• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giydiğiniz kıyafet yüzünden laf atılması

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
156
Yer
Kocaeli
ya gecenlerde yolda giderken arkadan insan oldugunu sanan ama insanlıkla hicbir iliskisi bulunmayan bir kisi biseyler mırıldanıyor la ilahe illallah dedim kim bu bi baktım meger arkadasla benim kıyafet icin birseyler diyor sempatiksalakcinni resmen rahatsızlık verdi ve acayip moral bozdu simdi gel dedim bu adama tekme tokat giris fazlasıyla haketti ama yapamıyosun iste..giydigimiz kıyafette bulundugumuz sehre cok uygun elbise mini falan bile degildi..bu insanlardaki hazımsızlık nedir boyle kendilerini allahın yerine koymaya calısıp insanları yadırgamaları okadar canımı sıkıyorki artık..fazla din konusuna girmek istemiyorum ama mutlaka benim durumumda olan cok insan vardır..herkes kendi isine baksa ya bir kadın yolda cıplak dahi gecse gozunu cevirip ona bakmamak asıl muslumanlık degilmidir..kadının ustune kurulan su baskıdan nefret ediyorum ya

biz bunlara halk arasında abaza diyoz cnm sen elbise değil çuvalda giysen içindeki hayvanı ortaya çıkarmak için birbiriyle yarışır bu tiplerrr

musyas'a katılıyorum,işi yok zaten böylelerinin ancak millet ne giymiş deyip lak lak yaparak bi işe yaradıklarını sanıyorlar.Her ne kadar "Nede olsa tanımıyorum,onun dediklerini mi kaale alıcam" desekte moralimiz bozuluyor/rahatsız oluyoruz işte..Aklıma geldi nerden estiyse,geçen gün Çilingirler'de bi abaza kapalı bir bayanı taciz etmiş.Agayı 4-5 kişi tekme tokat dövmüş..İyi de olmuş :1ninca:

ya gecenlerde yolda giderken arkadan insan oldugunu sanan ama insanlıkla hicbir iliskisi bulunmayan bir kisi biseyler mırıldanıyor la ilahe illallah dedim kim bu bi baktım meger arkadasla benim kıyafet icin birseyler diyor sempatiksalakcinni resmen rahatsızlık verdi ve acayip moral bozdu simdi gel dedim bu adama tekme tokat giris fazlasıyla haketti ama yapamıyosun iste..giydigimiz kıyafette bulundugumuz sehre cok uygun elbise mini falan bile degildi..bu insanlardaki hazımsızlık nedir boyle kendilerini allahın yerine koymaya calısıp insanları yadırgamaları okadar canımı sıkıyorki artık..fazla din konusuna girmek istemiyorum ama mutlaka benim durumumda olan cok insan vardır..herkes kendi isine baksa ya bir kadın yolda cıplak dahi gecse gozunu cevirip ona bakmamak asıl muslumanlık degilmidir..kadının ustune kurulan su baskıdan nefret ediyorum ya

Boşver canım böylelerini adam yerine koyup canını sıkmaya değmez.Kimin ne kadar müslüman olduğu kıyafetinden anlaşılmaz.Eğer öyle olsaydı tüm tesettürlüler cennetlik olurdu :1ninca:.Senin kıyafetini eleştirenin belkide allah katında hiç yeri yok,bunu düşünebilse kimseye karışmaz kendini düşünürdü.

nasıl bir cesarettir bu ya inanın dovesim geldi bodurunda tekiydi zaten

yok sarkıntılık degil ya giydigimiz kıyafetler icin laf soyledi musalla tasına nasıl yatcaksınız diyosempatiksalakcinni gerzek

haydaaa onamı düşmüş kaygısı tövbe tövbe çakacan ağzına bi yumruk bak bakalım daha konuşabiliyormu.alsanaalsanasmile

benim başıma da çok geliyor. gözünü dike dike, dudaklarını oynatıyor sadece. sinir oluyorum vallahi.

ne kadar bol da giysek bakacak yer bulur onlar

iste yani egitimsiz cahil kuflenmis beyinler

İşi gücü yok sağa sola sataşıyo işte mal.. :oklava: Böyleleri çok canım aldırma ben yaşadığım şehir itibariyle de çok elbise etek askılı felan giyemiyorum kot t shirt giyip çıksam da böyle mallar buluo malasef :umursamaz:
Geçenlerde ben de arkadasla tavla oynuodum orta ayarda biliodum malın teki aferin ögreniosun yavaş yavaş deyip yanımdan geçmez mi sinir oldum apaçi gibi de değil normal giyinmliydi ilk başta kime dediğini de anlayamadım zaten pırt diye gecti o anda tepki de veremedim eve gidince sen gibi bu saçma olayı taktım kafama niye şunu demedim diye sinirlendm durdum kendme ama anladım ki gereksiz şeylerle aklımı meşgul etmişim :mymeka:

yok sarkıntılık degil ya giydigimiz kıyafetler icin laf soyledi musalla tasına nasıl yatcaksınız diyosempatiksalakcinni gerzek

Yaşadığım yerden dolayı çoook yaşıyorum ben bunları.
hatta ve hatta kadın versiyonlarına da çok denk geldim.

adanada deprem olduğunda kimse evine giremiyordu ve dışardaydık,yaz olduğu için de şort giymiştik. kadının biri arkamızdan bağırıyor "bütün bu depremler sizin yüzünüzden oluyor,allah size uyarısını böyle yapıyor ama anlamıyorsunuz ki,cehennemde o bacaklarınız yanınca anlarsınız" diye. :mymeka: örümcek beyinliler ne olacak işte.

bir kere de şuan bulunduğum şehirde istikbale(!) gitmiştim,mağaza sahibinin eşi vardı. üzerimdeki gömleği görünce kapat kızım o bağrını günah günah demişti. hiç yaşına bakmadan "sizi ilgilendirmez, kendi işinize bakın terbiyesizlik yapmayın" demiştim.

geçenlerde arkadaşımn nikahına gidiyordum üstümde elbise vardı uzun kısa kollu açık değildi yani ona bile laf attılar nfret ediyorum böyle insanlardan

laf atmalrı için açık giyinmeye gerek yokki..
benim arkadaşım pardesülü biriydi ama güzel kızdı,bi çıkardık laf atmadık insan kalmazdı..hani sağa sola bakan boncuk dağıtan biride değil asla..çok üzülürdü ama yapanların hayvanlığı..

Back