Giyim,Ayakkabı, Çeyiz,Kozmetik & Yeni fiyatlarr:) & Kapatıyorum :) & Sayfa 33 de

nasıl gidiyor satışlar bacıııımm :)) siyah hırkanın benzeri bende de var zevkler aynı bu arada pembe kazağı da çok gıydım bu hafta

nasıl gidiyor satışlar bacıııımm :)) siyah hırkanın benzeri bende de var zevkler aynı bu arada pembe kazağı da çok gıydım bu hafta

siyah hırkayı burdan aldım süpeer giyilmemiş heralde hiç ama bende giyemedim küçük geldi( kazağıda beğenmene sevindim cnm bnm güle güle kullan:)))

abiyenin üzerimdeki hali..son fiyat 25 liradır..askısız yollayacağım askının birini kaybetmişim...ama şeffaf askıyla yada straplez kullanılabilir..göğüs kısmında düşmemesi için şerit var..

Eklentiler

• $P1000122.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
resimdekine çok benzer renk cnm..anca bu kadar yakalayabilmiştim rengi..koyu fuşya diyelim :)) cırt pembede değil kırmızı da değil...

bu abiyeyi 25 tlye mi satıyorsunuz kaça aldınız ?

nilay 15 tlmiş L bedene kadar olurmuş çok uygun sen çeyiz yapıyorsun kaçırma ben çok beğendim ama bende hiç bir şey yok şu an :)

:))) abiyeyi k.validem kınamda aldı fiyatıyla hiiçç ilgilenmemiştim hatırlamıyorum..ama 300 500 değildi:)))

gecelik 15 lira evet son fiyat..kullanılmadı..etiketleri çok gözüküyordu transparan olduğu için kesmişim..çok iyi bi iç çamaşır butiğinden pahalıya almıştım hatta içime oturmuştu ama fiyat hatırlamıyorum....bu arada soran bir arkadaş var o almazsa haber veririm ok..

ben baya bi aldım gecelikleri sewdiğim için merak edip soruyorum hemen çok fazla gecelik ve takımım var şuanda.

bende öyle yapmıştım:)) şimdi bebekten sonra onun eşyalarından hiç bişeye yer kalmadı kullanmadığım bi bunu buldum:)) satılabilir herr şeyi satıp satamayacaklarımı veriyorum...bebekli hayat başkaymışş:))))))))))) eğer büyük bi evde oturmayacaksan hiç bişeyi çok alma cnm benim gibi pişman olursun:)))

kullanacağım diye kestin de kullanmadın mı ?
Hayırlı satışlar :)

kullanacağım diye kestin de kullanmadın mı ?
Hayırlı satışlar :)

evet çeyizimde almıştım etiketleri çok büyüktü gözüme battı, kestim ,yıkadım ,askısına astım ama kullanmadım askıda kaldı..kullanılmış olsa satışa koymazdım zaten..almayacağım bir şey satmamda...

ben kullandınız demedim ki.ayrıca gayet güzel alınacak bir gecelik.Mesaj kutunuza bakar mısınız mesaj atacağım birazdan.

bu pantolonları kaçırmayıınn 10ar lira mango sıfırrr kışlıklarr...biri kaşe 40 beden diğeri çizgili ince yünlü kumaş 38 beden...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…