Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende orjinali var istersen makul bir fiyata verebilirim. Biraz kullandım ama.Bu parfümün orlinalini almıştım fakat çok pahalı ve bitti şimdi doldurma arıyorum vazgeçemedim acaba hangi markada vardır biliyor musunuz? Yardımcı olur musunuz teşekkürler...
B&E gördüm ama hiç denemedim. D&P den sonra bir sürü yeni yeni öyle açık parfümcüler çıktı. belki marka olarak kötü yapmışlardır :/ ama gerçekten ağır vanilyalıIş yerindeki arkadaşım açık almış, cok kötü kokuyor ve baya ağır. Kendisi pek hissetmiyor heralde ama bence felaket birsey. Onun aldığı marka B&E
Ben de dp den almıştım bu kokuyu, benim aldığım da kötüydü. Arkadaşlarım bir daha kullanma dediler. O derece kötü yani. Ama orjinali güzel, o da ağır tabi herkesin begenebilecegi bir parfüm değil asla.B&E gördüm ama hiç denemedim. D&P den sonra bir sürü yeni yeni öyle açık parfümcüler çıktı. belki marka olarak kötü yapmışlardır :/ ama gerçekten ağır vanilyalı
yaa allah allah ben orjinalini bilmiyorum , benzemiyor muydu? bilmeden de yorum yapamıyorum yani ama bargellodan aldığımın dayanılır bi kokusu var zamanla daha iyi oluyor. sen şuan ne kullanıyorsun? ayy kötüyse neden aldın dp denn. şüphelendim benim kokudan şimdi hahahaBen de dp den almıştım bu kokuyu, benim aldığım da kötüydü. Arkadaşlarım bir daha kullanma dediler. O derece kötü yani. Ama orjinali güzel, o da ağır tabi herkesin begenebilecegi bir parfüm değil asla.
Ay neden aldığımı ben de bilmiyorum ki , bir ara bu parfume takmıştım kafayı. Ama orjinalini deneme fırsatım da oldu, ne yazıkki beğenemedim, benlik değil.yaa allah allah ben orjinalini bilmiyorum , benzemiyor muydu? bilmeden de yorum yapamıyorum yani ama bargellodan aldığımın dayanılır bi kokusu var zamanla daha iyi oluyor. sen şuan ne kullanıyorsun? ayy kötüyse neden aldın dp denn. şüphelendim benim kokudan şimdi hahaha