giyinişime takan arkadaşım

esra_25

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
50
4
merhaba ben kapalı biriyim genelde tunik ve pantolon giyiniyorum açıkçası öyle giyimime fazla önem vermiyorum iş yerinde her yerde erkekler var. sürekli olmasa da bişiler alıyorum çok şükür ve iş yerimde bi kız var (açık) aklı fikri alışverişte nerde bi etek elbise var alıyor hiç durmadan gözü hiç doymadı gitti. son günlerde benim giyimime takmış durumda yok pantolonun şöyle yok eşarbın böyle yani beni beğenmiyo sürekli laf sokuyor bende üzülüyorum açıkçası ben iş yerinde pek süsü sevmiyorum gösterişli giyimi sevmiyorum ama onun böyle yapması beni hem üzüyor hemde sinir ediyor ne yapmam lazım ona nasıl davranmalıyım laf soktuğunda ne demeliyim artık kırıcı olmaya başladı

He de geç. O sana laf soktuğunda sen de ona yapma aynısını, onun gibi olmuş olursun. Takmamaya çalış zor olsada duyma.

duymamazlığa vuruyorum ama artık kırıcı olmaya başladı az öncede pantolonuma laf söyledi

Hiiiç takmayın.
O söylemeden siz söyleyin hatta onun söyleyebileceklerini..
Takmadığınızı görünce takılmayı bırakacaktır.

hayır şöyle bişi var ben tesettürlü biriyim mesela herşeyi giyemem bana dar paça pantolon al diyor ya bana yakışmıyo diyorum tuhaf görünüyo diyorum anlamıyor ben genelde bol pantolon giyiniyorum oda buna takmış durumda yani bende mi anormallik var anlamadım ben arkadaşlar

SANANEEEEE!!!! desen mi acaba ama yüzyüze bakacaksan kelime ağır gelebilir. kendimi kimseye beğendirmeye çalışmıyorum keyfim nasıl isterse öyle giyinirim herkes özgür de. sende söyle etek elbise falan giydiğinde beğensen bile beğenmedim de kısasa kısas

En güzel ve kırmadan vereceğiniz cevap 'inancımızın bize gösterişten uzak dur dediğini' hatırlatmak

Siz böyle açıklama yapmaya çalıştıkça daha çok konuşacak işte..
Ben böyle istiyorum.
Neden sürekli fikirin beyan ediyorsun. Ben senden tavsiye istemedim ki deyiverin.
Biz kendimiz izin veriyoruz insanların bize böyle davranmalarına..

"Sen kendi giyimine bak, ben de kendi giyimime bakayım, olur mu cicimmmm"
deseniz???

ben böyle seviyorum..bende senin giyiniş tarzını beğenmiyorum ama senin kadar dillendirmiyorum deyin

siz niye açıklama yapıyorsunuz ki hiç yapmayın bence... ben bu şekilde rahat diyorum burası iş yeri önemli olan işe konsantre olmak kıyafetlere değil.. deyin geçinn

haklısınız arkadaşlar hakedene hakkını vermeli bidaha böyle bi konu açılırsa birdaha giyimimle ilgili asla kimse yorum yapmasın dicem herkes kendine baksın ben buraya kendimi göstermeye gelmiyorum diyip konuyu kapatcam

eşarbınada mı laf söylüyor? öyleyse yakışsın diye takmadım de bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…