakistirabilsende giyebilsen sende diyiver.. Hicte uzulmedm valla cok batiyodu o kiz bana arkmdan knusmak ne demek haddini bilsin once..

Ölü taklidi yap sessiz kal bir cevap verme.:KK14:
Olumlu ya da olumsuz bir şey söyleme bence.
Duymuyormuş gibi davran karşılık verme umrunda olmadığını anlar bir süre sonra.
Bu yaptığı görgüsüzlükten başka bir şey değil.

Bu yaptığı görgüsüzlükten başka bir şey değil.[/

bende öyle düşünüyorum çünkü durmadan ve sürekli bişiler alıyo internetten

Bu yaptığı görgüsüzlükten başka bir şey değil.

bende öyle düşünüyorum sürekli durmadan bişiler alıyo internetten

umursama arkadaşım..
insan nasıl bakarsa öyle görürmüş de.

acaba biraz hasas mı düşünüyorsunuz belki sizin için iyilik olsun diye diyordur fikir vermeye çalışıyordur . Nasıl bir tavırla söylediğini bilmediğim için şunu yap bunu söyle diyemedim. :KK43:

acaba biraz hasas mı düşünüyorsunuz belki sizin için iyilik olsun diye diyordur fikir vermeye çalışıyordur . Nasıl bir tavırla söylediğini bilmediğim için şunu yap bunu söyle diyemedim. :KK43:
eğer iyi niyetli olsa söylerken gülmez :KK43:

Ne manyak insanlar var ya. Tesettürlü bir kadin zaten disariya güzel gorunmek icin caba sarf etmez ki temiz ve duzgun giyinmeniz yeterli. Acaba ne bekliyor bu arkadas basini ortup baska yerlerini acanlar cogaldigi icin dogru olanin o oldugunu saniyor herhalde o yuzden size yorum yapiyor. Terbiyesize bak ya bence haddini bildirin belki de sirf kapali oldugunuz icin sizinle ugrasiyordur boyle insanlar da var yani.

X