• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Givenchy Un Air d'Escapade Kullanan Var Mı?

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Hanımlar merhaba,

Geçen yıl havaalanından aldığım ve halen Türkiye'de satışı olmayan bu parfümden kullanan var mı? Ben kokusunu beğenerek kullanıyorum ama hiçbir yorum duymadım kimseden. Acaba nasıl bir etki uyandırıyor diye düşünmeden edemiyorum:26: Kullanan birini de hiç görmedim. Hayır pek de anlamam parfümden, biri dese ki "bu yaz için ağır" veya "tam yazlık" süper olacak. Bana çiçeksi geliyor ama sanki içinde baharat da var gibi.

$given.jpg

Bu parfümü 2 yıl önce havaalanında duty free'den almıştım, bir tane de yedeklemiştim. İyi ki yedeklemişim, satıştan kaldırıldı. O zamanlar bu başlığı açıp kullanan var mı diye sormuştum kimse yoktu, dolayısıyla yorum yapacak kimse de yoktu. O günden beri hakkında izlenimim oluştu epey, 2 senedir her sıktığımda kendimi özel hissediyorum ve beğenip soran çok oldu parfümümü.

Tam tanımlayamıyorum, çiçekli ve genç kadınlara yönelik bir koku. Ne kadınsı, ne lolitamsı; özgüvenli ve cazibeli bir koku. Keşke satışı devam etsetydi.

Back