gittim geldim takıntılarım çoğaldı eşim beni boşasa yeridir :(

Buyuk ihtimalle o da memnun degildir bu durumdan ama annesine bunu yansitamiyordur. Anne yeter hadi kapatalim, ya da gunde uc dort defa arama diyemez annesine. Mesela benimde annem arar hergun, hercarayisinda tekrar tekrar sorar iyi misin kizim diye. Iyiyim anne kac defa soyleyecegim diyemem ya. Biliyorum ki sevgisinden ozleminden ariyor kadin. Bence cok da ustune gitmeyin esinizin.

Gecenin 11 bucugunda ne yap

Bana göre çok haklisiniz. Eşiniz bu tavrına devam ederse yatakta bile ilgi çekmeyen bir adama donusmesinide anneyle 25 dakika telefonda konuşması kadar doğal karsilasin sasirmasin hiç. Itici.

sadece annesi aramıyor ki kendide arıyor. zoruma gidiyor beni arayınca 3 dk 5 dk anasıyla 25 dk 30 dk . bana diyo ama iyi hadi tamam canım görüşürüz diye.... bende hemen laf sokuyorum tabi başklarını ararsın şimdi kapatalım biz diye. e napıyım ! onlar böyle yaptıkça bende bu hale geldim

Gecenin 11 bucugunda ne yap

Bana göre çok haklisiniz. Eşiniz bu tavrına devam ederse yatakta bile ilgi çekmeyen bir adama donusmesinide anneyle 25 dakika telefonda konuşması kadar doğal karsilasin sasirmasin hiç. Itici.
öyle yapmak lazım ona haklısın . 25 dk sadece tek görüşmesi günde en az 3 kere knşuyorlar. artık nefret ettim

Hicde sorun sende degil, sorun esin ve annesi. Birbirini her zaman görme imkanlari olan insanlarin bu kadar cok ve uzun konusmalari gercekten inanilmaz.
Hele hele ben hic bir zaman telefonda konusmayi seven erkek görmedim, seninki gercekten bayagi bir abartmis olayi.
Sendeki ricam yinede sakin ol ve esini güzelce karsina alip gercekten bunu neden yaptiklarini bir sor bakalim.
Cevabi ne olabilir acaba ? Yani bunun bir aciklamasi olmali ?
Yani bu kadarida gercekten cok abarti. Tabiki arada bir önemli bir sey olur anlarimda, bu bana hic normal gelmedi canim.

söylesem diyoki sen kafayı yemişsin insanın annesiyle olan konuşmasının dakkasına mı bakılır 3 saate konuşurum 5 saate konuşurum kimeene diyo. beni suçluyor. ben kendimi ona anlatamıyorum. konu konuşmasıda değil. bambaşka şeyler işte. o anansa bende karınım ! anam anam anam diyceğinie bi damla karım dese zaten sorun olmıycak. . ne bilim bilmiyorum konuşsamda çok anlamıyor. . bana kalkmış diyoki ' sen resmen diyosun ki ya annen ya ben ' ama ben öyle demiyorum o beni hep böyle anlıyor. bıktım

yani ben bu konuyu konuşmaya çalıştıkça o inadına yapıyor. hatta bi kavgamızda görürsün inadına her dakka arıycam her dakka gidicem diyordu . delircem artık

Eve dönerken eşine bu konuda sınır çizmeliydin bence. O niye kendini frenlemiyor bu anne bağımlılığında?

Senin ki aslında takıntı değil. Takıntı olması için normal duruma abartılı tepki vermiş olman gerekirdi. Bence gereksiz tepkiler değil.
Abartan eşin ve annesi. Bir ana oğul her gün birbirlerini gördükleri halde ne konuşurlar ki bu kadar? Ben bayanım annemle konuşmam haftada iki veya üçtür herhalde. O da 15 dakika sürmez.

