Giydiğiniz kıyafetin aynısının o an başkasının üzerinde de olmasından rahatsız olur musunuz?

Giydiğiniz kıyafetin aynısının o an başkasının üzerinde de olmasından rahatsız olur musunuz?

• Evet

OY: 6 75,0%
  • Hayır

OY: 2 25,0%

• Ankete Katılan
    8

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898

rahatsız olurum, iş yerinde başıma geldi böyle bir şey,tam işyerine giriyorum aman allahım giydiğim bluz iş arkadaşın üzerinde de var hemen bir u dönüşü yaptım:), daha iş yerime girmeden dükkanların açılmasını bekleyip yeni bir kıyafet aldım onu giyip gittim işe:)

rahatsız olurum, iş yerinde başıma geldi böyle bir şey,tam işyerine giriyorum aman allahım giydiğim bluz iş arkadaşın üzerinde de var hemen bir u dönüşü yaptım:), daha iş yerime girmeden dükkanların açılmasını bekleyip yeni bir kıyafet aldım onu giyip gittim işe:)
Benim başımada gelmişti böyle bir olay , aynı şekilde bende gittim değiştirdim hemen.. :KK70:

Hiç sıkıntı yapmam hoşuma bile gider hatta beğenirsem gider aynını alırım onlar beğenirse nerden aldığımızda söylerim hatta bazen kararlaştırır aynı şeyleri giyeriz arkadaşlarla. Bi kere aynı kottan almıştık mağazadan giyip beraber çıktık heheh :KK45: Ama parfüm konusunda takıntılıyım yani ismini söylemem o bana has olmalı.

aslında hiç takıntım yok diye bilirdim ama 1 kaç kere rahatsız olduğumu farkettim :D

sevmediğim biriyse rahatsız olurum. Sevdiğimse hoşuma gider komik geliyor bana o tür şeyler arkadaşımla yapardık hep aynı giyinir aynı saç modelini yapardık ikiz gibi :KK45:

Artık insanlar marka giyinmek yerine, özel tasarımcıların tasarladığı ürünleri giyiyorlar. Hem üzerine daha iyi oturuyor, hem de kimse de olmamış oluyor. Ben genelde ministil.com alışveriş sitesinde bulunan Hale Nur Çınar'ın ürünlerini tercih ediyorum. Hem özel sipariş ile istediğim beden de yaptırabiliyorum, hem de kimseden olmadan rahat rahat giyiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık insanlar marka giyinmek yerine, özel tasarımcıların tasarladığı ürünleri giyiyorlar. Hem üzerine daha iyi oturuyor, hem de kimse de olmamış oluyor. Ben genelde kadinlarkulubu.com alışveriş sitesinde bulunan Hale Nur Çınar'ın ürünlerini tercih ediyorum. Hem özel sipariş ile istediğim beden de yaptırabiliyorum, hem de kimseden olmadan rahat rahat giyiyorum.

Ürünleri ve tasarımları Çin'den bu bahsi geçenin...

Back