Givenchy Ange ou demon

mikaelson

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1
0
1
İstanbul
Bu parfümün orlinalini almıştım fakat çok pahalı ve bitti şimdi doldurma arıyorum vazgeçemedim acaba hangi markada vardır biliyor musunuz? Yardımcı olur musunuz teşekkürler...

Bu parfümün orlinalini almıştım fakat çok pahalı ve bitti şimdi doldurma arıyorum vazgeçemedim acaba hangi markada vardır biliyor musunuz? Yardımcı olur musunuz teşekkürler...
Bende orjinali var istersen makul bir fiyata verebilirim. Biraz kullandım ama.

Konu baya eskimiş, ama ben de bu kokuyu merak ediyorum. Özellikle açık olarak Nerede iyidir? Geçen kış dp den aldım hiç beğenmedim, pişman oldum. Açık olarak kullanan var mı aranızda? Canim H Hickimse_ senin yorumlarını görmüştüm sanki, toparlayip bir daha yorumlar mısın sana zahmet.

Geçen hafta nihayet testerını buldum ve hemen denedim. Bu parfüm cidden ağır ve kadınsı ayrıca çok özel ve farklı bir koku. Bu yüzden günlük kullanım için uygun olmadığını düşündüm. Ve herkesin beğenebileceği bir koku değil bence.
Seneler önce iş yerindeki şefim kullanıyordu ve ona çok yakışıyordu ama kendim denediğimde o kadar beğenemedim benim kullanabileceğim bir koku değil kesinlikle. Tabi bu yorumu gömleğimin kolunda sadece tek fıs deneyerek yapıyorum, belki kokuyu daha iyi analiz edebilecek fırsatım olursa fikrim değişebilir. Yani adı gibi hem melek hem şeytan .

Iş yerindeki arkadaşım açık almış, cok kötü kokuyor ve baya ağır. Kendisi pek hissetmiyor heralde ama bence felaket birsey. Onun aldığı marka B&E

Iş yerindeki arkadaşım açık almış, cok kötü kokuyor ve baya ağır. Kendisi pek hissetmiyor heralde ama bence felaket birsey. Onun aldığı marka B&E
B&E gördüm ama hiç denemedim. D&P den sonra bir sürü yeni yeni öyle açık parfümcüler çıktı. belki marka olarak kötü yapmışlardır :/ ama gerçekten ağır vanilyalı

B&E gördüm ama hiç denemedim. D&P den sonra bir sürü yeni yeni öyle açık parfümcüler çıktı. belki marka olarak kötü yapmışlardır :/ ama gerçekten ağır vanilyalı
Ben de dp den almıştım bu kokuyu, benim aldığım da kötüydü. Arkadaşlarım bir daha kullanma dediler. O derece kötü yani. Ama orjinali güzel, o da ağır tabi herkesin begenebilecegi bir parfüm değil asla.

yaa allah allah ben orjinalini bilmiyorum , benzemiyor muydu? bilmeden de yorum yapamıyorum yani ama bargellodan aldığımın dayanılır bi kokusu var zamanla daha iyi oluyor. sen şuan ne kullanıyorsun? ayy kötüyse neden aldın dp denn. şüphelendim benim kokudan şimdi hahaha

Ay neden aldığımı ben de bilmiyorum ki , bir ara bu parfume takmıştım kafayı. Ama orjinalini deneme fırsatım da oldu, ne yazıkki beğenemedim, benlik değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…