Giyim teknolojisi kursu :)

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.661
Evet bayanlar bu kursa giden var mı ?
Ben gdiyorum halk eğitimin sadece 50 tl ödedim . Sertifikada veriyorlar ama 3 saat gitmiyince sertifika yanıyormuş bende gidemedim bikaç gün o yzden malesef yandı ama onun yeriine transkrip diye birşey veriyorlarmş ama o da sistemde kalıyormuş dükkn ya da vs. açacağımz zaman başvurup alabilyiormuşuz ya da hangi dersi kaçırdıysak seneye o derse girip sertifikayı o şekildede alabilyiormuşuz .
Hoca elbise etek gömlek pantolon hepsini dikmeyi öğrenebilceksinz diyor . Kursu bitirdikten sonra moda evi açan marka çıkaran bile varmş . Sanayi makinasıyla başladık zaten sadece o var ama o da baya hızlı bi basıyorsun çok hızlı gdiyor . Şuan daha ilik açmayı minik boy etek yapmayı ( yani A4 kağıdından kalıbı kesip o şekilde nununelik yaptık ) pileli etek onu öğrendik hep böle bebek boy yapıyoruz şimdilik öğrenmek amaçlı . yelek vs. onları öğrendik . Elde değişik teğelleri öğrendik . Overlok'a iplik takmayı ve çalıştırmayı öğrendik .
Sanayi makinasıyla düz dikişi öğrendik . Bu tarz şeyler . Kasımın son haftasındada düz adr etek kalbına geçeceğiz . Geçen seneden bu kursa gelip 2. senesinde daha farklı şeyler yapmak için gelen ablalar var .
Onlar yaptıkları şeyleri üstlerine giyp geliyrlar gerçekten süper . İnşallah bende birşeyler öğreneblrm :)
böyle kursa gidip bişeyler yapabilnler var mı ;?
Makinaa çok hzlı gerçekten . Knedi ölçülerime göre bişiyler dikmeye başladğım zaman çok hhızlı oduğu için yamuk yumuk giderim kumaş mahvolur diye korkuyorum ?

X