gittin ve gittiğin gün bittin..

meltosh

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
1.059
52
32
Hiç sevmedin mi beni?
Sevmedin…
Sevsen bırakıp gidermiydin…?
Diyelim ki gittin…
Bir kez olsun aramazmıydın..?özlemezmiydin..?sesimi duymak istemezmiydin..?
Sevseydin isterdin ama sen sevmedin ki..!

''yürek dayanmıyor bu gidişe sonsuz bir ucurumdayım sanki..ama dön desen de dönemem artık..''

Gidişinin yeri var yüreğimde ama dönüşünün olmayacak bilesin.
Sen gittin,ve gittiğin gün bittin…
Sen o gün beni de bitirdin…

''derin bir mavi var orada içinde kaybolmak gerek boğulmak gerek yüreğine akmak gerek ''

Engin bir okyanusu aşardım hep o gözlerde..çoğu zaman kaybolur hatta boğulurdum….
sonra…
bir baktım dipteyim…ne o güzellik var etrafımda ne de kurtulabılecegım bır fırsat…

''allahım tutsun ellerimden bırakmasın beni deniz gözlüm ağlatmasın gözlerimi ''

Ardından gittiğin geldi aklıma…

Gittin ve bittin…

Kurtulsam bile faydasız artık…

Bundan sonrasında her yaşanmışlığın ardında kalan korkulardan biri olacak o gözler…

Yüreğimi acıtcak…

Anılarımı hatırlatcak….

…..

Derin gözlerin artık çok derin gelmekte ve bana korku vermekte bilesin…

Ne bir daha dalarım,nede bir daha korkumu yenmeye çalışırım…..

Ben hala yeni umut bekliyorum sevgili…

Seni değil…

Artık gitmişsin dönmüşsün kimin umrunda…?

Benim olmadığı kesin…

gittiğin gün bittin.evet ya hep öyle olmazmı.ama ben niyeyse ısrarla bitmediğini düşünüp durdum da ha şimdi anladım bitmiş evet.ama o kadar çok dualar etmiştimki okadar güzel hayellerim vardıki .kırık dökük ettiğim dualar yetrli gelmedi işte.elimde kalan sadece kırık dökük hayeller de cabası.aaa birde dinmek bilmeyen gözyaşlarımı da unutmamak lazım.insanın umutlarını tüketmesi ne kötüymüş yarabbi.tıkandım.senağlamasenağlamasenağlama

Çok depresif yazılar çookk:çok üzgünüm: önceden olsa çok okurdum bu duygular içinde olduğum için ama şimdi okurken kalbim daralıyor sanki:bbo: Allah'tan geçti..

X