Ben bebebao ve baby mom (ebebeğin kendi markası) ikisini kullanıyorum bebebaodan daha çok memnunum babymom hem çok can acıtıyor şarjı daha az gidiyor ve diğer marka daha iyi boşaltıyorİşe başlayacağım giyilebilir pompa önerisi olan var mıı ?? Acill
Kissbobo kullandınız mı ya da bilginiz var mı ?Ben bebebao ve baby mom (ebebeğin kendi markası) ikisini kullanıyorum bebebaodan daha çok memnunum babymom hem çok can acıtıyor şarjı daha az gidiyor ve diğer marka daha iyi boşaltıyor
yok hiç duymadımKissbobo kullandınız mı ya da bilginiz var mı ?
Kaç aydır kullanıyorsunuz ?yok hiç duymadım
Kaç aydır kullanıyorsunuz ?
Bende lansinoh var ama işe başlayacağım için olmuyoryok hiç duymadım
3 aydır kullanıyorum son 1 aydır hergün 2 saatte 1 sağım yapıyorumBende lansinoh var ama işe başlayacağım için olmuyor
Meme ucunuzu nasıl ölçtünüz ve aldınız ?3 aydır kullanıyorum son 1 aydır hergün 2 saatte 1 sağım yapıyorum
Alırken ona hiç dikkat etmedim doğrusu 24mm olanı aldım şansıma sıkıntı yaşamadımMeme ucunuzu nasıl ölçtünüz ve aldınız ?
Kissbobo daha iyi diyorlarBebebao göğsünüzz büyükse ölçülerine bakıp almakta fayda var. İnstagramda ilkimbüyükbostanci her şeyi a'dan z'ye anlatmış profili incelerseniz size bu konuda çok faydası olur
Bilemiyorum ben Bebebao kullandımKissbobo daha iyi diyorlar
Çekimi nasıl bende şuan lansinoh varBilemiyorum ben Bebebao kullandım
Şarj, çekim kullanım nasıl?Bilemiyorum ben Bebebao kullandım
Mochi nin yeni çıkardığı giyilebilir süt sağma makinasını aldım. Son derece memnunum sadece şarjı çabuk bitiyor. Bir de verimli sağım için parçalar doğru takılmalı ve göğüs ucu doğru şekilde yerleştirilmiş olmalıİşe başlayacağım giyilebilir pompa önerisi olan var mıı ?? Acill