Ama psikolojini bozduğu belli. Yardım almalısın mutlaka. Hatta birlikte gidin. Eşinle ciddi ciddi dakika sınırı üzerine konuşmalısın.

aynı şeyi bende düşünüyorum annemde kızıyor kızım yapma etme diyor onada dedim ben bayan olduğum halde senle okadar konuşmuyorum dedim . bana diyo yarın hediye al git kaynanana. zerre kadar gelmiyor içimden. o insan eşimin anneside olsa benim evliliğimde kavga ettiğim kişi!!! kavga sebebimiz. o yüzden yüzünü bile görmek istemiyorum . mesafe koy desem yanlış anlıyor sınır koy desem yanlış anlıyor. hangi kelimelerle ifade edicem bilmiyorum kndimi

öyle yapmak lazım ona haklısın . 25 dk sadece tek görüşmesi günde en az 3 kere knşuyorlar. artık nefret ettim

Günde 3 kere 25 er dakikadan desen 75 dakika. 1 günde geçirilen bos zaman zaten kaç dakika. Hayret ettim sinirlendim resmen. Bakın yine de öfkeyle kalkan zararla oturur, trip atmakta bir o kadar itici bi yöntem açık oliyim. Zaten bu tür sorunlar bu şekilde çözülmez. Bence açık açık karsiniza alıp sakince, Evimin direği denilen o insanın anne peşinde bu kadar olmasi sana olan sayımı yitirmeme sebep oluyo, seni seviyorum o ayrı ama cekiciligin gitmeye başladı inan, ben 17 yaşında kız cocuguyken Bile annemle değil telefonda yüz yüze bile bu kadar oturup amanda anam diye sohbet etmezdim. Kötü bi profil ciziyosun gözümde filan diye konuşup biraz belden aşağı vurmak suretiyle (ki bu verdiğim örnekler belden aşağı vurmak zaten. Söz konusu erkeklik neticede) sakince konusunki anlasın. Anca bu şekilde gitti delikanlilik elden diye bi napiyorum ben der. En etkili yöntem bu bence.

öyle desem daha çok sinirlenir eminim , anne peşinde falan desem kızar. bana diyoki ben evime gelmiyor muyum ben evime bakmıyormuyum orda mı kalıyorum ben , ararım konuşurum kimse karışamaz diyo. ... ben böyle yaptıkça katlanarak artıyor anasına yapışıklığı

büyükler daha iyi bilir ama bence hediye filan alıp gitmeyin zaten hiç. Soruna sebep olan o çünkü. Anne gibi anne derki bu durumlar sorun yaratıyor cocuklarimin (hadi çocuklarımin demiyorsa günde 40 kere konuştuğu kıymetli evladı için cocugumun desin) huzuru kaçıyor ben dikkat edeyim. Oglunda is yok yani belli çünkü. Anne varsa karında var. Ayıp.

Allah yardimciniz olsun esinizde anasida çok sinir bozucu gerçekten. Bağla birbirine medyanın ortasında yak. Valla çıkıyorum ben bu konudan çok geriLdim. Allah size yardım etsin.

Bence evlo degilseniz psikolojim bozulmak uzere diyene hoc yorum yazmamalisiniz malum sonra bir ucundan olumsu biseye sebep dahi olabilme ihtimali yuksek hem kul hakkidir hemde yanlistir

aynen öyle daha öncesinde uyarmıştım inada daha çok yaptı. sonrada diyoki ben naptım ki. allahından bulsun

Bence evlo degilseniz psikolojim bozulmak uzere diyene hoc yorum yazmamalisiniz malum sonra bir ucundan olumsu biseye sebep dahi olabilme ihtimali yuksek hem kul hakkidir hemde yanlistir

