- 18 Haziran 2024
- 99
- -9
- 21
- Konu Sahibi ezgigizem_
2.5 hafta önce biriyle flört etmeye başladık her şey çok güzel vs derken bazı sorunlar çıktı. Sorun ise şu kendisi doğulu benim yaşadığım ilde görev yapıyoe ve yaşadığım il gayet rahat ve baskıcı olmayan bir yer. Kendisi ise ilerleuen zamanlarda baskılar ve kurallae koymaya başladı. İşte bir kere crop giyip yanına gittim çok açık değildi bu arada 1 2 parmak karnım görünüyordu. Sonrasında o gün saçlarımı boyatıcam kaşıma piercing yaptırıcam dedim ve hayır falan demeye başladı. Bende tabiki sert çıkıştım buna karışmaya hakkı olmadığını vs söyledim evet eskiden de piercing vardı saçım boyalıydı değiştirdim beni öyle görmedi başta ama sonuçta instadq fotolarım vardı. İşte konu ilerledikçe benim ailemde tek açık bile yok senin üstüne çok gelirler demeye başladı. Sonrasındq ise bende istemiyorum öyle giyinmeni benim olana kimse bakamaz vs dedi. Değer veriyormuş ama beni aynı zamandq değiştirmeye çalışıyor. Bende konuşmayı sert bi şekilde kestim. Kimse in değişmeyeceğimi böyle kabul etmesi gerektiğini söyledim. Hatalı mıyım?