Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElGiydirmedigim sıfır kıyafetleri satıyorum hamile olanlar ve bebegi yeni doganlar
Bende 3 aylık oglumun ihiyaclarını bu siteden 2. El almak için satıyorum takasta yapılır önerebilirmisiniz takasınınızı konuşur anlaşırız. Istanbul esenyurtta oturuyorum eldende teslim edilir. Hepsini tek kişi alırsa toplu indirim yapılır
1 NUMARALI MONT C&A ÜRÜNÜDÜR ALMANYADAN HEDİYE GELMİŞTİR HİÇ GİYİLMEDİ 50 TL 2 NUMARALI PORTBEBE 15 TL DİR 3 NUMARALAI KANGURU CHİCCONUN SOFT DREAM YUMUŞAK TERLETMEYEN KUMAŞ ÜRÜNÜDÜR 50 TL DİR 4 NUMARALI PJİMA 3 TL DİR 5 NUMARALI GÖMLEKLİ KOT TAKIM 20 TL DİR 6 NUMARALI KIRMIZI KAPSONLU EŞORTMAN TAKIM 15 TL DİR 7 NUMARALI SLOPET ALMANYA ÜRÜNÜ NKD MARKADIR 10 TL DİR 8 NUMARALI PJİMA TAKIMI 10 TL DİR 9 NUMARALI EŞORTMAN TAKIMI 15 TL DİR
canım hamile tunigini almak istersen 10 tl ve diger hamile kıyafetlerinide koyarım hepsini yollarım bunuda satmak istemezdim ama 90 tl vermiştim insan kıyamıyor ve kşın hep giydim mayıs ayına kadarda giydim ben burdan ptt kargoya vercem 7 tl tutuyo sen kapına gelince kargo ücretini ödersin 10 tl ise hesabıma gönderirsin nerede oturuyorsun