Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
spor, spor, spor:dance::dance::dance: işe bile uydurdum, kot kadife, oh rahat botlarım, canlarım benim, spor hırkalar, üstler ay iyi ki varsınız, ben sizsiz ne yapardım rahat kıyafetlerim benim:1hug:
Genelde spor.Daha dogrusu pantolon daha çok giyiyorum.Ama işim gereği zaman zaman klasik giyinmek durumunda kalıyorum.yine kumaş pantolon tercıh edıyorum.etek,elbıse gıyemıyorum pek ama çok sevıyorum.
önce rahatım diyorum coğu zaman.
neredeyse düğünlere bile spor giyiyorum bazen abartıp.
anne olduktan sonra biraz dikkat etmeye başladım.
bazı kıyafetleri yakıştıramadım kendime.
bakalım daha da gittikçe yaş,nasıl olacak
genelde şık gynmeye çalışırım.. ama üniversite öğrencisiym we mühendislikte okuorum okulumuzda kız sayısı az öle topuklu frapan şeyler giymiorum okula gderken..ama sınaw zmnları bnden salaşı yok
Folk ve etnik tarzda giyinirim ben. Dogal olmayi severim, pek makyaj yapmam. :119: Kiyafetlerimde dogal renkler kullanirim. Fazla parlak renkleri sevmem. Saclarimda örgüyü hep kullanirim. Zaten dinledigim müziklerle giyim tarzim bagdasiyor. Halk müzigi ve etnik müzik dinlerim.
Bazen hippi gibi olurum daha salas ve rahat. Spor giyimi ve klasik giyimi pek sevmem. Modadan nefret ederim. Özgün olmayi severim.