• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Givenchy Ange Ou Demon Diamantissime

yorkshire

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
714
4
296
İstanbul
Bir muamma, bir efsanedir. Saflık ve idealistlikle göz kamaştıran etrafına aydınlık saçan bir kadındır. Hareketleriyle sizi baştan çıkarır, yolunuzu kaybettirir, gizemine boyun eğdirir. Oryantal – çiçeksi koku ailesinden gelir. Saf ve soylu zambak & derin ve yoğun meşe ağacı… Bu gölge ve ışık oyunu kokunun içeriğinde görünür bir şekilde zıtlıkları karşımıza çıkarır. Baş nota: Beyaz kekik özü, calabria mandalinası, safran özü. Orta Nota : orkide, zambak,Ylang Ylang. Dip notasında ise tonka fasulyesi, vanilya ve meşe ağacı bulunuyor. Swarovski taşlar ile bezenmiş sınırlı sayıdaki bu parfümden vazgeçemeyeceksiniz.

Arkadaşlar bu parfümü kullanan var mı? yada bunu bilmiyosunuz içinde zambak kokusunun ağırlı olan bir parfü biliyormusunuz.

mrb Givenchy Ange Ou Demon u biliyorum bu da ondan çok farklı değildir Givenchy Ange Ou Demon edp gayet değişik ve güzel bir kokudur...

Bende bu parfümü yeni aldım çok hoşuma gitti kokusu.Ben kokuyu denemeden aldım net üzerinden ama pişman olmadım.

o.1641.jpg
Sisesi cok hos kokusuda güzelmi acaba?

o.1641.jpg
Sisesi cok hos kokusuda güzelmi acaba?

Canım bende Givenchy Ange Ou Demon (Siyah şişe) aldım.Biliyorsun herkezin zevki farklıdır,birde parfüm tenden,tene değişir.İlk iki gün çok hoşuma gitti hatta herkez adını sordu.Ama şimdi biraz sıkmaya başladı beni.Sanırsam orjinal parfümü vicut kaldırmıyo.kaydirigubbakcemile3

ben siyahını kullanıyorum arkadaşlar yeni aldım eşim bayılıyor bu kokuya çok çarpıcı bir kokusu var kokuyu duydukça insanın konsantrasyonunu bozuyor

kısın ve akşam yemekelrımın vazgecılmez kokusu her ortamda kendın özel hısstmek ısteyenler bayanlar ıcın ıdeal çekici bır koku ben özel gunlrde gvenchy gunluk guccı flora kullnyrum bence deneyın vazgecemeyeksınız...

aslında tam çevirisi melek ya da şeytan

kokusu hoş ama ahım şahım farklı bir koku değil bence...

ben bu kokuyu denediğimde cok sevmistim :16: bana biraz black xs'i de anımsatmıstı kendi tenimde ikisi birbirine benzer koktu ama hangisi daha kalıcı karar veremedim. ange ou demon kullanan varsa aranızda kalıcılıgından memnun musunuz??? ona göre alınacaklar listeme bunu da ekliicem :12:

Bence de gayet kalıcı bi koku benim tenimde parfüm çok durmaz uçar hemen ama bu koku şimdiye kadar en kalıcı olanı oldu

Back