• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyim konusu

Askmeguestions

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
67
23
8
28
Merhabalar, ben 24 yaşındayım. Fiziğim da normal S veya M beden giyiyorum. Ama giyinmeyi bilmiyorum.
Alisverise çıktığımda ne alacağımı cidden bilmiyorum.
Aldigim şeyleri ise kombinleyemiyorum. Ne onerirsiniz bana. Bütün gün elbise aradim. Ama bulamadim. Kapsul gardırop yapıp minimal giyinmek istiyorum Bir yandan da..
Guzek giyinmeyi başaran kadınlar help me

Bak çok zayıf yada çok kilolu isen elbise tavsiyemdeir

Ama orta isen

İyi bir kot

Ve cilt alt tonuna göre renkler seçmelisin

Cilt alt tonu nedir araştır ve renklerini belirle

Sonra fiziğine ve ten rengine benzeyen ünlü bul ve onun tarzına bak

Ünlülerin modacısı olmasa bile çoğunlukla iyi giyiniyorlar

Ben kristen stewart ve son zamanlarda elbise giyiyorum

Cilt alt tonuma uyumdan şaşmıyorum.

Merhabalar, ben 24 yaşındayım. Fiziğim da normal S veya M beden giyiyorum. Ama giyinmeyi bilmiyorum.
Aldigim şeyleri ise kombinleyemiyorum. Ne onerirsiniz bana. Bütün gün elbise aradim. Ama bulamadim. Kapsul gardırop yapıp minimal giyinmek istiyorum Bir yandan da..
Ben de hayal ettiğim gibi şeyler alamıyorum ama madem kapsül gardrop istiyosun sade isminde bir kitap var
Orada giysi listesi var rengine kadar yazmışlar onları al direkt

Uzaktan yardim etmek zor. Bu islerden anlayan bir arkadasinizla ciksaniz alisverise?

Veya sosyal medyadan giyim üzerine paylasimlar yapan kisileri takip edip onlardan esinlenebilirsiniz. Genelde kombinler paylasip nerden aldiklarini da acikliyorlar. Begendiklerinizi online siparis edebilirsiniz.

Tatlım öncelikle tarzını keşfet. O da zamanla oluyor, yaşadığın il, ortam vs etkili olabiliyor. Ben önceden mağazaya gider kızlardan destek alırdım. mesela bir pantolon alır, sizce bunu neyle kombinleyebilirim vs onlar da seçenek sunar beğendiğimi alırdım. Dolabımda ah bunu da ne kafayla almışım dediğim kıyafetler var ama o zamanlar girdiğim ortamlar onu gerektiriyordu. Tabi kendi paramı kazanmaya başlayınca asıl tarzma uygun alışveriş yapmaya başladım. Öğrenciyken falan pek tarz şu bu düşünemiyordum.

Tipini cilt rengini gormeden hngi renk yakisir bilemeyiz bir arkadasin falan yok mu? Beraber alisverise cikip denseniz.

Bu işten anlamayanların yapabileceği tek şey örnek kombinler üzerinden alışveriş yapmak. İnstagramda bir sürü mağaza sayfası var modeller giyiyor, sizin vücut tipinize uygun kombinleri siparişleyin. Mağazalarda da kombinlenmiş ürünleri alıp deneyin...

Instagramdan sürdürülebilir bir yaşam sayfası ve çok güzel kapsül gardolap fikirleri var takip et fikir al cidden çok iyi sorulara da hemen dönüyor sayfanın güzel sahibesi

Önce tarzınızı belirlemelisiniz, bohem mi, elegant, feminen, maskülen, minimalist? Eğer minimalist bir dolap yapacaksanız tarzınızın maskülen olma ihtimali yüksek.
Tarzınızı belirlerseniz, o tarzın kıyafet çanta ayakkabı ve takılarına yoğunlaşarak alışveriş yaparsınız.

Vücut yapınız uygunsa mutlaka dolabınızda siyah vücudu saran bir elbise olsun, eğer bel kısmınız kalınsa bel ve baseni kapatacak belden oturmalı kloş siyah elbise bakmalısınız, siyah elbise spor babetler ve takılarla günlük, stiletto ve çantalarla davetlere vb uygun bir kurtarıcıdır.

Yaşınız gereği size skinny jeanlerde uygun, jean de topuklu ayakkabı, gömlek ,ceket kombiniyle ufak çaplı bir arkadaş davetinde şık dururken, tişört sandaletle günlük kullanıma uygundur.

Son düzenleme:
Back
X