●△●●▽● Giyim-çanta ve kozmetik / Gerçek çıt çıt saç tekrar satışta●△●●▽●

index.php
canım bu çantayı yeni eklemişsin galiba gerçekten çok güzel bunun fiyatı nedir

DİĞER ÇANTAYLA İLGİLİ MESAJINI YENİ ALDIM TATLIM. AMA BUNU GÖRÜNCE BİRDEN FİKRİM DEĞİŞTİ YA NE YAPAYIM TÜM ÜRÜNLERİN HEPSİ ÇOK GÜZEL YA, ÇOK ZEVKLİSİN. SEN HER YENİ BİR ŞEY YÜKLEDİĞİNDE BİR ÇANTA MERAKLISI OLARAK FİKRİM DEĞİŞİYOR. DÜŞÜNÜP SANA DÖNECEĞİM CANIM

DİĞER ÇANTAYLA İLGİLİ MESAJINI YENİ ALDIM TATLIM. AMA BUNU GÖRÜNCE BİRDEN FİKRİM DEĞİŞTİ YA NE YAPAYIM TÜM ÜRÜNLERİN HEPSİ ÇOK GÜZEL YA, ÇOK ZEVKLİSİN. SEN HER YENİ BİR ŞEY YÜKLEDİĞİNDE BİR ÇANTA MERAKLISI OLARAK FİKRİM DEĞİŞİYOR. DÜŞÜNÜP SANA DÖNECEĞİM CANIM

Tesekkur ederim canım :)

Tamamdır bekliyorum ;)

Kalanları güncelleyip güncellememekte kararsız kaldım :KK51:

Nike çanta, kiremit rengi çanta, convers çanta, bordo badi, koton mikili tunik, omuzları deri detaylı gri ve yeşil tunik ve siyah cüzdan satıldı..

3.5 liralık ürünler satışta..

Çok şükür kalan ürünlerimi de yolladım, beklettiğim için kusura bakmayın, hayırlı olsun alan arkadaşlarıma :68:

taba rengi uzun saplı çok gözlü çanta, gri pantolon ve gri dolgu topuk bot duruyor mu botun numarası ve bu üç ürün duruyorsa fiyatları nedir

taba rengi uzun saplı çok gözlü çanta, gri pantolon ve gri dolgu topuk bot duruyor mu botun numarası ve bu üç ürün duruyorsa fiyatları nedir

Gri dolgu topuk bot dedigin viZon rengi canım..

3 u de duruyor..

Canta 15, gri pantolon 10 dolgu topuk bot 38 numara 30 lira..ici kurklu ve kıvırarak bottie seklinde de kullanılabiliyor.

Back