Doğru söylüyorsunuz zaten bu yüzden en son ciksam iyi olucak gerildim dedim ama Allah aşkına biraz realist olmak lazım değil mi, önce bi boşver sakin ol demek istedim ama arkadaş haklı olduğu halde kendisini suçlu görüyor ki beni boşasa yeridir demiş böyle düşünmesi daha kötü bence sorun kendinde bile değil üstelik. Bir de benim gibi dusunenlerin, arkadasin değilde eşiyle annesinin abarttigini dusunenleride görünce söylemeden edemedim. Psikolojim bozuk demiş çünkü annesini kiskandigini düşünüp neden böyle yapıyorum beni bosasa yeri demeye varmış. Sorunun kendisinin olmadiginda görmesi bence daha tedavi edici bi yöntem. Kendi yapıcam bir şey yok çünkü, tek çözüm susucak ve olanlara razi olucak. Kaldirabilirse bu da bi çözüm ama kendiside farkında zaten kaldiramadiginin kabul edemiceginin. Kendini suçlaması bana daha üzücü geldi. Haklı ve farkında değildi. Bu yüzden gerçekçi olmak zorundayım. Nitekim kiskancligin ve anneyi kiskanmanin altında ezilerek gibi yazmış yazısını. Yargilamayin diye konuya girerek. Asıl psikolojik bozukluk bu değil mi sizce de? Yazık günah. Bizde kız cocuguyuz evladiz bende evlenicem yarın bigün. değilim evli belirtmiştim zaten bir yorumumdada. Insanlar bize "sus otur" demekle yükümlü değil ki. Çözüm böyle olmaz. Başka bi çözüm yolu bulmali ki ben kendisine sakinca oturup konuşması gerektiğini belirttim.ooo bosan gitsin bu nedir böyle tarzı konuşsam haklı olabilirDiniz.

Annesiyle o kadar uzun konuşması da problem bence. Eşime ben söylemesem aklına bile gelmez aramak. Yemeklere de sürükleyerek götürüyorum.
Bu kadar bağımlılık gibi günde 3-5 kere uzuuun uzuuun konuşmak ne demek. Bir de her gün görüşüyorlar.Sağlıklı değil.

İçinden gelmiyorsa bir şey yapmak zorunda değilsin. Annen kv nin inattan yaptığını düşünüyor arayı düzelt diye söylüyor galiba.
Ama asıl problem eşinde. O annesiyle bu kadar sık konuşmak istemeseydi kv gecenin köründe arayamazdı.

Sorunu kendinde görmeye başlamışsın ki bu iyiye işaret değil. Psikolog yardımı almanda fayda var. Belki bu anormal durumu kabullenmene yardımı olur.

Ben asıl bu durumu normal karşılayanları anlamıyorum. Eşinin annesi diye özel hayata saygıyı veya oğlunun eşinin düşüncelerinin bir önemi kalmıyor mu? Ben eşimin ailesinden bu tür konularda düşüncesizlik görmediğim için normal göremiyorum galiba.
Üstelik ortada ana oğul inatlaşma koalisyonu var.

Realist deil idealist davranmissin guzel arkadasim evlendiginde aslinda sandigin gibi beyaz atli prensin daha dogmadigini anlayacaksin, bak erkekler asla 3 yasindan sonra beynen buyumez bu yaratilisjnda var, bu olmasa baska yonde sorunlu olurlar genelde bunu beceremediginden biz kadinlar yaratildik sanirim:) ayrica o kendini ezmek degil olgunluk gosterip onceEkendini tamamlamanin derdinde o yuzden herkes hepimiz once kendimjzi yargilayip gerekli profosyonel destegi alirsk zaten onlari da evirebiliyoruz doga ve kadin hep evrim asamasindadir erkekse kadkn tarafindan evrilir ezik olan biz degiliz onlr genelde aslinda ama erkekler sadece guclu oldujndan biz oyle goruniruz ne yazikki kadin her daim daha guclidur goruntu olarak tersi sadece bunu ruhunuza islerseniz kendinizi ispat etmek ugruna ask acisi cekeceginize ipleri eline alirsiniz bunu huysuz bir kocanin karisi, 3 yasindaki bir erkek annesi olarak yazdigimdan teorik bilhimi pratikle de destekledim trcrubelerimle sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…