• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Givenchy absolutely benzeri koku.

liby_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
407
5
118
Arkadaslar bu koku gibi meyve cicek karisik ama cocuksu kokmayan parfum ariyorum bileniniz kullananiniz var mi?

aah aah. bi kokuda karar kılamıyo insan ben öyleyim mesela. beğeniyorum bi parfümü bundan sonra bunu kullancam hep diyorum daha şişe bitmeden başka arayışlara giriyorum vazgeçiyorum :):)

aah aah. bi kokuda karar kılamıyo insan ben öyleyim mesela. beğeniyorum bi parfümü bundan sonra bunu kullancam hep diyorum daha şişe bitmeden başka arayışlara giriyorum vazgeçiyorum :):)

Noa'yı yazın kullandım canım zaten kokusuna lafım yok ama bendeki parfüm arayışı bitmez.

ben armani code'u absolutely e benzetmiştim yani farklılar tabi ama andırıyor,armani daha yumuşak,çiçeksi-vanilyalı..

ben armani code'u absolutely e benzetmiştim yani farklılar tabi ama andırıyor,armani daha yumuşak,çiçeksi-vanilyalı..

Ben armani code diye farklı birşey mi denedim acaba bana erkek parfümünü anımsatmıştı chanel chance'ta olduğu gibi dediğin gibiyse kesinlikle tekrar bakıcam canım çok sağol..

Back