giyim tarzımı değiştirmek istiyorum

Brownie0

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
35
1
ben giyim tarzımı değiştirmek istiyorum genelde kot giyerim kahve ve krem tonları tercih edrim ama biraz renklenmek istiyorm pembler kırmızılar ama kış olduğu için üstüne hangi ceket uyar sorunu var. ne kadar salağımki o kadar boş şey almışım herşeye uyacak bi deri cket almamışım. şu aralar biraz fazla alışveriş yaptım ama hiç iyi şeyler almamışım birazda pahalıydı aldıklarım hem ucuz hemde güzel şeyler olan bildiğiniz bi yer varmı ? yardıma ihtiyacım var işte her konuda karışığım :S

Öncelikli olarak önerebileceğim tek şey var, kesinlikle alışveriş merkezlerinden alışveriş yapma, benzerlerini hatta çok daha güzellerini daha iyi fiyatlara bir çok yerde bulabilirsin.
Nerede oturduğunu bilmiyorum ama, İstanbul'da önerebileceğim bir kaç yer var çok pahalı olmayan.
Taksim'de Terkoz ve Atlas Pasajında çok ucuz ve güzel şeyler var.
Bakırköy'de BASAD(Bakırköy Sanatçılar Derneği)'ın yanında, küçük güzel bir butik var, her zaman olmasa da çoğu zaman güzel şeyler oluyor. Bakırköyü dolaş, ara sokaklara gir, meydandan alışveriş merkezlerinin olduğu taraf değil de, öbür tarafa git, gerçekten çok güzel ve uygun şeyler var.

Kahvelerden biraz ayrılabilirsin.Yaşlanınca bol bol giyeceksin nasılsa:))
Biraz maviler,pembeler,hatta bu yılın rengi koyu yeşil ve bordo alabilirsin.

Kot pantolona alışkınsan,öncelikle kanvas pantolona geçiş yap derim.
Kot kesimli çok güzel kanvas pantolonlar var.
Mesela waikiki'de sanıyorum 29 tl olması lazım.
Ucuz giyim için waikiki,c&a,defacto'da hem uygun hem modaya uygun giysiler bulabilirsin.
Yaşadığın şehirde,koton veya mango outlet varsa,oralarda da çok düşeş parçalar oluyor.

''herşeye uyacak bi deri cket almamışım'' demişsin, benim kanaatimce istisnasız herşeyin üstüne uyacak tek renk siyahtır, tercihin siyahtan yana olsun, içine giyeceğin kırmızı, mavi, hardal sarısı bluzlar yada kazaklarla da gayet iyi durur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…