• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Giyim ve tekstil konusunda hangi alışveriş sitesinden alışveriş yaparsınız?

Hangi internet sitesinden alışveriş yaparsınız?

• Kişisel alışveriş blogları

OY: 0 0,0%
  • İnstagram hesaplarındaki koleksiyonlarını yeğlerim.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    20

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
İnternet ağının hayatımızda hızla yayılması ile birlikte artık giyim ve tekstil alışverişlerini özellikle biz kadınlar olarak internetten aldığımız böylece alışverişe ayırdığımız zamanı 5 dakikada 1 tık ile tüm sayfada hallettiğimizi kendimize itiraftan kaçınmayalım. :34:

limango_ana1.jpg

Öncelikle 1 site ile başlayan bu çılgınlık zamanla alışveriş siteleri ağına çevrildi...

unnamed.jpg

Her gün maillerimize gelen yenilikleri, uygun ödeme koşulları, iade sınırsızlığı ile oldukça geniş bir paydaya sahipler hayatımızda.
Kimimiz bu siteleri güvenli bulurken kimimiz illa elleyerek hissederek kendi hazinemi bulup çıkaracağım diye düşünüyoruz. :9:

139373.jpg

Hangi site hangi sebeple size cazip geliyor yazarak paylaşalım.

Buyrun pamuk eller klavyeye ve şıklara. :16::34::3:

markafoni.png

Giyim konusunda hiç alışveriş yapmadım : )

Giysileri kim alıyor merak ettim. :44:

netten netten,

normalde sadece spor kıyafet (short, eşofman ve tshirt) giydiğim için giriyorum bir spor mağazasına alıp çıkıyorum

İnternet sitelerinden hiç alışveriş yapmadım:9:Almayı çok düşünürüm:28: ama karar veremem en iyisi görerek,deneyerek almak diye düşünüyorum:31:Bugün fikrim böyle yarın ne olur bilmiyorum:27:

eşofman
Fransızca échauffement
Genellikle spor çalışmalarında giyilen, pamuklu veya sentetik kumaştan, iki parçalı giysi

Hiç kıyafet alışverişi yapmadım,bol bol puzzle aldım:) ...benim tercihim gorerek deneyerek almak,girerim panoraya istediğimi alır çıkarım:);)

markafoniden çok alışveriş yaptım. alt beden olarak değil ama üst ve elbise aldım.. şimdiye kadar hiç de sorun yaşamadım.. ölçülerinizi ve aldığınız kıyafetin ne içerdiği yazıyor zaten sitede.

görerek almak da tercihim tabii.. bos vaktim ve keyfim olursa :1:

amaaaaa mağazalardan daha ucuza birçok şey aldıgım kesin internetten.

geçen sene markafoniyi ben ihya ettim. bir telelefonumla kargoyu düşüyolardı:1:black üye olmuştum ama bu sene siftahım yok henüz. olmayacakta sanırım. netten alışveriş yapmaktaki amaç kıyafet ihtiyacını gidermek değil herşeye sahip olmak dürtüsü. kredi çekip kıyafet aldım ya , o derece:52:

mango ve aker de alışveriş yaptığım sitelerdendi:51:
ha bide lcw var. ondan vazgeçemiyom, çocuklara hep prdan alıyom. napıyım burdaki mağzada indirim yapmıyolar:97:

Son düzenleme:
geçen sene markafoniyi ben ihya ettim. bir telelefonumla kargoyu düşüyolardı:1:black üye olmuştum ama bu sene siftahım yok henüz. olmayacakta sanırım. netten alışveriş yapmaktaki amaç kıyafet ihtiyacını gidermek değil herşeye sahip olmak dürtüsü. kredi çekip kıyafet aldım ya , o derece:52:

mango ve aker de alışveriş yaptığım sitelerdendi:51:
ha bide lcw var. ondan vazgeçemiyom, çocuklara hep prdan alıyom. napıyım burdaki mağzada indirim yapmıyolar:97:

Sen de fenasın cadı :27::27::27: Black üye nasıl olunuyor ki? :26:

ama şunu söylemeden geçemeyecem, şayet kontrollü bir alışveriş yapabiliyorsanız ve küçük yerlerde yaşıyorsanız internet ortamındaki indirimlerden faydalanmak lazım. ben bu güne kadar aldığım hiç bir şeyde sorun yaşamadım. kumaş bilgilerini kontrol edin. özellikla markalı kıyafet ve ayakkabılarda aradaki indirim oranını değerlendirin ve diğer sitelerle kıyaslayın, oradaki mankeni değil kendi vücut tipinizi baz alın sorun çıkmaz.

İnternet sitesinden hiç alışveriş yapmadım,yapmam da herhalde bana göre değil :6:
Giderim mağazaya giyer çıkartırım,o kumaşı ellemem lazım yakından görmem lazım :32:

Back