• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

givenchy amarige ????

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
kızlar amarige kullanan var mı aranızda nasıl bir koku kalıcı mı çok mu ağır almak istiyorum fikirleriniz nedir???

Şiddetle önerilir.... Ben 4-5 sene önce kullanmıştım biraz ağır ama inanki girdiğin ortamlarda çok fark edilebilen bi koku. Bi keresinde bi arkadaşıma gitmiştim 1 hafta boyunca odada o kokuyu aldığını söylemişti ...

ben kullandım hemde adına yakışır bir şekilde düğünümde kullandım:asigim:

tamda evlilik konseptine uygun bir koku bence,kesinlikle ağır değil çok farklı bir kokusu var,aynı zamanda duş jeli ve vücut kremini kullandım ve çok kalıcıydı..hatta parfüm daha önce bitti(malum balayı:utangac:) vücut kremi okadar güzeldi ki kullanmaya kıyamıyordum ama sonunda oda bitti tabi...bu aralar yine lamyı düşünüyorum çünkü hbde indirimde gördüm..resmen anılarım tazeleniyor o kokuylaa a.s.

çok teşekkürler arkadaşlar evet bende hb de gördüm çok uygun ayrıca fiyatı kaçırmayayım bari

Arkadaşım kullanıyordu lisedeyken. Çok güzeldi. Ağırlığı olan, oturaklı bir koku. :31:

Back